Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.02.2005, 21:21   #31
roman01
Wymiatacz

Data rejestracji: 22.11.2004
roman01 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
Człowiek - siła spokoju - naprawdę wielkie uznanie za stalowe nerwy!!!

Hehe

kazdy tylk narzeka i narzeka; to niech ktos sam stworzy jakas przegladarke internetowa i zobaczymy co z tego wyjdzie.
roman01 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.02.2005, 21:23   #32
maj3
Banned

Data rejestracji: 03.10.2004
maj3 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Nie wiem jak jest u Was z IE ale ja tam dzialam na IE od 3 lat i jakos powaznych bledow z nia nie mam. Jedyne co teraz z SPII nie wyskakuje okienka reklamowe.
jak chcesz to włacz sobie wyskakujące okienka
maj3 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2005, 21:24   #33
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Hehe

kazdy tylk narzeka i narzeka; to niech ktos sam stworzy jakas przegladarke internetowa i zobaczymy co z tego wyjdzie.
nie musi ktoś - Mozilla.org

zrobili i dla mnie wystarczy.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2005, 21:24   #34
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja narazie zostaje przy FF
Ale jest pare stron, które napewno nie będą chodzić pod FF, czy inną, np. WindowsUpdate czy OfficeUpdate, a są one bardzo pomocne, szczególnie ta pierwsza...
Stary 10.02.2005, 21:41   #35
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kraluk
Ja narazie zostaje przy FF
Ale jest pare stron, które napewno nie będą chodzić pod FF, czy inną, np. WindowsUpdate czy OfficeUpdate, a są one bardzo pomocne, szczególnie ta pierwsza...
ale przecież nie trzeba zabijać IE niech sobie będzie
Stary 10.02.2005, 21:49   #36
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
ale przecież nie trzeba zabijać IE niech sobie będzie

Oj....

Mojego xp'eka zjechałem nlitem i nie uwzględniłem w nim IE

Tak więc musze zrobić formacika bo mnie zawirusują przez tego wspaniałego FF

Eh... :/

PS Najśmieszniejsze, a dla mnie bardzo przykre jest to że znam bardzo wiele osób które używają IE !! Masakra....
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2005, 21:57   #37
wkruzel
Bywalec

Data rejestracji: 03.02.2005
wkruzel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Hehe

słuchaj nie o to chodzi żeby stworzyć sobie przeglądarkę, bo to nie jest łatwe, ale jeżeli ktoś coś tworzy to niech to robi dobrze i niech na siłe nam tego nie wciska, jak to jest w widzie
2 x 512 MB TwinMOS CL 2.5
wkruzel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2005, 22:03   #38
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Question

Cytat:
Napisany przez kodziu
...

PS Najśmieszniejsze, a dla mnie bardzo przykre jest to że znam bardzo wiele osób które używają IE !! Masakra....
moi znajomi w większości przesiedi się na FF i jak do wcześniejszych wersji można było się czepiać to 1.0 jest naprawdę niezła (ja się czepiam wolnego pobierania grafik w 1.0 też)
Stary 11.02.2005, 00:45   #39
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Ja używałem FF ale wróciłem do Opery 7.54 (Opera ładniejsza) a co do IE to już gorszej przeglądarki od IE nie ma
Stary 11.02.2005, 00:49   #40
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez mgit
Ja używałem FF ale wróciłem do Opery 7.54 (Opera ładniejsza) a co do IE to już gorszej przeglądarki od IE nie ma
dla mnie opera to z a duży kombajn, kiedyś był mozilli phenix genialnie prosty i szybki tylko nieudany.
Stary 11.02.2005, 00:59   #41
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czasy ie minely - za duzo zbyt wielkimi progsami trzeba bylo zmieniac zeby to byla przegladarka internetowa a nie mojego kompa
thomascamel - ta i wiele podobnych stron u mnie dziala - oczywscie nie instalowalem ichszych dodatkow ktore probuja, tylko ff je ladnie blokuje i rownie ladni sciaga te pliczki ktore chce
opera- mialem ja, ale zbyt kobylasta jak na moj gust
ff
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.02.2005, 05:48   #42
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@ed hunter nazwa phoenix to wczesniejsza nazwa Firefox'a. Musieli zmienic nazwe bo firma Phoenix produkujaca BIOSy[ http://www.phoenix.com/en/Products/default.htm ] roscila sobie prawa do nazwy czy cus takiego.

Ostatnio zmieniany przez andy : 11.02.2005 o godz. 05:52
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.02.2005, 07:46   #43
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
tak się zachwycamy alternatywnymi przeglądarkami.
ale prawda jest taka, że nie mielibyśmy sytuacji takiej jak obecnie bez pomocy samego m$...
jest tak tylko dlatego, że wielki brat zza oceanu olał swoje dziecko.
gdyby rozwijał ją tak intensywnie, jak kiedyś - było by po kredkach...

ps. @ndy - co ty robisz w nocy...

Ostatnio zmieniany przez woitas : 11.02.2005 o godz. 07:49
woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.02.2005, 10:45   #44
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
tak się zachwycamy alternatywnymi przeglądarkami.
ale prawda jest taka, że nie mielibyśmy sytuacji takiej jak obecnie bez pomocy samego m$...
jest tak tylko dlatego, że wielki brat zza oceanu olał swoje dziecko.
gdyby rozwijał ją tak intensywnie, jak kiedyś - było by po kredkach...

ps. @ndy - co ty robisz w nocy...
Ale widzisz, gdyby Microsoft sensownie rozwijał swoją przeglądarkę, to nie narzekalibyśmy na brak alternatywy, bo ta wystarczałaby w zupełności. Nie wiem, jak inni, ale ja używam Opery nie dlatego, że to nie jest Explorer (jakby na złość MS..), tylko dlatego, że jak dla mnie jest dużo bardziej praktyczniejsz i przyspiesza moją pracę na komputerze.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.02.2005, 14:01   #45
Pierwszy
Guru

Data rejestracji: 26.09.2002
Pierwszy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Pierwszy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
dla mnie opera to z a duży kombajn, kiedyś był mozilli phenix genialnie prosty i szybki tylko nieudany.
Opera także może być prosta, (bo że jest najszybsza każdy wie )
Nikt nie karze ci korzystać z M2 czy klienta IRC i wielu innych ficzerów...

Twoje uprawnienia: