![]() |
Cytat:
A serwis czego będzie dotyczył :> |
Cytat:
nie kupuje tylko wymieniam litka na niego :D jak tylko beda mieli w hurtowni - narazie nie ma w polsce napisalem do dystrybutora (dzisiaj) kiedy bedzie w sprzedazy :) |
Cytat:
A64 2800+ ~ AXP 3200+ :> Ramy... CL3?! co to jest? :P CL2! no i 2x256 jak co :P Dysk? Na SATA mam nadzieje... Radek 9550? No ostatecznie ale z pamieciami 4ns góra!! I Sapphire lub His, Asus, Gigabyte.. nie inny... Płyta to jedyne dobre co w tym pc będzie... poza obódową i moze fdd ;p |
Cytat:
jak a64 to jak wszesniej @sid pisal tylko socket 939 ja jak bede za jakies 5 miechow kompa zmienial to plytke taka sobie strzele nforce4 i do tego narazie jakiegos najwolniejszego a64 (939) http://www.gigabyte.pl/Aktualnosci/new_43.htm |
Myśle ze tak karta bedzie pasować i wyszystko jest ok ja tez bym sobie kupił Raeona 9550 Shifire ale nie mam kassy narazie ale ja myśle ze ci sie nie opłaca praktycznie całego kompa wymieniać ja bbym wymienił to co mam najsłabsze i ty le
|
Zmień grafe i dołóz ramu w pierwszej kolejności. Jak za bogaty jesteś to złóz nowy komp (ale to mało opłacałne w twoim wypadku gdyż i tak masz w miare dobry. A w porównaniu do mojego to twój nazwałbym rakietą :P )
|
Cytat:
a jak w serwisie sprawdza i okaze sie, ze czyta te co niby nie czyta, co wtedy??? obiaza kosztami bezpodstawnej reklamacji. Chyba, ze ja o czyms nie wiem - wtedy czekam na info jakies :> |
Cytat:
Ja i Turboni tak robiliśmy nie raz :> Mam 3 płyty specjalnie tak zniszczone (niemechanicznie- poprostu źle nagrane), że mam dowód jakby coś :D Jak masz starego litka to idź do serwisu i powiedz, że jest z nim coś nie tak :taktak: |
Cytat:
litek nie wnika zawsze wymienia - nawet jak naped sprawny byl :D |
Cytat:
|
no spoko, ale ja mam 832s, patelnia kupiona w sierpniu tego roku.
calkiem nowy sprzet, watpie zeby sie nie kapneli :blee: |
Cytat:
a sprzet byl 100% sprawny :D |
Cytat:
|
Cytat:
bo ja bym chetnie ich w balonika przyladowal :> poza tym chodzi wam o serwis sklepu gdzie byla patelnia kupiona czy moze jest jakis ogolnopolski litka ??? |
Cytat:
Jak teraz zaniesiesz 832S to dostaniesz 1633S lub 1653S :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03. |