![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
ja tez po kombinowaniu z Linuxem zrobilem sobie z 20gb tylko 8gb, po dwoch dniach zabawy w jakis sposob zrobilo sie z tego 12gb, no ale do dwudziestki dalej daleko...
ale pocieszyl mnie kolega ktoremu wczoraj kompletnie stanal twardziel, i dzis sie nawet nie wlaczy. "wiec pomimo ze masz zle, nie martw sie; ktos gdzies napewno ma gorzej". hehe. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
po raz kolejny potwierdza się powiedzenie, że trzeba mieć mentaloność masochisty, używając niedopracowanych wersji beta (czy w tym przypadku community). ściągnąłem wersję finalną. mam nadzieję, że nie będę żałował...
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Prawie w rocznice ;)
Witam
Zachciało mi się znów instalować linuxa, padło na Mandrive 2005 DVD. Przystępując do instalacji zmniejszyłem sobie jedną partycje windosowską na 2 dysku, w puste miejsce zainstaowałem Mandrive. Instalacja przebiegłą pomyślnie. Ostatni etap czyli rebot i nie chce wstać linuch. Podczas postów biosu na samym końcu coś tam DMI i na tym się wykładał, jakieś krzakczki wyskakiwały. Podpiąłem dysk z windą i chce zobaczyć co tam się dziejez tymi partycjami na tym 2 dysku, niby wszystko OK, partycje widziane przez winde, można czytać dane, ale: ![]() Dysk nr 2 ma 80GB a nie 145,15GB. Wchodze do Partition Magic i wita mnie komunikat: ![]() Klikam po zeszłorocznych przygodach na NIE ![]() i oto pokazuje mi się niemiły obrazek (wzeszłym roku też go widziałem :[ ) ![]() Teraz pytanko co zrobić aby nie stracić danych na tym dysku i usunąć te dziadowskie partycje linuxowe i wywalić z tego dysku zapis o linuchu. Da się naprawić te partycje?? Mam chyba do linuxów pecha albo nie umie instalować ich
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Wedlug mnie zrobiles blad robiac nieprzydzielone miejsce na partycji rozszerzonej.
Co do danych, moze sprobuj Acronis Partition Expert. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Dane widze i moge je czytać w windzie. ale co z partycjami które winda widzi a inne programy wywalają błąd.
Da się je naprawić BEZ STRATY DANYCH Jutro i tak kupuje nowego dyska więc nie zależy mi bardzo na odzysku tych partycji w dosie i innych systemach, bo dane sobie przekopiuje jutro na nowy dysk z tego dysku, ale tylko o wiedze czy da się to naprawić ?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Do tej pory moje problemy z partycjami (dosc powazne przewaznie) rozwiazywal Testdisk.
Sprobuj. |
|
|
|
![]() |
|
|