![]() |
Cytat:
dzięki takim osobom, jak ty, ten zlot może jeszcze wypalić! |
Witam !
No dobra jesli nikt nie oszukiwał:) to mamy 34 ludu ... PS: Mam nadzieję ze parking dla rowerów gdzies tam jest ! |
A ja na Ursynowie.
|
jaki ten świat mały ja też mieszkam na bemowie :-D
|
BAAAAARDZO sie ciesze - jestem z Bemowa - a kontakt to lepiej na maila - sidtherat@poczta.onet.pl bo privy zdaza mi sie wywalic bez czytania ;)
|
Cytat:
|
jacob & oldgringo - pasuje mi kazdy termin po 18 wrzesnia do 1 pazdziernika a potem weekendy (nie mam lekkich studiow...) a jestem z Wawy - i jesli zapewnicie mi transport kolowy (ukradli mi samochod :() to pojade chocby do Lagiewnik...
popieram zlot calym sercem! |
Cytat:
|
A jechał by może ktoś z Torunia lub okolic ?
|
Ja też trzy z warszawy i okolic już się deklarowałem ale dla przypomnienia.
|
Ja mogę zabrać ze sobą trzy osoby z Warszawy i okolic.Jak są chętni to dajcie znać.
|
Spotknie towarzyskie - dla mnie odpada!
Zlot - ze wszystkimi szykanami - tak, jestem chetny. Jestem w stanie dostosowac sie (w realnych granicach) do czasu i terenu spotkania! |
Cytat:
już nie wiem, jak mam pisać... Bas pewnie też ma problemy... nam NIE CHODZI O ZORGANIZOWANIE SPOTKANIA PIĘCIU KOLESI Z FORUM CDRINFO PRZY KUFELKU PIWA!!! chcieliśmy zorganizować zlot z prawdziwego zdarzenia. taki z plakatami, reklamą, nagłośnieniem w mediach, gośćmi i możliwymi sponsorami... nie wiem, czy źle piszemy, czy po prostu nie chcenie nas zrozumieć. może wyślijcie mnie lub Basowi, jak można się z Wami kontaktować na maila (Misiek, Majonez, Zbieg, Bartek, Sobal). proszę |
Cytat:
BTW jak chodzi o te lagiewniki krakowskie to moge wpasc na godzine moze dwie :) |
Cytat:
Miło by było gdyby MISIEK4 raczył odpowiedzieć na mojego maila i na maila Mapsajma. Czy jest jakiś kontakt z Majonezem? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |