![]() |
Cytat:
|
Weron ja bede jechal z okolic trojmiasta wiec juz jest nas dwoch :) tylko ustalcie termin, ja siem dostosuje, wkoncu trzega byc elastycznym:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Zip z czego się tak cieszysz ?wyczytałem w twoim profilu że się urodziłeś January 20, 1987 a więc ciebie to też dotyczy ;p |
Cytat:
co do terminu, to wcześniej padały tezy, że zlot się nie uda, bo zbyt wiele osób powyjerzdżało na urlopy!!! sam jestem studentem i mam zamiar do połowy września wszystko pozaliczać... dlatego właśnie wybraliśmy taki termin: a) szkółkarze wrócą z wakacji b) studenci będą po sesji c) nauczyciele chętnie się wyrwą od nowopoznanych pociech d) reszta, jak to reszta... |
Trzeba było organizować zlot wcześniej, gdy większość ludzi miała wakacje & urlopy. Teraz dla wielu z nas wolne się skończyło, więc nie wszyscy się stawią na organizowanym zlocie. Ja pewnie będę, ale to zależy od czasu, miejsca i od tego, czy mi mama pozwoli upić się z Wami pifkiem na tym zlocie;) .
PS. Współczuję wszystkim uczniom, studentom i nauczycielom. Jutro zaczyna się Wasz horror. Buahahahaha!:'( :'( |
Zaraz ,zaraz panowie!Piszecie coś o privach z godziną i miejscem.Może by tak publicznie o tych datach ,co?
|
Przyjade jesli jeszcze ktos bedzie jechal z okolic trojmiasta.
Miejsce nie jest tak istotne. Wazne zeby jeszcze ktos jechal bo samemu to nie bedzie mi sie chcialo. |
przypomniałem sobie, że nie przypominam sobie postu o uznawalności moderatorów za forumowiczów. mogły z tego wyniknąć pewne nieprawidłowości, lub ktoś mógł poczuć się urażony...
zatem zapraszamy na zlot wszystkich forómowiczów... i moderatorów też zapraszamy, oczywiście:) |
Cytat:
ODP na privie. A jeśli chodzi o dzień to chyba sobota ale nie wiem jak mi plan ułoża ! PS: Jeśli chodzi o mnie to najlepiej pasują mi wszystkie dni oprócz wtorku i piątku / wt i piątek o 20 mam ANG / ale dałoby się to ominąć ! |
Cytat:
sława! |
Dobrze ,że ktoś wrócił do tego tematu ,może po wakacjach się uda.Ja będę na pewno.I nareszcie ankieta z prawdziwego zdarzenia.
|
Witam !
mapsajm ciągniesz nasz wątek z wakacji !?:-D |
hej, ludzie!!! ja wiem, że nie da się zrobić doskonałej ankiety, ale nie przesadzajcie - ta jest niemal równa ideałowi, więc może łaskawie wzięlibyście udział!
|
Re: zlot forumowiczów
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:02. |