![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Zegnam.
Witam! [Choć może to nie jest odpowiednie słowo do tematu]
Nie chcę tutaj robić jakiś wywodów ani nic w tym rodzaju. Chciałem was tylko poinformować o tym, że moja działalność na forum kończy się z dniem dzisiejszym. Mam w związku z tym kilka spraw: 1.) Barteza chciałem przeprosić za moją nieodpowiedzialność i niekonsekwentność związaną z moja pracą jako Newswritter której sie podjąłęm, a nie doprowadziłem do końca. Mam nadzieję że się nie gniewasz ![]() 2.) Przyczyną mojego odejścia jest klimat forum, jaki się ostatnio tutaj wytworzył. Wiem, że teraz pisanie ze forum kiedyś bylo inne i schodzi na psy jest w modzie, wiec i ja postanowiłem być modny. Ale będę jeszcze bardziej radyklany i nie ogranicze się do samego mowienia, ale tez zrobie cos w tym kierunku, moze egoistycznego, ale w sumie nie bardzo mnie to obchodzi. Odchodze. 3.) Prosze jednak GTW o pozostawienie mojego konta, byćmoze kiedys sie jeszcze tutaj pojawie. Czas pokaże ![]() 4.) Wszystkim dziekuje ze te 2 lata i 25 dni wspołpracy, wspolnej męki, za pomoc i wszystko co dla mnie zrobiliscie, badz za to co ja moglem dla was zrobic. Przepraszam tych ktorych urazilem swoim zachowaniem bądz osoba. Ciezko jest sie z wami rozstac, ale jeszcze trudniej jest wytrzymac to co tu ostatnio się wyprawia, a co zaczeło sie juz spory kawalek czasu temu. Mimo wszystko, jestem dumny ze moglem z wami byc. 5.) Gdzie mnie znalezc w razie czego macie w moim podpisie To nie mial byc wywod, a jedynie informacja. Jezeli stal sie czyms, czym nie chcialem i kogos to urazilo albo zdenerowalo, przepraszm. Za wszelkie slowa uznania dziekuje ![]() Jeszcze raz wielkie dzieki za te 2 lata z kawalkiem ![]() Pozdrawiam, [mAllOw]
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 28.03.2005 o godz. 22:17 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|