![]() |
Cytat:
|
to czekamy :)
powodzenia - chociaz nie potrzebne :D |
ona rzeczywiscie mi pare plyt skopala ale jakos nie zwrocilem na to uwagi zbytniej, najwyzej mi odesla ta sama
|
Ja nie mogę..to może ja zamiast kompa to nagryware dvd wymienie ? w sumie czemu nie :D. A Tak na marginesie. Ja nie mam sporo kasy, a już znalazłem kolesia który kupi mojego kompa z monitorem 15 calowym za 1600 zł :), także chcę jeszcze 1000 zł wziąźć sobie na raty i po prostu pchnąć mojego "starego" kompa jak coś jeszcze jest wart. Nie chcę czekać jeszcze roku czasu, bo części komputerowe tanieją i szybko siezmieniają, że za rok to może góra wezme 500 zł to będzie dobrze. A teraz lece oglądać mobo pod 939, chociaż moim zdaniem to jest dla mnie za drogie. Pewnie się okaże, że za 1600 zł to ja kupie tylko procka i mobo :D, a ddr2 są stanowczo za drogie...
|
mam teraz takie pytanie głównie skierowane do użytkowników a64. Czy nie macie żadnych problemów z win xp ? Czy wszystko działa w porządku: zarówno gry i programy ? Przyznam że czas mam do 17 grudnia, bo wtedy koleś kupuje ode mnie kompa i sam już nie wiem co kupić... kupiłbym ten zestaw który napisałem na początku, ale nie wiem czy to by była dobra przyszłościowa inwestycja...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |