![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
@adams_a - co Ty tak z ta gwara? Masz nadzieje, ze sie zepsuje i bedziesz mogl z niej skorzystac czy jak? ;-) i tak Ci zdejme ^_^
Ja zdjalem smoka ze swojego k750i i olalem gware. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Model: Nokia 6610
IMEI: 351527001181202 Sieć: Plus GSM pomozecie?? |
Cytat:
Kod:
Model: Nokia (6020 ) |
Cytat:
Dla Kolegi, w irlandii siedzi, jesli mozna.... nokia 6020 wersja softu v04.10 siec o2 irlandzki imei: 358351007801736 ============= |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dobre ;) Cytat:
kiedys ktos na boardzie tpc pytal o to samo. http://twojepc.pl/b_archiwum.php?r=2006&id=110063 nie zebym zniechęcal ludzi ....... zresztą sam liczę przewaznie boxem. calciem tylko jak sam wklepuję mastercode i to jak nie mam lapa przy sobie pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
W tych darmowych różnie to wygląda, ale przeważnie liczy się chyba na Original. Cytat:
A sim-locka zawsze można założyć ;) @frog, jeśli kod, który dał gallus nie działa to pisz, a wygeneruje odpowiedni. |
Cytat:
a ja bym klepal z kartą. imho. owszem radzili aby wyjmowac kartę sim przy zdejmowaniu simlocka mbusem - czyli po kablu aby jej nie sfajczyc choc i tak się nie fajczyla. dopiero przy dejanie bylo to konieczne. przy wpisywaniu kodu telefon wykonuje zwyklą operację. tak jak inne operacje jak wlączenie BT lub wyłączenie. pzdrwm Nikita_Bennet |
Chyba najlepiej najpierw spr***243;bowa***263; bez, a je***380;eli nie b***281;dzie w og***243;le reagowa***263; na kod to z kart***261; ;)
|
gallus dzieki wielkie. Kumpel bedzie mial o wiele latwiej bo bedzie mogl wlozyc PL karty.... A jak to teraz jest. Z wlozona karta SIM ma wpisywac koda czy BEZ tak jak to kiedys wszedzie radzili?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12. |