Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.03.2004, 16:33   #76
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Hmm.. ojejq, wracam ze szkoly a tu takie jaja <szok> ... no nic, zegnam sida... chyba podpis nad avatarem musze zmienic ...
btw. zglaszam sie na moda hehe, chyba bylbym najmlodszym modem w dziejach cdrinfo .. ale mialbym zaszczyt
pozdro
Smartek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.03.2004, 21:35   #77
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez misz_masz
W piątek zjarał mi się monitorek więc nie zaglądalem na forum a tu..........

THE END
Spokojnie, moze nie bedzie az tak zle

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 01.03.2004, 21:48   #78
paja
niezwykły

Data rejestracji: 07.02.2003
paja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Podsumowując
SID'U JEST JAK KUBA WOJEWÓDZKI w idolu KRYTYKOWAŁ NIKT GO NIE KOCHAŁ ale jak odszedł brakowało go W JURY TAK SAMO JAK SIDA teraz mi brakuje (bez skojarzeń)(jako moda)

CIAPEK NA MODA ŻEDNA TO PRZESZKODA!!!
Bedzie forum "jak zpłatka(czy jakoś tak)" jak wybierzemy CIAPKA
Stary 01.03.2004, 21:53   #79
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
paja - nawet nie czuje jak rymuje,
a w młodości nawet ojciec mu zazdrościł...
Stary 02.03.2004, 00:46   #80
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Tak sobie czytam powyższe kolegów wypowiedzi i zastanawiam się, czy nie płaczemy nad rozlanym mlekiem. Sida szanowałem (szanuję) za bogatą wiedzę i chęć pomocy, miał on jednak wiele cech których nie akceptowałem i ze zdaniem swoim nigdy się nie kryłem.
Cytat:
Napisany przez BD
Ok w takim razie poprosze konkretnie - kazdy podaje 2 swoje typy na moderatora + jedno zdanie dlaczego ten gosc a nie inny
Typy zbierzemy i pozniej trafia do ankiety w ktorej sie bedzie wybierac konkretnego delikwenta
Bartek, moim zdaniem nieco zagalopowałeś się z tą propozycją. Temu forum nie pomoże zmiana moderatora, jest mu niezbędna konstruktywna dyskusja nad jego stroną merytoryczną. Sądzę, że koledzy powinni wyrazić swoje zdanie na temat obecnego kształtu naszego forum, opowiedzieć się, czy nie przeszkadzają im tematy typu "...brązu" . Uważam, że obok tematów wartościowych coraz częściej pojawia się zwykły rynsztok. Mówię o tym z żalem, ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że off topic ze swoim poziomem mi nie odpowiada. Sądzę, że niewiele pomoże twardy i zdecydowany CIAPEK (nowy moderator ) gdy zaraz usłyszy od gawiedzi jaki to on jest wstrętny i nieczuły, że jak on śmiał nie dopuścić na forum dotyczącym nagrywania płyt do dyskusji dotyczącej masturbacji nieletnich lub zwyczajów godowych mrówek. Myślę, że bez wyjaśnienia sobie tych wątpliwości będę pierwszą osobą która po nominacji złoży Ciapkowi szczere i głęboko przemyślane KONDOLENCJE.

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline  
Stary 02.03.2004, 01:30   #81
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a mi jest bez roznicy czy to bedzie ciapek klapek czy inny Juzek albo Franek !!! wazne ze forum dziala , a ludzie tu zagladaja ! zawsze sie znajdzie jakis mlody gogus ktory wlasnie wczoraj poraz pierwszy wlaczyl computer i nie ma zielonego pojecia jak nagrac film czy muzyke ! zawsze chentnie mu pomoge !! a i gdzie sklep z rodzynkami tez mu pokaze , no chyba ze sam nie bede wiedzial ?

