![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dodam jeszcze coś takiego, co dostałem kilka razy przez maila i przez gg (nie kojarzę, czy już się tutaj pojawiło, ale chyba nie). Zwykle kasuję łańcuszki bez czytania, ale ten jednak przykłuł moją uwagę:
>To dziwne, jak proste jest dla ludzi wyrzucić Boga, a potem dziwić >się, dlaczego swiat zmierza do piekła. >To smieszne, jak bardzo wierzymy w to, co napisane jest w >gazetach, a podajemy w watpliwosć to, co mówi Pismo Swięte. >To dziwne, jak bardzo każdy chce isć do nieba pod warunkiem, >że nie będzie musiał wierzyć, mysleć, mówić ani też robić >czegokolwiek, co mówi Słowo Boże. To dziwne, jak ktos może powiedzieć: >"Wierzę w Boga" i nadal isć za szatanem, który tak a propos również >wierzy w Boga. To dziwne, jak łatwo osadzamy, ale nie chcemy byc >osadzeni. >To dziwne, jak możesz wysyłać tysiace "dowcipów" przez e- mail, >które rozprzestrzeniaja się jak nieokiełznany ogień, ale >kiedy wysyłasz przesłania dotyczace Pana Boga, ludzie dwa >razy zastanawiaja się, czy podzielić się nimi z innymi. To >dziwne, jak ktos może być zapalony dla Chrystusa w niedzielę, a przez resztę >tygodnia jest niewidzialnym chrzescijaninem. >To smieszne, że kiedy przeczytasz tę wiadomosć, nie wyslesz jej >do zbyt wielu osób z Twojej listy adresowej, ponieważ nie >jestes pewny, co pomysla o Tobie, kiedy im to wyslesz. >To smieszne, jak bardzo mogę być przejęty tym, co inni ludzie >pomysla o mnie, zamiast tym, do czego wzywa mnie Bóg !!! >Człowiek wyszeptał: - Boże, przemów do mnie ! I oto słowik >zaspiewał. Ale człowiek tego nie usłyszał, więc krzyknał: - Boże, >przemów do mnie ! I oto błyskawica przeszyła niebo... Ale człowiek tego nie >dostrzegł, rzekł: - Boże, pozwól mi się zobaczyć. I oto >gwiazda zamigotała jasniej. Ale człowiek jej nie zauważył, więc >zawołał: - Boże, uczyń cud ! I oto urodziło się dziecko. Ale człowiek tego >nie spostrzegł. Płaczac w rozpaczy, powiedział: - Dotknij mnie, Boże,niech >wiem, że jestes tu. Bóg schylił się więc i dotknał człowieka. Ale człowiek >strzepnał motyla ze swego ramienia i poszedł dalej. >Bóg jest wsród nas. Także w małych i prostych rzeczach, >nawet w dobie komputerów, więc człowiek płakał: - Boże, potrzebuję Twojej >pomocy ! I oto dostał maila z dobrym słowem i słowami zachęty.Ale człowiek >usunał go i kontynuował płacz.... >Moim zadaniem było wysłać tego maila do osób, którym >chciałam, by Bóg im pobłogosławił. >Wybrałam Ciebie. Przeslij tego maila osobom, którym życzysz >tego samego. >
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też dostałem masę łańcuszków od jednej koleżanki... dostała "ignora"...
PS. Ostrzegałem ją... |
|
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Odklejam temat.. Nie dlatego, że minęło już kilka dni i można zapomnieć, co się stało, ale dlatego, że pamięć o tym wydarzeniu powinna pozostać w naszych sercach i znaleźć odzwierciedlenie w czynach. To, a nie przyklejony temat na forum, powinien być wspomnieniem.
|
|
#4 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
umar papiez niech zyje paiez jednym slowem.......
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Mati.p : 17.04.2005 o godz. 10:52 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez legion : 17.04.2005 o godz. 13:13 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
the one
CDRinfo VIP
Ejjj, zostawcie już ten temat. Niech zostanie na forum w takiej formie, w jakiej był dotychczas. Nie chciałbym go musieć dodatkowo zamykać..
|
|
#11 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Minęło już dużo czasu, może starczy twarzy JPII na forum, co
|
|
|
|
|
#12 | |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
??
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
zakonczona znakiem zapytanie moze zle widze to nie znak zapytania tylko wykrzyknik
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wrogów sobie narobić łatwo.
|
|
|
|
#15 | |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
Lepiej by było żeby my zakończyli ten temat bo wiecej tu było kótni i niedorzecznych rozmów niż "pokoju" |
|
|
|
![]() |
|
|