![]() |
Cytat:
sori z wyrazy ale nienawidze tego bydla a u mnie w okolicy to tylko tacy zyja - sam bym ich pozabijal jakby bylo wolno. Pozdrawiam |
Dla mnie najlepiej jakby wszyscy się pozabijali.
Miałem kiedyś wątpliwą przyjemność przejechania się razem z kibicami Śląska tramwajem we Wrocławiu. Nikomu nie życzę. |
Cytat:
Wcale sie nie dziwie. Zreszta z kibolami arki takze bym nie radzil jechac. Pamietam jak kiedys bylem na derbach arka-baltyk jak tylko zaczela sie przerwa to juz rzucili sie lac i to na stadionie. Po meczu nawet nie mozna bylo wyjsc pzrez pol godziny ze stadionu bo wszedzie sie lali. Zreszta wtedy to jeszcze nie ustawiali sie na regularne wali. Bo jeszcze komorek nie bylo. To nie mieli takiego kontaktu ze soba. Natomiast co do zainstanialej sytuacji to nie byli zadni kibice. Tylko zwykli bandyci bo nawet na mecz nie poszli tylko przyjechali sie prac. Co jak co ale rzad powinien sie ta sprawa zajac bo to juz przekracze wszelkie granice zdrowego rozsadku co ta banda wyrabia. |
Cytat:
|
Witam!
Ciekawe jak sie ta sprawa zakonczy... zastanawia mnie kto zostanie skazany za zabojstwo? Przeciez nie ma odpowiedzialnosci zbiorowej, a watpie aby ktos zakablowal. |
hmmm wyjsciem - brutalnym i naturalnie niezgodnym z humanitarymzem bylaby przymusowa sterylizacja takiego bydla - to niech zdechnie, ale przynajmniej nowego nie narobi... a to i zlagodnieje nam taki dres i gwalcic nie bedzie...
tylko teraz nie wiem co zrobic z maloletnimi łajzami ktore czesto sa powodem staczania sie dresow i wywoluja agresje grajac na najnizszych popedach... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
mnie podobna przygoda spotkała w pociągu aby nie zostać skopanym, zadźganym lub wyrzuconym z pociągu musiałem wysiąść kilka stacji wcześniej niż chciałem - ogólnie było wtedy słabo |
Cytat:
|
Jestem z Lublina i bardzo sie cieszę że nie ma u nas zadnego zespołu pierwszo-, czy drugoligowego, chociaz podobnych *******ców jak tych co najechali na Wrocław tez tu nie brakuje. Najbardziej w****ia mnie że tym psychopatom nic nie zrobią (wiekrzość dostanie pewnie po 100zl grzywny za zaklócanie porządku). Tyle lat, i nikt nie może zrobic porządku z tymi półmózgami.
PS. Nazywając ich bydłem nie wiem czy przypadkiem nie obrażamy krów. |
Nie jestem kibicem ,ale jak widze tych pseudo kibicow po lobotomi to mnie krew zalewa. Po wiadomosci ze zaczeli sie naparzac w srodku miasta ,to juz wogole poczulem sie sfrustrowany,tak bardzo ze pomyslalem coby ich wylapac wszystkich , do samolotu i desantowac ich na Bagdad
|
Cytat:
|
Niedługo kibice zamiast oglądać mecz z niecierpliwością będą się na nim nudzić i czekać do końca by móc kouś przyłożyć !!!
|
ech... panowie...