wiec jak bylo tak niech i bedzie !!!! pozdrawiam wszystkich
Stary 02.03.2004, 09:25   #82
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez jasut
Myślę, że bez wyjaśnienia sobie tych wątpliwości będę pierwszą osobą która po nominacji złoży Ciapkowi szczere i głęboko przemyślane KONDOLENCJE.
Ja też złożę jak demokratycznie Ciapka wpakują w to - i każdemu innemu który pcha się na to "stanowisko" kompletnie nie widząc zagrożeń i spoczywających obowiązków, zauważając tylko nobilitacje.
paput2000 jest offline  
Stary 02.03.2004, 09:56   #83
misz_masz
KiNgOfOcEaN

Data rejestracji: 06.09.2002
misz_masz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Spokojnie, moze nie bedzie az tak zle
Chyba sie źle wyraziłem. Mnie bardziej chodziło o koniec pewnej ery.
Z forum i tak nie rezygnuję choć mało tu piszę, bo ono jest moje pierwsze "dziewicze".
misz_masz jest offline  
Stary 02.03.2004, 11:09   #84
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez paput2000
Ja też złożę jak demokratycznie Ciapka wpakują w to - i każdemu innemu który pcha się na to "stanowisko" kompletnie nie widząc zagrożeń i spoczywających obowiązków, zauważając tylko nobilitacje.
dla wyjaśnienia...
nie pcham się na to stanowisko,
jeśli jakoś tak się stanie, że będę modem, a jak widać troche osób chciało by mnie zobaczyć na tym stanowisku to będę się starał spełniać swoją funkcję tak jak należy i bez żadnych udziwnień że tak powiem.
Nie chciałbym nim się stać, aby było mi tu wiele gorzej nie mam takiego założenia bo to bez sensu.
Wiem o czym myślą koledzy paput i jasut i kondolencje mnie trochę przerażają, ale Ciapek postara się nie dać, a dać rade 8)

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 02.03.2004, 18:10   #85
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
dla wyjaśnienia...

(...)Nie chciałbym nim się stać(...)
No juz nie badz taki skromny, kazdy by chcial
pozdro
Smartek jest offline  
Stary 02.03.2004, 18:17   #86
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
No juz nie badz taki skromny, kazdy by chcial
pozdro
Yhhh, to jest dowod na to, ze nie nie mozna wyciagac rzeczy z kontekstu.
NIe wiem, czy autor sie ze mna zgodzi - autor przez Ciebie zacytowany oczywiscie
pozdr.
Stary 02.03.2004, 18:46   #87
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez misz_masz
Chyba sie źle wyraziłem. Mnie bardziej chodziło o koniec pewnej ery.
Z forum i tak nie rezygnuję choć mało tu piszę, bo ono jest moje pierwsze "dziewicze".
Rozumiem, rozumiem. Po prostu chcialem cos napisac

Ja tez tu zostane. Rowniez malo sie ostatnio udzielam, ale nie mam zbyt wiele czasu na bezproduktywne siedzenie przed komputerem. Z raz dziennie jednak zagladam i czasami wypowiem sie w jakims topicu. Nie zamierzam z forum rezygnowac, bo przyzwyczailem sie juz do bycia tu obecnym. Konflikty zwykle mnie nie dotyczac, a jakiegos szczegolnego psucia sie atmosfery nie zauwazylem. Wszystko sie zmienia, rowniez forum. A czy zmiany te ida w dobrym kierunku?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 02.03.2004, 19:40   #88
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Hm - wydaje mi sie ze teraz wlasnie ten dzial (DVD) to bedzie perelka
Dzial o Zabezpieczeniach tez jest OK, ale troche za bardzo kameralny.
fakt.
ale to normalne.
wszak musimy pogodzić się z myślą, że pomału cd odchodzi do lamusa.
a jego miejsce zastąpi dvd.

woitas jest offline  
Stary 02.03.2004, 19:47   #89
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Trzeba z tymn się pogodzic i żyć dalej, ale Sid był dobrym adminem, jak trzeba było to krzyknał głośniej na kogoś powodzenia w nowej pracy.
Loczek jest offline  
Stary 02.03.2004, 20:02   #90
paja
niezwykły

Data rejestracji: 07.02.2003
paja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
HEJ to kiedy zacznie się ta dyskusja z oddawaniem głosów na przyszłego admina bo ta dyskusja nie będzie się w nieskończonaść ciągnąć!!!

Twoje uprawnienia: