![]() |
Kolejny link, tym razem do zdjęć popsa:
//ciach (~130MB) |
Cytat:
:> |
a porpos tych staroci (link byl na moja prosbe ;) )
rozumie, ze w paczce nie ma zdjec ode mnie (dla mnie to dobrze :) ) a co to tajemniczy katalod 10008 - wyglada na jakies skany ktos mial analoga? zdjec tych nie ma w Copppermine |
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/zlot/g/index.php?cat=10008 |
nimal, Twoje powinny być w katalogu 10006. A 10008 to zdjęcia Agusi: http://www.cdrinfo.pl/zlot/g/index.php?cat=10008
|
a, do user galleries nie zagladalem (moje i inne sa pietro wyzej)
THX za wyjasnienie a co do moich zdjec... no jakbym nie patrzyl to ich nie ma w tej paczce ;) ale mi to nie przeszkadza :D wielkie dzieki za linka w kazdym razie :D |
Ok, na tą chwilę to ostateczna lista zdjęć (resztę sam muszę ściągnąć):
//ciach Uwaga: archiwum Melaga należy ściągać jako całość, tj. wszystkie części - inaczej się nie rozpakuje. //edit P.S. Resztę wstawię jeśli się dopcham do FTPa. Niech Melag zmieni to hasło... |
Pops zupełnie inaczej wygląda w dłuższych włosach :)
|
****a jakiś złamas skasował zdjęcia na FTP-ie ((
Udostępnienie publicznie hasła nie było dobrym pomysłem :nie: Serwer stoi na nowo (nowe hasło), ale po co... :'( |
Przed chwilą ściągałem filmy i zameldowało błąd w trakcie :(
Cholera, chyba nie ja skasowałem:'( |
lol, zaraz, to to wylogowanie przed chwila to bylo z powodu usuniecia wszystkiego?
o q. znajdz w logach kto poszlachtujem :ban: |
Cytat:
|| tak to TY ....:taktak: |
dobra, malo to to smieszne
proponuje: linki do wiekszosci zdjec sa pozyzej podane prze Nola ja swoje wstawie na wlasnego ftp tylko do odczytu filmy mi juz nie wejda :( osoby, ktorych zdjecia nie sa w linkach Nola, niech uploaduja raz jeszcze zdjecia do Melaga (jezeli nie sa w stanie zapewnic wlsanych ftp), jakos to potem wystawimy dowcipnis zostnie zidentyfikowany i ukarany |
Ostatni log z 19:02, IP 78.*.***.**
To nie musi być to IP. |
Moje IP zaczyna się na 78, ale wszystkie zdjęcia ściągnęłam przed 16 i potem z ftp się nie łączyłam a o 19 nie było mnie w domu
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |