![]() |
Cytat:
|
Zmieńmy hasło na FTP, a ja w międzyczasie zacznę wrzucać zdjęcia na swoje konto Rapidshare - ludzie będa mogli sobie ściągać do woli ze spora prędkością (mam konto Premium).
//edit Dajcie znać melagowi, by zabił serwer i zmienił hasło, bo limit 3 użytkowników i chęć oglądania przez wszystkich skutecznie uniemożliwi jakiekolwiek operacje na zdjęciach. |
@nimal i kto chce:
Kod:
http://www.cdrinfo.pl/zlot/zlot2007.tgz |
Oprócz Nimala i Czechoja, którzy nie wrzucili fotek, udało mi się wyssać bezproblemowo wszystko :) Chyba zainteresowanie ekscesami wzrosło, skoro serwer się zatkał :)
|
dzieki Bartek :)
|
Miałem wrażenie, że nie tylko oni jeszcze wrzucają. Ja co prawda skończyłem upload, ale tylko dlatego, że więcej fot zrobiłem aparatem Czechoja, niż swoim :D W tej chwili na moje konto RS ładują się foty grzenia i moje - będą za godzinę dostępne dla szerszej publiczności, a FTP niech zostanie prywatny na nasze potrzeby (i tak jest dość wolny, więc nie ma sensu tego stanu pogarszać).
|
Cytat:
|
335 ;)
|
W górach wolny internet... Już połowa ;)
|
A wy sobie ściągajcie i oglądajcie.
Miłych wrażeń :szczerb: |
Linki RS (zostawcie już w spokoju to FTP):
//ciach |
dzieki Nol
sciagam a tymczasem na serwku sa juz moje zdjecia z Olympusa <- mozna ssac w tej chwili leca filmy Ani z LG i moga leciec do nocy albo i jutro rano sie dokoncza, wiec na razie nie radze pobierac (moga byc pourywane) - dam znac ostatnia paczka, zdjecia z Pentaxa, chyba dopiero jutro rano |
Cytat:
|
Cytat:
coś się chyba daty pokićkały :hmm: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:05. |