![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Dziwne to wszystko. No wiadomo TP S.A. => to telekomuna
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeżeli chodzi o p2p, to na edonkey'u nie zauważyłem spadku.
natomiast na torrencie tak. ssanie z oszałamiającą prędkością 20 kilo nie jest szczytem moich marzeń
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Przed momentem rozmawiałem z kolegą na gg.... oto co mi napisał:
"wydaje mi się że oni tą pulę adresów nową, na 83 przydzielili do zachodnich województw, co by się nawet zgadzało, bo nie widziałem żeby ktoś z naszego rejonu [chodzi tu o Lublin] skarżył się, ża ma takie ip..... tepsa oczywiście twierdzi że to wina zachodnich operatorów, że poblokowali te adresy... oni poblokowali, bo z tych adresów często korzystali hackerzy, a tepsa która gów..o wie, wykupiła tą pulę i podobno powysyłali zawiadomienia do zachodnich operatorów, żeby to odblokowali... nie wiem ile w tym prawdy... ale jak nawet tak było, to powinni poczekać aż poodblokowują a nie od razu przydzielać to ludziom.... pozatym kto się będzie liczył z jakąś gównianą tepsą na zachodzie? i rzeczywiście tepsa udostępniła jakiś serwer proxy do połączeń jak ktoś ma ip na 83, ale proxy to tylko nowe problemy." co o tym sądzicie !?
|
|
|
|
#4 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
nie tak ostro prosze, chociaz rozumiem twoja frustracje /Y@nkee_PL Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 31.03.2004 o godz. 22:46 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
O tym IP było już pare razy wałkowane
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ighlight=ip+83 http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ighlight=ip+83 niech napiszą osoby z południa polski z jakiej puli są u nas IP bo robie kolejne podejście do Neo++!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jam jest z południa polski - śląsk i mam to je******ne *******one ch*******we ip=83.xxx
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kaplan
Data rejestracji: 28.03.2004
![]() |
a ja sie dziwie czemu ostatnimi dniami siec wolno dziala :[ a tu patrze ip tez of koz 83 ;( z mula spadku nie zauwazylem (natomiast starszy zauwazyl u niego na kompie), ale stronki www dzialaja o wieeele wolniej ... wrrrr a tu podpisany cyrograf na 12 miechow co za :[
|
|
|
#8 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
U nas w dialogu juz dawno wykupili pule 81.xx., byla im oferowana 83. ale wiedzieli o co chodzi, wiec TPSA wziela.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Ja tam mam pule 83.x.x.x od dawna i na początku były problemy ale zadzwoniłem do tepsy oni poslali maila do serwisów które mi nie chodzily i teraz jest ok. A transwery mam do 80KB/s (tak tak maxymalna prędkość NEO+ wynosi 640bps a deklarowana [niżej byś nie powinno] 512bps)
)
|
|
|
#10 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Ja również mam 512 kbit/s, no ale na szczęście nie Neostrada, tylko kablówka
![]() Niestety u mnie mułek też osiąga w szczycie co najwyżej 10 KB/s, chociaż kiedyś zasuwał ponad 60. Taka sytuacja trwa już od początku marca, nawet kompa zacząłem wyłączać na noc. Wydaje mi się, że problem z emule nie występuje tylko na neostradzie. Natomiast przy ściąganiu z www/ftp transfer bez problemu dobija do 60 KB/s. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja mam chello i od jakichś 2 tygodni też mam ip 83.xx..., ale żadnego wpływu na transfer to u mnie nie ma; jest pewien plus nawet, bo chyba UPC przestało zliczać ilość przesłanych danych (mam chrzaniony limit 15 GB)
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Nacuna:
Znam rewelacyjne żródło zawierające mnóstwo informacji na bardzo wiele tematów. Nazywa się ono www.google.com |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
Jaka firma dostarcza ci ten internet i kablowke? |