Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.03.2005, 22:02   #1
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zegnam.

Witam! [Choć może to nie jest odpowiednie słowo do tematu]

Nie chcę tutaj robić jakiś wywodów ani nic w tym rodzaju. Chciałem was tylko poinformować o tym, że moja działalność na forum kończy się z dniem dzisiejszym. Mam w związku z tym kilka spraw:

1.) Barteza chciałem przeprosić za moją nieodpowiedzialność i niekonsekwentność związaną z moja pracą jako Newswritter której sie podjąłęm, a nie doprowadziłem do końca. Mam nadzieję że się nie gniewasz

2.) Przyczyną mojego odejścia jest klimat forum, jaki się ostatnio tutaj wytworzył. Wiem, że teraz pisanie ze forum kiedyś bylo inne i schodzi na psy jest w modzie, wiec i ja postanowiłem być modny. Ale będę jeszcze bardziej radyklany i nie ogranicze się do samego mowienia, ale tez zrobie cos w tym kierunku, moze egoistycznego, ale w sumie nie bardzo mnie to obchodzi. Odchodze.

3.) Prosze jednak GTW o pozostawienie mojego konta, byćmoze kiedys sie jeszcze tutaj pojawie. Czas pokaże

4.) Wszystkim dziekuje ze te 2 lata i 25 dni wspołpracy, wspolnej męki, za pomoc i wszystko co dla mnie zrobiliscie, badz za to co ja moglem dla was zrobic. Przepraszam tych ktorych urazilem swoim zachowaniem bądz osoba. Ciezko jest sie z wami rozstac, ale jeszcze trudniej jest wytrzymac to co tu ostatnio się wyprawia, a co zaczeło sie juz spory kawalek czasu temu. Mimo wszystko, jestem dumny ze moglem z wami byc.

5.) Gdzie mnie znalezc w razie czego macie w moim podpisie

To nie mial byc wywod, a jedynie informacja. Jezeli stal sie czyms, czym nie chcialem i kogos to urazilo albo zdenerowalo, przepraszm. Za wszelkie slowa uznania dziekuje
Jeszcze raz wielkie dzieki za te 2 lata z kawalkiem

Pozdrawiam, [mAllOw]

Ostatnio zmieniany przez mallow : 28.03.2005 o godz. 22:17
mallow jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: