![]() |
tylko to sie nie oplaca...
Chyba ze faktycznie ktos eMule/Torrent wlaczony 24h i leci non stop 80kb/s i tylko nagrywa plytki zeby zwolnic miejsce na hdd. Ja za tą samą cenę przeszedłem na 2mbit co polepsza komfort (ojciec na dole swobodnie wysyla poczte, podczas gdy ja mam odpalone radio internetowe i rozmawiam na skype), pomijajac ze film 700mb z PT w 55min... |
mało z krzesła nie spadłem, rozłączyło mnie.....wczoraj podpisane i już :O
edit: ale prędkość na razie ta sama - od pierwszego przyspieszy. |
Cytat:
tzn. bedziesz placil za 2mb a bedziesz mial 1,3mb? ;) :spoko: |
Ed ma chyba 1 Mbit :>?
|
Mam do was takie pytanie :)
Aktualnie mam neo 640 bez limitów :> (tzn sąsiad i jestem do niego podłączony razem z 3 innymi) i umowa przeszła na czas nieokreślony :taktak: Czy możemy zerwać umowę i podpisać nową, gdzie będziemy mieć przez 6 miesięcy abo za 1zł? Czy to sie tyczy tylko nowych userów neo? |
Cytat:
|
Cytat:
zdziwko mnie strzeliło, że tak szybko modem przestawili :wow: |
Cytat:
zdawalo mi sie, ze pisales o 2mb, ale to chyba kasprzak :fiu: co do szybkosci - faktycznie zawsze _synchronizacje_ pokazuje wieksza :).. na pewno transfer masz juz "1mbitowy"? bo mozliwe, ze synchro zmienili, ale login jest nie przystosowany - wtedy czekasz albo do nastepnego miesiaca, albo do 5 dni :) pozdro ;) |
Bartek1989 :
jak zerwiecie umowę na Neo640-nolimit to juz takiej wersji nie ma w ofercie tepsy, utrzymac ta opcje mozna tylko przez aneks, a nie podpisanie umowy, takze zostaje Tobie wtedy aktualna oferta promocyjna |
Cytat:
PS Czy zmieniles loginy na nowe czy tez ruszylo CI na nowej szybkosci na starych loginach? |
rozłączyło, mam ustawione automatyczne łączenie, więc połączyło - czyli na tym samym loginie, pokazuje co pokazuje a chodzi nadal 640. wczoraj jak podpisywałem to panienka mówiła, że dopiero od pierwszego kwietnia będzie działać 1024.
|
Cytat:
U mnie po rozlaczeniu rowniez samo sie polaczylo na nowych szybkosciach. Jednak dopiero po zmianie loginy i hasla zaczelo dzialac na pelne 2 mbit - mam na mysli trasnfery. Jak to sprawdzisz to daj znac! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:38. |