największe bydło to jest policja... już nie raz dostałem od tych *****i pałką w głowę tylko dlatego ze sobie spokojnie jechałem na mecz wyjazdowy swojej drużyny... przykład... mecz Legia - WIDZEW, idziemy na stadion w grupie ok. 1800 kibiców, prowadziła nas policja pieszo oraz policja na koniach i co jakiś czas policjanci "wjeżdżali" na koniu w tłum - jeden koleś miał pęknięcie kości w stopie... ja miałem przyjemność iść w tej grupie na końcu i co jakiś czas jakiś wieprz (gruba baba) walił mnie batem po plecach i darł ryja "szybciej"; czasami zamiast batem dostawałeś... głową konia... pamiętacie wjazd WIDZEWa na boisko Legii ---> wtedy zostałem "lekko" spałowany bałem się ze mam wstrząs mózgu, choć stałem sobie spokojnie na trybunie... takich przykładów jest bardzo dużo, choćby wyjazd do Radomska, gdzie jeden koleś (jak nas wyprowadzali ze stadionu) dostał pałą w nos (nos został złamany) tylko dlatego ze spowolnij wyjście kibiców - powód musiał udać się do kibla... co wyjazd policja obraza nas od pedałów, *****i... co wyjazd policja zabiera papierosy - tak bez powodu, jak się o nie upomnisz może być z tobą różnie... szkoda ze nic im nie można zrobić, bowiem kto uwierzy kibicowi zamiast policjantowi ? chwdp !!! =========== druga kwestia, rozróżniajcie kibiców od pseudokibiców, chuliganów od pseudochuliganów... to co się działo we Wrocławiu to była ustawka, a ustawki odbywają się ZAWSZE poza stadionem... tylko szkoda ze tam pojawili się również *****e, którzy mieli w ręku sprzęt, zas walka powinna być na gołe pięści... widać ze większość was czerpie przede wszystkim informacja o chuliganach i innych zajściach z mediów (na ogół z tvnu), ja chodzę na mecze od 7 lat, opuściłem tylko jeden mecz WIDZEWa, zacząłem jeździć na wyjazdy i na stadionach nie jest niebezpiecznie, na stadion np. WIDZEWa możecie przychodzić z całymi rodzinami... i nie piszcie ze Ci ludzie którzy biją się za klub są bandą idiotów bowiem wy ich nie znacie, ja znam... i mam o nich zupełnie inne zdanie... bowiem Ci *****e (jak ich nazywanie) są o wiele lepsi od tych pseudokibiców, którzy pod stadionem stoją i wyciągają od ciebie kasę, którzy na wyjazdach chlają wódę i nawet złotówki nie dadzą na oprawę meczu... oczywiście nie pochwalam bójek w centrum miasta gdzie może ucierpieć postronna osoba... dlaczego media zawsze pokazują ogólnie kibica w złym świetle, dlaczego telewizji zawsze przypomni się o kibicach jak jest jakaś tragedia itp., dlaczego telewizja nic nie powie o dobrych stronach kibiców ? czy ktoś wie ze kibice WIDZEWa stworzyli sektor rodzinny, gdzie przychodzą całe rodziny na mecz i z którego to sektora dzieci otrzymują od kibiców prezenty ? czy ktoś wie ze kibice WIDZEWa z Sochaczewa za własne pieniądze zabrali ponad 50 dzieciaków z rozbitych rodzin na mecz ? czy ktoś wie ze kibice WIDZEWa przed Świętami Bożego Narodzenia odwiedzili oddział w szpitalu gdzie przebywają dzieci nieuleczalnie chore i wręczyli im prezenty pod choinkę czy ktoś wie ze kibice WIDZEWa byli kilkudniowym sponsorem akcji Pajacyk ? czy ktoś wie ze kibice WIDZEWa pomogli swojemu niewidomemu koledze, który dzięki naszej pomocy otrzymał prace jako masażysta w klubie i dzięki akcji zorganizowanej przez nas miał pieniądze na zorganizowanie swojego przyjęcia weselnego czy kto wie ze kibice WIDZEWa z Rawy Mazowieckiej wspólnie z Miejskim Ośrodkiem Pomocy społecznej zorganizowali akcje gdzie wparli najbiedniejsze dzieci z Rawy finansowo NIE O TYM NIKT NIE WIE !!! bowiem polska telewizja kocha pokazywać sensacje, kocha pokazywać zły wizerunek kibica... prawda jest taka ze tylko z 5 procent wszystkich kibiców to *****e i te właśnie 5 procent kształtuje opinie o polskim kibicu... =========== "Moim zdaniem dobrze temu co zginal" - ZbigNieff - pozostawię to bez komentarza, niech chłopak spoczywa w pokoju... kondolencje dla jego rodziny... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25. |