![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Praca w Londynie ... może ktoś ma jakieś informacje ;)
poszkuję wyszukiwarki, która potrafi wygrzebać informacje ukryte w internecie dla zwykłego śmiertelnika.
Wybieram sie do pracy do Londynu i muszę się coś więcej na temat różnych możliwości zarobku dowiedzieć, nie koniecznie w prostej linii oficjalnych. A może ktoś już był na takim wyjeździe i podzieli się informacjami?? Z góry dzięki ... Ostatnio zmieniany przez Nysander : 11.05.2003 o godz. 15:49 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
no to tak ...
www.google.pl www.gooru.pl www.archie.ice.edu.pl www.alltheWEB.com www.emulti.pl www.wp.pl www.onet.pl www.interia.pl
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
wiec tak:
--najlepiej jedz z jakąś wycieczką NIEMIECKIM autokarem, bo oni na granicy strasznie "wracają" Polaków i nie tylko --jesli juz zamierzasz jechac POLSKIM autokarem, najlepiej załatw sobie jakąś szkole w LONDYNIE ..żebyś miał wymówke na granicy, za szkole zapłacisz grosze, a wcale nie musisz jej odwiedzac
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Co do środka transportu to planuje lecieć samolotem z berlina. Więc i tak większość to będą Niemcy. A co do celu podróży - typowo turystyczny, co nie znaczy, że taki nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
aparat na szyi, czapeczka w barwy UK !
i teksty typu "można zdjecie z panem celnikiem na pamiątke" i masz pewność że Cie wpuszczą, musisz wyglądac na typowego turyste (japończyka ![]()
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
wezmę poradę poważnie pod uwagę jak będę leciał tam ...
a może znasz kogoś kto mogłby powiedzieć coś więcej na temat realiów 'legalnej' pracy w UK?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tempting User
Data rejestracji: 04.03.2003
![]() |
Hello Nysander,
ja proponuje zabrac ze soba kolezanke Sayuri, a nie bedziesz mial zadnych problemow z wjazdem do UK. Podobno celnikow umiem czarowac na ladne oczy ![]() A tak na powaznie-w Anglii wszystko jest na odwyrtke i dlatego czasem trudno tam wytrzymac na dluzsze dystanse. Herbate traktuja jak lekarstwo, samochody prowadza lewym pasem jezdni i sa bardzo flegmatyczni. Jesli chcesz zarobic sobie i popracowac na czarno-polecam KLUBY DLA GEJOW-znajoma chwalila sie, ze placa podwojnie w porownaniu z normalnymi pubami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ja o wyjeździe do Londynu mówię bardzo poważnie, więc niech koleżanka Sayuri też poważnie się zastanowi czy chce jechać, ja nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za ... dodam tylko, że Mazi też jedzie.
A co do klubów dla gejów to raczej się nie zdecyduję na to rozwiązanie ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
wiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Re: Praca w Londynie ... może ktoś ma jakieś informacje ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() cos chyba zes za duzo tv ogladal ze mowisz o jakis "ukrytych zrodlach" no chyba ze istnieja jakies haslowalne fora o pracy za granica ew serwery ftp z ofertami ![]() ![]() ja ci radze tak: - poszukac kogos kto juz robil takie rzeczy - przed brytyjskimi celnikami udawac turyste (najlepiej niejechac samemu ![]() - nie wychylaj sie za bardzo ![]() - wroc caly najlepiej z ![]() a jak szukasz dobrej wyszukiwarki to wejdz na www.google.pl ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pomysl z klubem dla gejow nie jest absurdalny - od obslugi w takich miejscach nie wymaga sie homoseksualizmu, czesto jest on nawet niewskazany jesli szef chce uniknac problemow z klientami - mam kolege ktory calkiem sporo zarabia w klubie w Stutgarcie (tak to sie pisze?)
![]() |
![]() |
|
|