![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Kurde ale sypie. Miasto zakorkowane. Stary stoi już w korku za Siewierzem 1,5 h, a drogowców jak nie było tak nie ma.
W Zabrzu, gdzie mieszkam, wystawiono tablice że podczas zimy w mieście jest ograniczone posypywanie środkami chemicznymi. Dzięki temu nie widziałem od tygodnia ani jednej piaskarki ![]() Jak byłem w zeszłym miesiącu w Niemczech zaczął padać śnieg. Po przejechaniu 10 km na autostradzie pojawiło się tyle płógów, że w Polsce na parkingach nawet tyle nie stoi. Poruszały się w kawalkadzie tam i z powrotem, pozostawiając czarną jezdnię. Edwardo tam posypują jak pada a nie jak spadnie ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Pewnie reforme mieli
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
No wiesz już jest taki sprzęt, że jednoski czasu są mniejsze
![]() Nie słyszłeś o nukleinowej i atomowej popycharko zsypywarce piasku ![]() Koło 5 ton / minute ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... czy ta niesiostra czasem nie przeziębi sobie pępuszka
![]() ![]()
![]() |
#66 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forsa, forsa, forsa... zawsze to samo... A to że jakoś tej zimy przynajmniej we Wrocławiu jest to praktycznie pierwszy śnieg, a równie dobrze mogło padać codziennie, to jakoś nikt nie wspomina... Nawet gdyby śnieg spadł tylko jeden raz w ciągu całej zimy to i tak okaże sie, że za mało jest środków, żeby sobie z tym poradzić. Zastanawia mnie tylko do czyjej kieszeni idą te pieniądze, ale jakbym wczoraj po wieczornej przejażdzce spotkał tą osobę, to by się to źle dla niej skończyło... Jechałem niecałem 30 na godzinę po głównej drodze przez Wrocław na Poznań. Jechałem tak wolno, bo chciałem skręcić w boczną uliczkę i spodziewałem się, że może być trochę ślisko przy wjeździe na nią. Nie spodziewałem się jednak, że na głównej ulicy przelotowej przez Wrocław będzie na drodze czysty lód! To, że w nic nie walnąłem to w zasadzie cud, bo nosiło mnie na wszystkie strony, a ja tylko kontrowałem, żeby nie zjechać na drugi pas, gdzie samochody jechały o wiele szybciej...
To, co dzieje się w tym Państwie (a może powiniem napisać - w tej ruinie) to tragedia, ale jednak zaskakiwany jestem każdego dnia...
![]() |
#67 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Toz to przegiecie, zeby zima drogowcow w lutym zaskoczyla?? Jak ja bym ich
![]() ![]() To co sie na drogach dzis wyrabialo to przegiecie. Rano jadac do pracy 40 minut (!!) nie widzialem ani jednego pluga lub piaskarki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak wygląda zima na moim osiedlu:
![]() przy tak intensywnych opadach drogówka nie ma najmniejszych szans na sprawne działanie. do tego doliczyć należy niepousuwane zamarznięte zaspy z poprzednich opadów... śniegu jest tyle, że priorytetowo są odśnieżane najważniejsze drogi. a sypanie solą czy piaskiem przy takich opadach nic nie daje. poza tym pretensje należy kierować do swoich garniturków z UM i wyżej. bo pieniądze mają na wszystko, tylko nie na to co potrzeba. a teksty o zaskoczonych ekipach to bajka, bo istnieje http://weather.icm.edu.pl z której wszyscy korzystają, więc już 2 dni temu było wiadomo, że nas zasypie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 07.02.2006 o godz. 23:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie dzis masakra na drogach ale to tylko dlatego, ze odsniezaja drogi po katowicach i okolicach
no ale jak to sie mowi "jak mus to mus"
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Kurczę, fajnie macie, tyyyyyyyyyyyle śniegu...
![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
Ostatnio zmieniany przez kraluk : 08.02.2006 o godz. 19:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Mam kałuże i bloto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
a w bydzi fajny deszczyk pada i też mam błoto i kałuże....zgroza!.
![]() |
#75 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |