![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tak to cos na ksztal Holokaustu
|
|
|
|
#2 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
barraqda - smiej sie, placz, czy co tam chcesz, ale nie tu... swoja opinie na temat glupoty innych forumowiczow zostaw dla siebie.
|
|
|
#3 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Apropos tematu - czy widzial ktos film Henri Verneuil'a pt. Mayrig ?? o tureckim ludobójstwie w Armenii.
|
|
|
#4 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie widzialem, ale chetnie gdzies zdobede ten film... Verneuil był z pochodzenia Ormianinem, wiem tyle ze powstal w 1991 roku i grala tam Claudia Cardinale
|
|
|
#5 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
Nie wiem czy wiesz, ale Verneuil naprawde nazywal sie Achod Malakian... Zostala nakrecona tez druga czesc pt. "Ulica Paradis 588" - "588 rue Paradis", Oba filmy co jakis czas leca w TVP, widzialem dwa czy trzy razy, zawsze w TV. Trzeba uwaznie patrzew w gazete, w polce pierwsza czesc tlumacza "Mairig - znaczy matka" (czytalem gdzies, ze powstal mini serial na podstawie tego filmu). Nie mam pewnosci, ale zdaje sie, ze najwpierw Verneuil napisale ksiazke, ale nie udalo mi sie jej namierzyc. PS. Zawsze sie zastanawialem, zkad ty taka xywke wytrzasnoles
|
|
|
|
#6 |
|
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
Nie ale widzialem film pod tytulem.
hiroshima. ogladalem o pilowaniu zebow pilnikiem w czeczeni. czytalem: opowiadania borowskiego (tak sie chyba nazywal) medaliony (ale to komunistyczna ksiazka) inne ksiazki z LO ktorych tytulu juz zbytnio niepamietam, ale tresc tak :/ o gazowaniu przeciwnikow wladzy i ich rodzin w korei to jakos nie dawno w newsach bylo/ jak to bylo gdzies napisane. ludzie ludzia zgotowali ten los. (chyba tak to brzmialo) ps. mr_spock a co tutaj moge plakac tylko nad poleglymi w turcji ?? Pozatym jak widze twoj avatarek to
|
|
|
#7 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
co do avatara, to najmocniej przepraszam jesli ci on nie odpowiada, ale nie mam zamiaru go zmieniac z powodu widzimi sie kogokolwiek. Mialem go na dlugo przed twoim pojawieniem sie na tym forum... aha... uwazaj jakich emotow uzywasz... chodzi mi konkretnie o ten " "
|
|
|
|
#8 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
1. Jak ci sie emotikonka nie podoba to najmocniej przepraszam ale nie bede zmienial z tego powodu swoich pogladow.
Pozatym z tego co widze to polskie forum to i nie patriotyczne avatarki moga mi sie nie podobac. 2. Nie musze pamietac wszystkich autorow i tytulow ksiazek. ps. to nie przedszkole ani nie lozko i kto pierwszy ten lepszy sie nieliczy
Fotograf Ślubny | Fotografia Ślubna | Fotografia Ślubna Warszawa | Sesje Zdjęciowe | Sesja Zdjęciowa | Fotografia Ślubna Warszawa | Fotograf Ślubny Warszawa Ostatnio zmieniany przez barraqda : 05.03.2004 o godz. 01:43 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Barraqda - to, że ten świat powariował wcale nie znaczy, że musimy przechodzić nad historią do porządku dziennego. Uważam, że nic nie usprawiedliwia Twojego opryskliwego tonu wobec Ormianina, dla którego temat jest ważny.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
Ormianim rozumiem cie tylko chcialem zauwazyc ze takie exterminacje sa od dziesiatkow lat na pozadku dziennym. (niestety)
I od tego 1915 roku to juz duzo tego bylo i nie wyglada na to zeby to sie zmienilo. Jak ktos napisal w Afryce codziennie znikaja setki ludzi w azji tez i malo kto o tym wspomina. Ciebie zdenerwowal rok 1915. A mnie 1914,1939,1945, i kilka naspetnych. Pozdrawiam.
|
|
|
#12 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Faszyzm jako ideologia glupia nie jest, tylko wiekszosc ludzi ja zle rozumie. Tak samo Hitler. Przytocze tylko zdanie wypowiedziane pierwotnie przez Jozefa Stalina:
"Śmierć jednostki to tragedia, śmierć milionów to statystyka" Nie ma mowy o uniknieciu ofiar na wojnie i jezeli obie strony tego chca, to, na Boga, nosisz spodnie wiec WALCZ!!! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
A co czujesz sie zagrozony ??
|
|
|
#14 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
nie podoba mi sie to co piszesz pod moim adresem... skoncz odbijac pileczke, bo coraz gorzej ci idzie pozdrawiam, rzycze milego dnia 8)
|
|
|
|
#15 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
ok
spoks ps. teraz to mam chec na rzez, kilkadziesiac zbednych osob w kilka sekund. >> http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=32170 <<
|
![]() |
|
|