Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.12.2003, 21:51   #16
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
heh taki manewr taaa?

LOL

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.12.2003, 22:02   #17
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ..::Krzywy::..
W sumie to razem z Piternielem jesteście po jednych pieniądzach i pewnie nie wiedzicie co to jest netykieta, ale trudno, może z biegiem czasu, wspólnymi siłami zrobimy z Was Ludzi
Sądzę, że dość śmiała deklaracja jak na 40 postów i 3 miesięczny staż na forum.

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.12.2003, 22:12   #18
..::Krzywy::..
Bywalec

Avatar użytkownika ..::Krzywy::..

Data rejestracji: 21.08.2003
..::Krzywy::.. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez raptor123
nie za krótko na forum na takie deklaracje w stosunku do cybermat16??
Zgadza się, nie jestem tu wyjadaczem jak niektórzy i nie mam nabitych paru tysięcy postów, ale też byle pierdół staram sie nie pisać. Aczkolwiek z Piternielem rozmawiałem przez gg pare dobrych godzin i moge pare słów o nim powiedzieć, natomiast co do Cybermat-a mogę sie tylko wypowiadać na podstawie jego postów, które są prawie lustrzanym odbiciem postów Piterniela. Jeden na drugiego najeżdża i podkłada świnie zupełnie bezpodstawnie - ot tak, dla zabawy, zeby było śmiesznie to narobie komuś syfu koło nosa... . Właśnie o to mi chodzi - powinniśmy sie wszyscy traktować z miarę należytym szacunkiem, a nie wycierać jeden drugim kąty.
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot: to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka.

"Jeśli myśl nie jest niebezpieczna, nie godzi się jej nazwać myślą."
[Oscar Wild]
..::Krzywy::.. jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.12.2003, 22:13   #19
_Neoo_
Hit me if you can!

Data rejestracji: 27.05.2002
_Neoo_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i sięzacznie .....

Polska strona o BSG | Napisy do serialów SF | Credo
_Neoo_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.12.2003, 22:23   #20
Bywalec

Cytat:
Napisany przez _Neoo_
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i się zacznie .....
heh - mamy jeszcze parę wolnych dni nim wszyscy wrócimy do codziennych obowiązków, to mozemy zaszaleć

[Oscar Wild]
Stary 29.12.2003, 23:25   #21
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jaka byla przyczyna, jaki byl cel i czy to az takie wielkie przestepstwo??
Fakt, ze oszustwo, ale moglo byc gorzej
Mam nadzieje ze moja liczba postow i czas na forum pozwala mi sie tu udzielac
Stary 29.12.2003, 23:56   #22
-Kowalik-
Guru

Data rejestracji: 31.08.2003
-Kowalik- niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
heh - mamy jeszcze parę wolnych dni nim wszyscy wrócimy do codziennych obowiązków, to mozemy zaszaleć

Polemizowal bym
Nie mialem i nie mam ani jednego dnia przerwy
-Kowalik- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2003, 09:28   #23
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Zgadza się, nie jestem tu wyjadaczem jak niektórzy i nie mam nabitych paru tysięcy postów, ale też byle pierdół staram sie nie pisać. Aczkolwiek z Piternielem rozmawiałem przez gg pare dobrych godzin i moge pare słów o nim powiedzieć, natomiast co do Cybermat-a mogę sie tylko wypowiadać na podstawie jego postów, które są prawie lustrzanym odbiciem postów Piterniela. Jeden na drugiego najeżdża i podkłada świnie zupełnie bezpodstawnie - ot tak, dla zabawy, zeby było śmiesznie to narobie komuś syfu koło nosa... . Właśnie o to mi chodzi - powinniśmy sie wszyscy traktować z miarę należytym szacunkiem, a nie wycierać jeden drugim kąty.
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot: to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka.
Ty Krzywy Ty mi sie nie podobasz... jakas demagogie i to chora na dodatek uprawiasz, jak dla mnie nie mozesz miec absolutnie obiektywnego spojrzenia na klimaty forum, wszak goscisz tutaj zbyt krotko i malo wiesz o sytuacji tutaj panujacej wsrod ludzi, ktorzy szukaja czasem informacji a czasem taniej sensacji, jak wszedzie... i w zyciu ogolnie
A te przepisy zasad moralnosci zachowaj raczej dla siebie i staraj sie je przynajmniej egzekwowac

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2003, 10:08   #24
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
cybermat - znowu piszesz ze odchodzisz, mam nadzieje ze znowu zmienisz zdanie jak dla mnie zadyma swiateczna byla zabawna i calkiem milo sledzilem jej losy po powrocie ze swiat zeby sie obrazac i odchodzic

hej koledzy nie klocmy sie - kazdy z nas popelnia bledy, a klocenie sie o czyjas klotnie to juz paranoja
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2003, 11:20   #25
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a ja i tak nie wiem o co chodzi z Piternielem ... choc mam 1290 postow i na forum siedze od 03-03-2003 ^_^ ^_^
Stary 30.12.2003, 12:07   #26
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
a ja i tak nie wiem o co chodzi z Piternielem ... choc mam 1290 postow i na forum siedze od 03-03-2003 ^_^ ^_^
Pal diabli ilosc postow, ale jakby mi ktos w koncu wyjasnil (moze byc na priva), o co tutaj chodzi i dlaczego juz drugi post widze na temat, o ktorym nic nie wiem (na szczescie nie tylko ja ) to bede baaardzo wdzieczny

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2003, 12:15   #27
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@andrzejj9
ja juz kumam ... zajrzyj do pierwszego tematu o Piternielu ... zalozonego przez Wilkolaka
Stary 30.12.2003, 12:24   #28
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
@andrzejj9
ja juz kumam ... zajrzyj do pierwszego tematu o Piternielu ... zalozonego przez Wilkolaka
Ok, popatrzmy...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2003, 12:39   #29
Bywalec

Ja proponuję zasięgnąć informacji u żródła: Dwa dyski czy 1 ?, potem post, który powinien sie nazywać kij w mrowisku, czyli Jak wywaliś Piterniela z forum, no i na końcu, w efekcie tego poprzedniego powstał ten topic, międzyczasie jeszcze była ankieta, ale całe szczęście ze ktoś ją usunął.[/I]

[Oscar Wild]
Stary 30.12.2003, 12:40   #30
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez _Neoo_
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i sięzacznie .....
Mam nadzieję że się mylisz i wszyscy pójdą po rozum do głowy i zakończą te głupie utarczki słowne
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: