![]() |
Piwo i inne napoje już się chłodzą. Za 15 minut wychodzę z pracy i zaczynam odliczać!
|
Cytat:
|
Cytat:
a teraz ma kobitę :sciana: |
Ta... Najwyższa pora udać się na przeszpiegi i zobaczyc, kto stoi,a kto leży...||
|
Cytat:
Katalepsja (łac. catalepsis), stan kataleptyczny ***8211; specyficzne zesztywnienie mięśni, połączone z zastyganiem postawy ciała oraz położeniu kończyn i wygięciu szyi, także w nienaturalnych pozycjach. Objaw spowodowany jest wzmożeniem napięcia mięśniowego przy jednoczesnym upośledzeniu lub nawet całkowitym zablokowaniu czynności ruchowych chorego. Zesztywnienie to jest elastyczne, to znaczy ciałem chorego można poruszać. W zależności od odmiany katalepsji, po poruszeniu ciałem chorego, zastyga ono w nowej pozycji ***8211; gibkość (giętkość) woskowa, lub też ciało wraca do poprzedniej pozycji. Jeden z objawów chorobowych mogących występować w katatonii, a także w niektórych chorobach mózgu lub zatruciach. Podobne objawy można wywołać także hipnozą lub zablokowaniem receptorów dopaminergicznych (w skrajnych przypadkach ***8211; może być powikłaniem stosowania leków antypsychotycznych[1]). http://pl.wikipedia.org/wiki/Katalepsja || |
Ty chadecki hunwejbinie łobuzie jeden!
Niech no ja wyzdrowieję, to wsiędę na motórek i pojadę z ciupażką! |
Bawcie sie dobrze.
|
Fstafać opuchnięte gęby! :D
:kawa: |
jak tam pogoda ??
bo nie wiem jak się ubrać ?? no i nie wiem jak sie na droge przygotować ?? we WRO lało, teraz same chmury, ale 12+ :) |
Na Mazurach pochmurno-ale na razie nie pada.
|
Cytat:
|
za kierownicą nago ??
a jak mnie zatrzymają to co ?? mam jajkami świecić :P |
Pisanki se zrób. :szczerb:
|
U mnie pada :(
|
zaraz wyjazd, trasa ustalona, GPS zabrany ...
Miniaki przybybędą :jupi: |
Nie wiem czy w Antoninie zapłacą coś za te Miniaki... :(
|
Przestało padać.
Zaczęło lać! |
Cytat:
|
pijaki leżą więc nie napiszą :sciana:
pijaki jedne:sciana: |
Cytat:
|
Skręca was? To dobrze.
Bo mnie też :sciana: |
Odliczam minuty do startu :)
|
Gieje, nie obijac sie tylko pracowac :piwo:
|
one pracują, tzn piją :sciana:
|
Wy dwaj dostaniecie po infractionie za nieusprawiedliwione nieobecności......i jeszcze jeden ten.....
Niech no tylko będę w stanie się skupić :sciana: |
...Jarsonu jeden :sciana:
...i ten hunwejbin Edzisko :sciana: |
rycho nie dojechał :> chyba o nim masz się skupić.:taktak:
|
Zobaczcie co was czeka pijaki!!!
http://img511.imageshack.us/img511/6264/niepijak1.jpg http://img534.imageshack.us/img534/4445/niepijak2.jpg Ludzie się na to łapią i sypią mu kasą. :rotfl: |
było miło, towarzystwo dopisało :)
zostawiliśmy Zlotowiczom piękną pogodę, we WRO znów leje :sciana: |
Cytat:
|
...a Edu aktualnie molestuje popsa :cojest:
|
Obdzwoniłem kilku najważniejszych giejów, wychodzi na to, że praktycznie wszyscy żyją i są przytomni, jedynie Rycho jest od dawna nieprzytomny i nie daje oznak życia, ale jak się dowiedziałem, to jest to co normalnie - czyli nie śmiertelne zatrucie alkoholem, a normalny pęd do spania. :D
|
A popsiu kazał ci się spałować?
|
|
U mnie leje od rana :taktak: ładnie się maj zaczął :D
|
może pijaków zaleje :spoko:
|
może się nie obrażą ;)
wyprzedaż garażowa, za "dziękuję" i "bardzo dziękuję" :D http://www.miniclassic.pl/wp-content...855_resize.jpg i "szef" zamieszania http://www.miniclassic.pl/wp-content...860_resize.jpg :) |
Jeśli w Antoninie jest taka pogoda jak w Warszawie, to moje najszczersze wyrazy ubolewania...
|
Patrze na to zdjecie i nachodzi mnie pytanie: to ciebie jest dwoch ?
|
Cytat:
:spoko: |
no właśnie, miniaków dwóch :wow:
|
Po pijaku tak się widzi... :sciana:
|
co gieje żałujecie? ||
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Dojechaliśmy! Trwa rozpakowywanie... :spoko:
Na zlocie panowała świetna atmosfera, pogoda i humory dopisały. Mam nadzieję, że za rok znów się spotkamy :taktak: Cytat:
Załącznik 54715 |
Dotarliśmy. Dzięki wszystkim za jak zwykle świetną atmosferę i dużo humoru :piwo:
Informacja dla tych co nie byli: Padało tylko przez 15 min. w pierwszy dzień wieczorem i trochę pokropiło ranem. Poza tym pogoda idealna. Żałujcie :P |
coście tak szybko zwiali :sciana:
jutro powinniście palić konstytucyjne ognisko :ognicho: |
Dziwnie mi to pisać, ale dziś bylem w Antoninie około 8:30 - 9:00, wracałem z "trudnej" podroży z Suwałk do domu... Grzeniu drygnąłem na Twoje dwa telefony, które mi podałeś, ale żaden się nie zgłosił (na pewno numer ci się zapisał), pewnie na kacu wszyscy leżeli i spali... wiec się dalej nie dobijałem i ruszyłem w dalsza drogę (wiem większych namiarów nie wziąłem a bylem ostro zmęczony jazdą)... w sumie obleciałem ukradkiem dwa kempingi dookoła jeziora ale nie moglem się odnaleźć, pani w pensjonacie Lido czy jak tam się to nazywa nic potrafiła mi pomoc, stanąłem wiec jeszcze na BP dolałem paliwa i w drogę, w sumie dwa dni po 10 godzin jazdy... bylem blisko, do następnego razu :)
|
W Lido byłeś? To jakie zadałeś pytanie, że nie mogli Ci pomóc? :O
Minąłeś Zlotowiczów w odległości ok. 70-100 metrów :P |
fakt - o tej godzinie to wszyscy spali
nawet Rycho nie dal rady ogniska rozpalic i zniechecony powrocil do barlogu swoja droga: my powrocilismy droga okrezna do domu Zlot niezwykle udany! pogoda piekna! tym bardziej, ze wyprzedaz garazowa zakonczona sukcesem :D no i odzyskalem karte i aku :D kto byl ten wie :D w dordze powrotnej czarny kot przebiegl nam droge nie powiem - jako, zem nie przesadny, to zwolnilem :D i faktycznie mozna by sie bylo dopatrzec paru sytuacji, ze pareset metrow gdybym byl wczesniej, to moglo by byc cieplo :D po paru km kot czarno-bialy przelecial nam znowu droge, wiec urok odczyniony :D w kazdym razie: WIELKIE DZIEKI I DO ZOBACZENIA WKROTCE zdjecia jutro - dzis tylko winko i lulu |
nimal nie gadaj o 9 to my już na gierach byliśmy :)
|
Ok, odbyłem właśnie rozmowę tel. z Grzeniem i wszystko jasne... Pani w pensjonacie patrzyła na mnie jak na wariata i nie wiedziała o co chodzi, sprzątali ten pensjonat po szkle, które wszędzie się walało, musiała tam być ostra impreza wcześniej...
|
Meldujemy się z domu :)
|
Mario, już zdążyłeś napisać ?? ;)
melduję się, superrmario z żoną dowieźli mnie do domu. |
Sprzedam tanio baterię do aparatu, kartę 2G i nożyk niezwykłej urody!
Kupię pudełka slim! |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekaw jestem, kto ma na sprzedaż piersiówkę... :D |
sprzedam dobrze wypalone verby i dysany
troche memorexow z brytyjskiego rynku i tez dobrze wypalona(ajoca) nagrywarke AOpen - uzywana, stana bardzo dobry technicznie, bluray, greenray, wizualnie do lekkich poprawek lakierniczych kupie aku i karte |
Cytat:
|
a propos, czyjego blureja spaliliście tym razem :sciana:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rycho rozpoczął drogę do domu, Ostrów Wlkp 16:33 - Poznań 18:44 - Szczecin 21:37.
W Poznaniu ma przesiadkę, chyba trzeba będzie mu podrzucić "paliwo", ma dać znać. :D |
Będzie spać? To chyba trzeba mu będzie podrzucić "paliwo" :hmm:
|
Cytat:
|
Cytat:
:uklon: |
Szkoda, że nie było Jarsona na zlocie, bo mógłby jeszcze dolecieć :haha:
Dobre było, dziękujemy :spoko: |
It's my pleasure :taktak:
Wiem, że mojej obecności nic Wam nie mogło zastąpić, ale może przynajmniej trochę Was pocieszyłem :D To tak weselnie było, udawajmy że w Antoninie mamy przesunięcie czasu o 28 dni i piliście toast 29 maja ;) |
Czkało Wam się?
Piliśmy Wasze zdrowie nieustająco :) |
Mnie nawet trząchało. :D
|
Cytat:
|
Wonsz i pajonk! :P
|
Precz z polityką!
|
Precz z preczem!
Cytat:
|
A Nestor chyba teraz dotankowuje w Poznaniu.
A trafił mu się cały pociąg dla niepalących...biedaczek. |
Będzie palił w kiblu jak małolat. :rotfl: Mówił, że system naprowadzania do domu ma włączony, to jak "dotankuje", to trafi bez problemu. Może jedynie o tym nie wiedzieć do rana. || :haha:
|
Grzeniu, nie martw się o Nestora.
Foty wrzucaj na eftepa! |
Cytat:
:niepow: |
Cytat:
|
Cytat:
|
To było do przewidzenia - rozchorowałeś się ze smutku :glaszcze: Jakbyś od razu założył, że nie dostaniesz zwolnienia, to pochorowałbyś się wcześniej i byś je dostał (i od razu wyzdrowiał z radości), a tak to przepadło...
|
Dotarłem...
Idę po piwko. |
Nestor wrócił!!
P.S. Żeby nie zapaść na ciężki zespół odstawienia, strzeliliśmy sobie z Superrrjoanną po lufce do kolacji :) |
Wrócił i w dodatku ma jeszcze siłę na piwko :O
|
Mam.
Siłę. I dwa piwka. Już jedno. |
Cytat:
|
Czy Ty nie za wiele wymagasz dzisiaj od starego człowieka?
|
witaj Rysiu.... jak tam Ela? ||
|
No to by niechybnie oznaczało, że wszyscy dotarli w całości. Idę spać.
|
Tak można zatem uznać ZLOT za udany i zakończony !!!
BASTA |
Zlot i po zlocie :taktak:
|
znów za rok ........
ZŁO :) |
:D
i 5 znakow |
Dobrze jest mieć dzień wolny po zlocie...
|
Dzień wolny na zejście :D
|
Właśnie wychodzę do pracy. Najlepsze Pomidory Świata na śniadanie wzięte!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
o tak dzień wolny ................ :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:39. |