![]() |
Sprawdziłem totka puszczonego w sklepie GS. Niestety nie wykupimy Antonina na nasze wyłączne potrzeby :(
|
U mnie tak samo - nic nie wpadło :(
|
Właśnie udało mi się wstać :D
Wyjechaliśmy o 4:15, w Zakopanem byliśmy o 13, weszliśmy na Sarnią Skałę (na tyle starczyło czasu), poprzechadzaliśmy się po mieście i wróciliśmy do domu (dojechaliśmy, głównie dzięki korkom na zakopiance, o 1:20) Zaczynam niniejszym pobierać zdjęcia i dodawać swoje... |
No to Zlotowicze dotarli w komplecie do domu.
:spoko: |
Postawcie plis foty i filmy, żeby można było zassać :)
|
Cytat:
Już naprawiam ten błąd :taktak: |
Jak narazie wyglada to tak :
http://img129.imageshack.us/img129/1991/zlot.th.png Liderem jest czechoj, ktorego fotek nie ma pewnie jeszcze na ftp ze wzgledu no wlasnie na to ze jak ja je zgrywalem to bylo ich ponad 700mb ... PS: Rycho w objęciach morfeusza ... fotka dnia. |
Doskonałe zdjęcie, również autorstwa Rycha, "telewizor i lodówka".
:D |
Najlepsze jest to ze powtorzone pare razy, czyzby dokumentacja do ewentualnego przejecia wladzy nad serwisem osrodkowego sprzetu ? ( słynne lodówki które grzaly ) ...
|
To może być prawda :niepow:
Już myślałem, że Rycha katalog zawiera tylko lodówki, telewizory oraz inny sprzęt AGD. |
Póki co nie oglądam. Zasysam :)
|
Czy mogłabym również dostać link do zdjęć? Chętnie spojrzałabym jak było w tym roku, choć żal serce ściska, że nie mogłam przyjechać
|
To ja moze tez poprosze
|
zdjęcia zboko-pijackie :D
|
One tequila...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:12. |