![]() |
chcialbym tylko przypomniec panstwu ze to forum cdrinfo mimo ze dzial jest offtopic ostatnio jakoś duzo takich pierdól na tym forum
ale jak mamy dzien szczerosci to ja tez mialem konto tower2 ale w innym celu oczywiscie slusznie usuniete zadnego posta z niego nie wyslalem i wie o nim pewnie tylko moderator czasami tez pisze te *******y tak jak np teraz wybaczcie |
Ja też mam taką nadzieję i jak na razie nic nie wskazuje na powtórkę z "rozrywki".
|
Cytat:
|
Ja proponuję zasięgnąć informacji u żródła: Dwa dyski czy 1 ?, potem post, który powinien sie nazywać kij w mrowisku, czyli Jak wywaliś Piterniela z forum, no i na końcu, w efekcie tego poprzedniego powstał ten topic, międzyczasie jeszcze była ankieta, ale całe szczęście ze ktoś ją usunął.[/I]
|
Cytat:
|
@andrzejj9
ja juz kumam ... zajrzyj do pierwszego tematu o Piternielu ... zalozonego przez Wilkolaka |
Cytat:
|
a ja i tak nie wiem o co chodzi z Piternielem ... choc mam 1290 postow i na forum siedze od 03-03-2003 ^_^ :D ^_^
|
cybermat - znowu piszesz ze odchodzisz, mam nadzieje ze znowu zmienisz zdanie ;) jak dla mnie zadyma swiateczna byla zabawna i calkiem milo sledzilem jej losy po powrocie ze swiat :D zeby sie obrazac i odchodzic
hej koledzy nie klocmy sie - kazdy z nas popelnia bledy, a klocenie sie o czyjas klotnie to juz paranoja ;p |
Cytat:
A te przepisy zasad moralnosci zachowaj raczej dla siebie i staraj sie je przynajmniej egzekwowac pozdrawiam:) |
Cytat:
Polemizowal bym ;) Nie mialem i nie mam ani jednego dnia przerwy :) |
Jaka byla przyczyna, jaki byl cel i czy to az takie wielkie przestepstwo??
Fakt, ze oszustwo, ale moglo byc gorzej ;) Mam nadzieje ze moja liczba postow i czas na forum pozwala mi sie tu udzielac ;) |
Cytat:
|
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? :) Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i sięzacznie .....:D :P
|
Cytat:
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot: :mruga: to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:29. |