![]() |
Cytat:
|
Cytat:
trzeba tylko kciec ;) jesli idzie o dct4 to obecnie nawet bez wymiany uema - np. karwossuite i juz zmieniony. a tak prawdę mówiąc to jesli ktoś chce zmienić imei to raczej weźmie go z innego źródła, serio. publiczne imei'e są spalone - lepiej wziąć jakiś nie publikowany z telefonu który przypadkiem wpadl w ręce. dlaczego??? bo kazdy imei jest widziany w sieci gsm i raczej cięzko wytlumaczyc dwa numery imei np w plusie dzialające jednoczesnie z dwoma roznymi kartami sim. owszem to dziala ale......... wiec jak juz bracto jakies imei'e z zagranicznych sieci - nasze malo kto wezmie - przeciez kto zna jezyk polski ;) devil-80 - simlock poszedl????? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zdefiniuj co znaczy - nie ma takiej mozliwosci. w nokiach dct4 idzie zminic imei za pomocą boxa bez wymiany ukladu |
Witam!
Próbowałem ściągnąć simlocka z Nokii 6610i. Używałem kalkulatorów, które podaliście wcześniej. Każda próba ściągnięcia sima na innych telefonach kończyła się powodzeniem za pierwszym razem.. Jednak kiedyś musi być ten pierwszy raz :] Dziś mi się nie udało. Walnąłem 5x zły kod i simlock na Erę nadal jest założony. Czy jest jakaś możliwość, żeby ściągnąć simlocka bardziej "domowym" sposobem, czy muszę iść do komisu? Pozdrawiam :) |
proby wykorzystane= komis
chyba ze zakupisz sobie box'a |
No to do bani :(
Ale jakim cudem ***379;ADEN kod nie za***322;apa***322;? :\ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
;) Cytat:
lub zly program ale raczej zle ustawiony pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
ja generuje tylko kody - daję gotowe rozwiązanie - zajrzyj np na board twojepc.pl - nie podaję jak je generowac - sorki pzdrwm Nikita_Bennet |
Nokia 3410
IMEI: 354326007391833 Simlock o2 Niemcy |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:52. |