![]() |
gieje i tyle :P
|
Przeziębiłam się, ale jutro powinnam dojechać. Będziecie jeszcze ???
|
Pozdrowienia ze slonecznej Warszawy :D
Tym razem nie dane mi bylo :) |
pozdrawiamy z Antonina.... :>
|
Same okropne pijaki. :O
|
Ciekawe kto maske bedzie wymienial, tradycja jakas musi byc ||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
dziennik zlotowicza 2 maja 2009
zlotu dzien 3 ... dla nas ostatni wczorajsza misja ratunkowa dla Rycha zakonczyla sie chyba lekka obsuwa .... zbieralismy sie na nia ponad godzine, Rycho przezyl ... potem umarl i znowu zyje bo chyba go przed chwila widzialem jak wcinal boczek. w nocy kogos mordowali, ale to tylko domysly ... zainteresowali nas tym ze jeden z osobnikow krzyczal glosniej niz reszta a to ze dzialo sie to blisko naszych samochodow to wiadomo ... krwi nie znalezlismy, ale policja i tak wczoraj byla w ilosci dwoch busow i paru osobowek .... blurej zniszczony zbubr-rej zniszczony idziemy ustawic sie w kolejce do geesu.... |
Gadałem z Rychem przez telefon przed siódmą rano. Był trzeźwy, wyspany, i ogolony :D, czego nie można powiedzieć o reszcie pijaków, którzy leżeli bez życia. O 7:05 Rycho wszedł do GS po coś do jedzenia. :D
|
Rycho był trzeźwy jak świnia bo dał dupy i cały dzień oraz większość nocy spał, w przeciwieństwie do prawdziwych twardzieli nerkowo-kiełbasianych. Podejrzewam, że plan Rycha zakładał budzenie wszystkich o 6:30 rano i sprawdzanie kto ile wypił po odgłosach charczenia w słuchawce oraz liczb kur@ pod adresem dzwoniącego :D Nas nigdy na tym nie złapał, ale Aldona Czechoja w czwartkową noc z łóżka wywalała (telefony o 4-tej i 5-tej nad ranem). W jednym zdaniu - stara bieda -> na jedzeniu z GSu wyżyć się nie da.
|
Wróciłem. Żyję. Żona dowiozła :)
Dziękujemy za wszystko współzlotowiczom :) |
Przepraszam bardzo, ale na jakie forum ja wlazłem? :hmm:
Dobra - jak już tu jestem, to spytam....czy ktoś może przypadkiem nie widział Rycha? |
Cytat:
Zas co do Rycha to na tym forum go nie ma :haha: |
wy ***ane ***** pizdy glizdy i matoły
wypierdalać stąd do szkoły gdy starszzna wóde chleje *******icie się wy geje |
odezwał się ten na dwóch obrączkach :haha:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:52. |