![]() |
|
Ilość załączników: 1
Za rok, może dwa...
Przyjedziemy: on i ja...;) Załącznik 54537 Rasa: jedyny w swoim rodzaju. Wola przetrwania; jak pies, który płynął na krze. |
cholera, u mnie prawdopodobnie dupa, nie zlot:sciana:
może się jeszcze odwróci:( |
Zetoxa
Co Ty za herezje prawisz! Tak nie można! Basia, zmobilizuj się w tym roku! Poznasz kilku fajnych zboków! Wszystkie zboki po tym zlocie, Będą maile pisać do Cię! Łojezu jak mnie naszło :) |
Drazni sie.
|
nie, mój Yankeski krwiopijca robotę szykuje na majówkę ((
może się wymigam :sciana: |
W takie święto?
Przecież 1 maja yankesi wymyślili! Ja już tequilową koszulkę szykuję! |
Nie róbcie jaj.
Właśnie Popsiu się zaanonsował, że będą cały turnus - znaczy od piątku do poniedziałku :spoko: A Superrrmario od soboty do poniedziałku. Idę uaktualnić listę, 3 strony do tyłu. |
Walnij tą listę i całe info do pierwszego postu, bo jak ktoś będzie zainteresowany to w życiu tego nie znajdzie. Mi się już nie chce za tym grzebać. A co dopiero jakiejś świeżynce.
Zetoxa, 30 forsuję bramy zakładu i biorę Cię na zakładnika. Wytrzymam ciężki ostrzał artylerii i zabarykaduję się pod antoninem. Nie masz wyjścia... |
Przeniosłem, ale głupawo wyszło.
Rycho jutro będzie się czepiał :D |
|
Najpierw meczysz chlopakow z lwami, a potem taki g..o wstawiasz :sciana:
Zrobiles z tego mydelniczke :jezyk: |
Dermosanem te wypryski potraktuj!
|
Cytat:
To znaczy bez Iwci i Dzidka ;) |
Cytat:
DO ZLOTU: 21dni |
Spotykamy się za:
20dni |
choc to zupelnie nieptrzebne, bo oczywiscie bedziemy, to oficjalnie potwierdzam, ze przyjezdzam w osobach dwoch
w tej chwili trwaja rozwazania, czy nie przyjechac w osobach trzech + szczur, ale to raczej nie wchodzi w rachube w zwiazku z powyzszym prosze o zapisanie na domek w wersji ekonomicznej - czyli cos z lazienka i pradem, maly, chetnie podzielimy sie miejscem z potencjalnym chetnym na roomshare ;) edit: dzis wlasnie mijalem takiego prawie Icemacowego miniaka w graficie niemetalicznym na bialych felach - no kurna przepiekny! mnie cos korci na zakup LJ (na offroad), a moze Carry (na campera), ale az sie boje lepszej polowie o tym wspominac :hmm: |
Jeszcze mały, ale istotny, szczegół.
Rezerwować was od piątku do poniedziałku? Tzn trzy noclegi? Rozumiem, że tak, ale wolę spytać :) |
1-2 maj, jeden nocleg. Czy gdyby nie było miejsca w domku ( wolałabym aby oprócz mnie była jeszcze jakaś kobitka), może Grzeniu i Ania przytuliliby mnie tak, jak ostatnio ?
|
Jasne :spoko:
Nie bój żaby :) |
Grzeniu - dwa noclegi
ten pierwszy (z piatku na sobote) raczej, nie, gdyz wyjechac bedziemy mogli bardzo pozno (kolo 11tej w Antoninie), wiec imprezowo tylko mozemy ewentualnie zaliczyc (jak corocznie), gdyby sie cos kroilo - wiec wolimy nie rezerwowac, ewentualnie na przylepke tylko |
Dobra, już uaktualniam listę :)
Czyli dwa noclegi - z soboty na niedzielę i z niedzieli na poniedziałek. |
Do zlotu:
19dni |
Z Grzenia jest straszny trol. Prywatnie mnie napastuje :)
|
Ty to się ciesz. Ulgowo cię potraktowałem.
Napastować, to ja napastuję rychową dupę, jak tego świniozbokogiejoswołocza dorwę :sciana: Na miejscu Eda też bym się ciągle do tyłu oglądał... |
Jeszcze:
18dni |
Ok, Grzeniu w związku z tym ze chce być na zlocie, a narodowa tragedia trochę to zmieniła w pracy, w związku z tym ze będę akurat w tym czasie sam wracał z Warmii i do Antonina wiadę tak aby z wami wieczorem stuknąć :piwo: to może być 1 albo 2 maja a teraz nie potrafię tego powiedzieć, myślę jednak ze będzie to jeden nocleg z 1/2 maja, w każdym razie będę dawał jeszcze znać
|
Do zlotu:
17dni |
Zamawiajcie pogodę :) Ma byc ciepło i sucho! Co by dzieciska mogły szaleć na zjeżdżalniach i huśtawkach :)
|
Kurcze, aż głupio tak bez juniora przyjechać. Chyba będziemy musieli pożyczyć od kogoś :haha:
|
Cytat:
:taktak::taktak::taktak::taktak::taktak::taktak: |
Pójdziemy do GS-u za:
16dni |
Najazd na Antonin za:
15dni |
czas myslec o uzupelnianiu zapasow
dziki bic, piwsko warzyc, ziemniaki spod slomy odkryc, nasolic kielbas... |
a co robić z dziewicami :sciana:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak Ci Zetoxa Córka dorośnie i to Forum poczyta, to niechybnie dojdzie do wniosku, że Tatuś do ZBOK :szczerb:
|
Tak więc byłem u Wiechy korekty poczynić.
Wg waszych deklaracji zostało, co następuje: 1. Superrrmario z żoną - od soboty do poniedziałku (domek nr 2). 2. Nimal z Anią - od soboty do poniedziałku (domek nr 3). 3. Pops z Moniką - od piątku do poniedziałku (domek nr 4). 4. Bartez z Ewą - od piątku do niedzieli (domek nr 5). 5. Giejodomek nr 7 - od piątku do niedzieli, a w nim rej będą wodzić Czechoj z Melagiem :sciana: W tym domku są jeszcze dwa miejsca wolne, w razie ktoś jeszcze dołączy. Słabo, słabo....niestety z trzech domków musiałem zrezygnować. |
To jak to tak, melag wybrał czechoja zamiast Iwci i Dzidka? :wow::P
|
Iwcia z Dzidkiem przyjadą w niedzielę rano...
Ktoś musi mnie doholować do domu :D |
Cytat:
|
Lepiej nie wchodź w te Wasze giejowskie szczegóły :D
|
Cytat:
|
Bartez prowokujesz.... TO NIE JEST SZCZEGÓŁ :>
|
...i normalnie wszyscy przyjadą samochodami z bezpośrednim wtryskiem...
|
...i dziewiczym gaźnikiem :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Dwa tygodnie
|
Cytat:
|
jak sie Bartezy deklaruja, to moga swoja przytargac
moge nawet wypozyczyc dlugoterminowo :szczerb: |
13 dzionków
|
12dni do ogniska
:ognicho: |
A propos ogniska.
Giej mógłby drewno załatwić...jak zwykle :spoko: W tym bagażniku zalanym farbą chyba może wozić drzewo :D |
Jak go znam, to załatwi :taktak:
|
....ale mnie załatwili....
busem przylece z drzewem || |
Z piłą spalinową przyjedź, toż tam drzew jest pod dostatkiem :idea: Zetnij od razu na zapas, resztę przykryjcie zużytymi nagrywarkami, to na następny rok suchutkie będzie :szczerb:
|
Jarson ..... Oni mnie załatwili a Ty do pierdla checsz wsadzić :>
|
11dni
:piknik: |
juz sie ciesze
najpierw na wyprawe po zaopatrzenie :szczerb: |
Ty tylko nie zapomnij karty płatniczej.
A podobno Rychowi za naprawę pralki wisisz :D |
karte? ja mam dwie baby - jaka karte?
|
Pożyczkę weź! Pożyczkę!
|
Baby możesz próbować sprzedać, ale nie wiem, czy ktoś dobrze zapłaci.
|
na Allegro, za sprzedaż baby dają punkty dodatkowe :sciana:
|
Dyszka
:drinking: |
będę z wami spirytystycznie,
tzn. spirytualnie, tzn. duchowo :sciana: |
Cytat:
|
Pozostało:
9dni :zespol: |
Do zlotu:
8dni :fala: |
Już jednocyfrowo.
Pełna mobilizacja. Kto ma w gacie zrobić, niech zrobi teraz Bo później będzie za późno. :sciana: |
qrva mać, mam iść na l-4 :sciana:
|
mowilem, nie pal tyle :sciana:
|
No popatrz!
Jako królik zacząłeś myśleć :cojest: |
jak się znajdzie miejsce w Giejowni z czechojem i melagiem,
to spróbuję :sciana: |
Ano jest jeszcze jedno.
W giejodomku są cztery miejsca, żeby było do pary :szczerb: Mała niespodzianka. Jedno miejsce jest na pięterku :haha: |
U mnie bez zmian
Domek z wygodami na 2 doby. Jak dożyję to będę!! |
Ten ZLOT się nie odbędzie.
|
Złot - gromadzenie się ptaków w jednym miejscu, szczególnie przed odlotem do ciepłych krajów.
|
Cytat:
Cytat:
|
Antonin ***8211; wieś w gminie Przygodzice, powiecie ostrowskim, województwo wielkopolskie. Około 470 mieszkańców. Ośrodek wypoczynkowy z kąpieliskiem i domkami kempingowymi. Rezerwat przyrody Wydymacz.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Antonin...t_ostrowski%29 |
Wydymacz?
Ja myślałem, ze wydymacz to ten z tym pomidorem zbulwersowanym na łbie... Ten. Załącznik 54655 |
Cytat:
* pałac w Antoninie (na zdjęciu), * kościół Matki Boskiej Ostrobramskiej, projektu Johanna Häberlina (ucznia Karla Schinkla), wybudowany w latach 1835-1838 jako kaplica grobowa Radziwiłłów, w stylu neoromańskim, o we wnętrzu przyozdobiony, wspartymi na czterech marmurowych kolumnach, trzema łukami z białego marmuru, bogato ornamentowanymi dekoracją w stylu bizantyjskim, według tradycji sprowadzonymi z Włoch, o dwie późnogotyckie rzeźby św. Jana Chrzciciela i św. Jana Ewangelisty pochodzące z początku XVI wieku, o popiersie zmarłej w 1834 roku Elizy Radziwiłłówny, wykonane z gipsu. O Grzeniu ani słowa... :nieee: |
Cytat:
|
czas naprostować ciocię wiki :taktak:
|
Od...
walcie się! |
Pani da dwa misie, tego rudego i tego w czerwonej czapeczce...
|
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.
|
zaślinieni zazdrośnicy :P
|
Co spalimy za:
7dni? :mysz: |
Cytat:
|
Marzannę się chyba topi.
Chyba. Melag to pijak! |
teraz chcecie upis marzanne? zasnie i tak zalegnie :nie:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bardzo świecka i bardzo smutna tradycja - taki zapaleniec następnego dnia zostaje słomianym wdowcem w dosłownym tego słowa znaczeniu :sciana:
|
Pozostało:
6dni :konf: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:16. |