![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
nie pcham się na to stanowisko, jeśli jakoś tak się stanie, że będę modem, a jak widać troche osób chciało by mnie zobaczyć na tym stanowisku to będę się starał spełniać swoją funkcję tak jak należy i bez żadnych udziwnień że tak powiem. Nie chciałbym nim się stać, aby było mi tu wiele gorzej nie mam takiego założenia bo to bez sensu. Wiem o czym myślą koledzy paput i jasut i kondolencje mnie trochę przerażają, ale Ciapek postara się nie dać, a dać rade 8)
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sie nie wypowiadam, z powodow roznych
Ale sobie popatrze. Chyba warto - pelna demokracja na forum.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Ja mam uwage odnosnie strony technicznej... obawiam sie, ze glosowanie moze stac sie polem do naduzyc... jesli to bedzie jakas ankieta, bedzie glosowal kazdy, zeby po prostu cos kliknac, ktos kto nawet w temacie nei siedzi. W skrajnych przypadkach zakladanie kilku kont i glosowanie z nich - niechce absolutnie nikogo oskarzac, nie czujcie sie urazeni, ale lepiej na zimne dmuchac.
Podrawiam
|
|
#5 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
1.Zgłaszam CIAPKA. Jest to człowiek, który wie czego chce, jest konsekwentny w swoim działąniu i ambitny, napweno poradzi sobie z trudami prowadzenia forum równie dobrze jak jego poprzednik.
![]() 2.Zgłaszam kandydaturę mr_spock. Urzytkownik ten, jest zawsze oddany sprawie, potrafi do końca bronić swoich przekonań, jest bardzo pomocny. Jego kultura osobista oraz to co sobą reprezentuje zawsze wywierało na mnie wielkie wrażenie, człowiek ten nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.
|
|
#6 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
No cóż, świat się zmienia, nic nie stoi w miejscu, czasami zmian nie zauważamy, czasami są aż nad to widoczne - szkoda, że Sid odchodzi - ważniejsze od jego sporadycznych "występów artystycznych" jest jego wiedza merytoryczna i fakt, że jego osoba do dość barwny i znaczący element tego forum.
|
|
|
|
|
#7 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
przeglądam sobie i przeglądam i bardzo dziękuję tym którzy dażą mnie taką sympatią. Dzięki bardzo Patrioxsowi, który w sumie jako pierwszy rzucił hasło Ciapek na moda, hehe. Co będzie to będzie, ja się również pchać nigdzie nie będę. Jeszcze co do wypowiedzi Sprezyna... mod nie powinien być "modem niewidocznym" mod to taka osoba, która zna forum i udziela się niemalże każdej sprawie. Pisząc tak dajesz do zrozumienia, że działalność Sida była beee, a jego udzielanie się była na prawde aktywne i bardzo chwalone. pozdro jeśli miałbym kogoś podać na moda podałbym chyba Y@nkee'go, może jeszcze Remix i może to narazie tyle.
|
|
#8 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
W punkcie drugim: Odebrales sugestje prawidlowo. Ps: zycze ci abys tym modem zostal, nabierzesz doswiadczenia i przekonasz sie - mod musi byc prawie niewidoczny, w innym przypadku prowadz to do niepotrzebnych zgrzytow. A Sid, pomijajac wszystko inne, byl modem nadmiernie widocznym i kontrowersyjnym. A pisze to majac (male, ale jednak) doswiadczenie moda na innym forum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zglaszam Ciapka - za bardzo pozytywne nastawienie do swiata, co w funkcji moderatora jest czyms ogromnie waznym. Zna sie na wypalaniu i nie tylko. Nigdy nie przerosla go jego wlasna ambicja, slucha dobrej muzy, zawsze odpisuje na mjel i GG no i przede wszystkim : TO JEST ZiOM !!!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
A druga osoba... Hmm... W sumei nikogo tak dobrz nie znam jak jego, ale sklanialbym sie ku Nimalowi... Po prostu czesto widzialem jego odpoweidz zaraz pod zaloznym tematem, takze widac ze chlopak ma ogormna wiedze i szybko reaguje. Niech wiec to bedzie druga kandydatura :-D
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Wraz ze zmiana moderatora pozwole rozwinac inny temacik. Juz od dawna jest wiadomo, ze same spotkania na forum nie wystarczaja. Aby przyciagac ludzi do portalu nalezy organizowac spotkania. Wtedy wiez miedzy uczestnikami forum sie zaciesnia. Mam nadziej, ze nowy moderator wezmie ta opinie pod uwage!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Yahol - respect.
Jesli chodzi o Moda, to nie wiem moze najpierw powinni sie ochotnicy zglosic?? Bo tak strzelac w ciemno.... w koncu jest to zobowiazanie. Moze Pawel K znalazlby troche czasu
|
|
#13 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
hmm, proponowalbym chlopaki i dziewczeta stworzyc nowa dyskusje nt. moderowania i kandydatur.
|
|
|
|
|
#14 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
... oj to wszystko nie tak ! szukacie spiskowej teorii dziejów, a rzecz ma się bardzo prosto; otóż jak pamiętacie Sid mocno namawiał do przechodzenia na Operę, no i paru przeszło, Wielki Brat M$ się vqórvił (no przecież nie po to tyle lat ciężko pracował nad IE, żeby mu tu Sid bruździł) i zadzwonił do Bartka i powiedział, że jak nie wywali Sida na zbity pysk to ..., Bartek aluzju paniał i Sida wywalił. I to by było tyle.
|
|
#15 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
że też qurde na to nie wpadlem sam- starcza skleroza.To jasne. Dablju Bush klepie Kwacha po plecach, a Biil Bartka ktory pocichutku uwłaszczył się na forum i posyla mu za free programy do opisywania. A seri - to jest mi wszystko jedno kto bedzie modem. Jak przyszedlem na forum- to zadnego moda nie bylo, jak sie ktos bardzo rozdokazywal to Monter lub Misiek ( a b. czesto sami usesrzy) zwracali mu uwage i wszystko wracalo do normy. Z Yaholem sie zgadzem calkowicie |
|
|
|
![]() |
|
|