![]() |
Cytat:
Przecież Twoje teksty to prawie klasyka Lema, czytam twoje posty jako artykuły o UFO. Zapomnij na chwilę, że jesteś kibicem i postaraj się przeczytać Twój post jako zupełny laik w temacie. |
Cytat:
|
Cytat:
cos Ci sie pomylilo... Wisla Krakow i Cracovia Krakow to wrogowie! |
Cytat:
bo tego nie wiem. Postaram się też napisać bardziej przystępnie. Swoją wiedzę o kibicach (wiele lat temu) czerpałem głównie z telewizji i rzeczywiście obraz jest negatywny, ale pewnego pięknego jechałem sobie tramwajem we Wrocławiu i wsiedli do niego kibice śląska, to był mój pierwszy kontakt z kibicami i jeden z nich uderzył mnie z główki, bo coś mu tam nie pasowało (był wstawiony), na szczęście mój nos nie został złamany. Ale cóż zdarza się. Niestety później okazało się, że paru moich znajomych miało podobne przygody z kibicami, co niestety nie zmieni już szybko mojej opinii o nich. Poza tym napisałeś, że mieli się bić bez sprzętu, a co to zmienia? Mnie uderzył z główki, miałem bardzo dużo szczęścia, że jego paru kolegów nie skopało mnie i nie wyrzuciło z tramwaju dla zabawy. Teraz jak zobaczę kibiców w tramwaju to po prostu poczekam na następny. Pozdrawiam |
Dzisiaj rozmawiałem sobie z kolesiem, który był na tej rozrubie. Generalnie znam gościa od roku i wiem, że jest naprawdę cool. Rozmawialiśmy sobie o tej niedzielnej rozrubie i zapytałem go, co było przyczyną, że tam polazł. Zastanawiającą dla mnie była jego odpowiedz. Stwierdził, że to jest prawo tłumu, wpływ jaki mają na niego kolesie kibice powoduje, że dostje małpiego rozumu. Opowiadał mi, jak kiedyś chciał jechać na mecz do Krakowa i nie miał kasy, więc pod dworcem upatrzył z kolesiami dziadka w stanie :piwo: i pieniądze się znalazły. Stwierdził, że w innych okolicznościach nigdy by tego nie zrobił.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:01. |