![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do opisywanej przez Ciebie sytuacji (z policja) to moge tylko wstydzic sie za polska policje. Moglbys oczywiscie skierowac sprawe do sadu, ale pewnie szkoda zachodu - i tak w tym panstwie nic bys na tym nie zyskal.
Natomiast co do kibicow to fakt, jedyny obraz, jaki nam sie przedstawia pochodzi z telewizji i jest bardzo negatywny. Ale jaki moze byc inny na podstawie tego, co widzimy. W kazdym razie krytyka na forum dotyczyla wlasnie tych 5% i z nia w zupelnosci sie zgadzam. Chociaz dla mnie nawet zwykle bicie sie na piesci nie jest normalne. Przykro mi, ale nie zrozumiem, jak mozna wzajemnie sie krzywdzic tylko dlatego, ze dopinguje sie innej druzynie sportowej. A rodzine chlopaka, ktory zginal, rowniez bardzo wspolczuje.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
Nie napisałeś bowiem, że kibole społecznie przeprowadzają dzieci przez ulicę. Kiedyś w stanie wojennym pokazali w Dzienniku Telewizyjnym zomowców, którzy opiekowali się dziećmi w domu dziecka, cóż za dobre serce mieli wtedy zomowcy. Powinieneś jeszcze dodać, że w więzieniach siedzą sami niewinni ludzie, a po ulicach chodzą przestępcy. Lub po co się przejmować bójkami kibiców, skoro rocznie ginie w nich 20 kibiców (nie wiem dokładnie ile), a na drogach 8000 osób. Powinno się zlikwidować ruch drogowy. Przezentujesz jednego z nich, a udajesz świętego. Daj se spokój. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Znam sporo osb z Arki i nawet wiem kto tam jechal i jak to bylo i co sie stalo itp. A co do postu krzpaca. To stwierdzenie, ze olicja jest bydlem jest nie na miejscu.Po prostu musiscie dostac od razu na wstepie, zeby byl pozadek tak to przynajmniej idziecie spokojnie a bez tych paru pal pewnie nie mozna byloby was zaprowadzic na stadion. Oczywiscie nie twierdze, ze jest policja calkowiecie bez winy ale... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() |
moi koledzy siedza po tej bojce w roznych wiezieniach dostali po 3 miesiace<areszt> i kare pieniezna sa kibicami lecha. tez niepopieram tego typu bojek i niepopiram tego co sie stalo ale jezeli dokladnie chcecie wiedzec co sie stalo bujka byla umowiona ale bez sprzetu kibice arki i lecha klaskali im co mialo zanczyc bujke na piesci ale druga strona to zignorowala tak wramach informaci jezeli chca niech sie leja ile wlezie ale nie na ulicach i niech niemieszaja do tego innych ludzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Nowy na forum
![]() |
jeszcze chcialem dodac ze oni nie maja po 18 lat dobze wyksztalceni
czyli nie sa nieinteligetni nie sa tez biedni nie sa tak zwanym marginesem spolecznym czyli czym jest w dniu dzisiejszym hooligan czy jakos tam oni nie sa kibicami oni sa w lidze hools pozdrawiam grupe jung.... z lecha |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hmm - czytalem kiedys (z 2 lata temu) zin takich wlasnie ludzi ktorzy po/przed/z okazji meczow sie bija - wygaldalo ti jzu wtedy na calkiem dobrze zorganizowany sport - w ktorym mimo wszystko do uszkodzen ciala dochodzilo zadko (jak na sytuacje gdzie 200 facetow leje sie ile wlezie) - no i to ze uzywanie broni (nawet paska) bylo zabronione - i chlopaki sie do tego stosowali i tlukli sie poza miastami
inna sprawa ze to troche dziwna rozrywka a jak do tego dojdzie jakas grupa przestepcza i mozliwosc skolowania broni palnej i wyladowania niespelnionej agresji (po jakims czasie ustawki przestaja wystarczac) robi sie niedobrze i maloprzyjemnie
![]() |
![]() |
#37 |
Nowy na forum
![]() |
dokladnie obok ligi pilkarkiej jest liga huliganow sa tak zawani kibice ktozy sie dosc czesto spotykaja w sprawach wiadomych twoza oni swoje grupy najweksza polaczona grupa i najsilniesza jest triada wystarczy tych opowiadan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Tego to nie rozumiem. Natomiast jak Arka wejdzie do pierwszej ligi to niewykluczone, ze takze bede wpadal na mecze(oczywiscie w celu ogladania meczu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
Cytat:
para sorry ale nie mam pojęcia o czym mówisz co chcesz przez ten twój text powiedziec... wybacz ale jestem chłopakiem z prowincji... aha... i ma do Ciebie prośbę... nie mów mi kogo twoim zdaniem prezentuje... ok ?
![]() Ostatnio zmieniany przez krzpac : 04.04.2003 o godz. 20:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |||
RTS Widzew Łódź
![]() |
Cytat:
Cytat:
przypuścmy... przeprowadzasz się do nowego mieszkania... na dzien dobry do twój nowy sąsiad sprzedaje ci liscia na twarz zebys zrozumiał ze na tym osiedlu musi być spokuj, ze musisz wiedziec kto tu rządzi... ta sytuacja jest analogiczna do tej którą napisałeś wyzej... Cytat:
![]() |
![]() |
#42 | |
RTS Widzew Łódź
![]() |
Cytat:
Lech ma zgodę, a Arką... i mam nadzieje ze juz wszystko jasne... ![]() poza tym w tej ustawce uczestniczyli kolesie z Gdanska (Lechia), Lublina (Motor) + na pewno ktoś był z Krakowa (Wisła, Cracovia)...
![]() |
![]() |
#43 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Nie wiem od kiedy chodzisz na mecze ale pewnie nie pamietasz jak to "grzecznie" kibice chodzili na mecz. Przy okazji niszczac wystawy sklepowe, "przechadzajac sie" po samochodach itp Swego czasu najlepsze motywy byly jak jechali na wyjazd. Ekipa wypadala z autokaru na pierwszej lepszej stacji benzynowej i brala sobie wszystko co sie dalo.Oczywiscie za free. Wiec nie probuj mi tu wmawiac jacy to grzeczni sa kibice.( w sumie to nie sa kibice tylko chuligani)A policja jest be i wali palami bo im sie nudzi. Napewno maja lepsze zajecia a raczej pozyteczniejsze niz eskorta bandy chuliganow. Co prawda kibice przyjezdni sa eskortowani przez policje z miasta do ktorego przyjechali i wtedy wiadomo policjant tez kibic i nie lubi tych z przeciwnej druzyny ale to juz inna historia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||
RTS Widzew Łódź
![]() |
Cytat:
Cytat:
i ja w tym momencie popieram policje takim trzeba *******nąc pałą przez plecy... ale ja pisałem ze policja bije czesto bez powodu podczas spokojnej podrózy na stadion rywala... nic nie wspomiałem ze policja jest "be" bo bije *****i okradających sklepy Cytat:
i mi powiedz gdzie ja Ci wmawiam ze kibice są spokojni ? napisałem wyraźnie ze tego typu *****i masz z 5%... takich *****i znajdziesz wszedzie mp. wsród prawników, wsród informatyków... czy twoim zdaniem to ze WIDZEWa pojechało do Płocka 700 osób, a 20 kolesi okradło stacje to oznacza ze wszyscy są źli ? tak policja wali czesto pałami bo im się nudzi... Cytat:
Cytat:
============= sorry za chaos i błedy ale przed chwilą wróciłem z meczu... i moze Cię to zdziwi Weronie ale zaden sklep nie został uszkodzony, zaden kibic nie zachowywał się źle... jestes w szoku ? ^_^
![]() |
![]() |
#45 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Dlatego byl porzadek^_^ ^_^ ^_^ Poza tym EOT (moglbym bardzo latwo zripostowac ale nie widze wiekszego sensu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|