![]() |
Cytat:
http://gsm-sklep.pl/go/_info/?user_id=223&lang=pl Cytat:
|
"Ile razy źle wpisałeś??[/quote]"
witam zle wpisałem chyba 3 razy ale wiem że jak wpisze sie kilka razy zle to wyskakuje komunikat że za dużo razy błędny kod i tel sie blokuje. to znasz ten kod?? |
Witam,
Chciałbym prosić kogoś o kod do zdjęcia simlock'a. Dane: Nokia 6020 Imei : 353275018989070 Sieć : Plus Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
Cytat:
Kod:
Model: Nokia (6020) Jeśli wpiszesz kod i wywali błąd to nie wklepuj więcej innych kodów tylko napisz, że nie działa. |
mam nokię6020 i orange nie chce mi zdjąć sim locka czy ktoś poda mi kody wchodziłem na stronkę co podaliście ale nie bardzo sobie radzę nr imei to 358351/00/407686/0 na naklejce pod spodem 0529527 nie wiem czy to wszystko razem się pisze typ RM-30 mój meil splawik78@o2.pl z góry dzięki
|
Takie pytanko, czy telefony abonamentowe z Cyfrowego Polsatu mają simlocka własnej sieci? Tylko działają z kartami CP? Bo gdzieś mi się obiło, że karty Ery też pójdą.
|
cytat a jak naprawdę jest to nie wiem...
Cytat:
Cytat:
IMEI: 358351004076860 Network: 26003000 #pw+196 974 117 566 115+7# |
Ale mi chodzilo o jakis DARMOWY program!!!
|
Nie ma.
|
Albo chociaż jakiś programik który po podłączeniu telefonu przez kabel USB pokaże mi mój kod telefonu ( taki kod że gdy włożę karte sim inna niż oryginalną telefon prosi mnie o podanie kodu). Proszę o szybką odpowiedź. Dzięki z góry.
PS. W razie czego mój telefon to Sagem my411x. :czytaj: |
Nie ma takiego programu.
|
Witam, czy wie ktos jak zdjąć simlocka z motoroli v51? jesli tak to podaje numer IMEI 449175-08-822836-5 telefon dziala w IDEI. prosze o pomoc
|
przepraszam że się wtrącę ale... tylko na tej stronie naliczylem 4 osoby zarejestrowane tylko po to by dostac kod do sciagniecia sim-locka. Czy o to tu chodzi? To już jest przesada według mnie.
|
Cytat:
|
Przepraszam bardzo, chyba to forum jest o simlockach, nie ja pierwsza napisalam prosbe o kod, poza tym jak Panom to przeszkadza to postów pisać nie trzeba, czasem pewne rzeczy trzeba zachować dla siebie, niektórzy o tym nie wiedzą. Nawet małej prośby napisać tutaj nie można? Ach to przepraszam, że Panów uraziłam widocznie dyskusja na temat "zdejmowanie simlockow" jest zupełnie o czymś innym. Pozdrawiam.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:02. |