![]() |
Znowu straszą, czyli IE to jedyna bezpieczna !!
|
hehe...IE górą ^_^
|
Ta pewnie już zmieniam Mozille na IE :blee: i za 10 minut będę mial glupiego sercha zamiast strony startowej i tysiąc niechcianych dodatków w postaci XXX Toolbar. Zaryzukuję || i zostanę przy Mozilli. Też mi problem, trzeba po prostu uważać na co się klika.
|
To co ? wszyscy wracamy do IE :) :) :)
NIGDY 8 ) |
... po moim trupie.
|
"IE jest to aplikacja, która pozwala przeglądać internet z Twojego komputera i na odwrót"
A ja nie chce zeby ktos mi zagldal do kompa;) Wiec zostaje przy FF:) |
juz zmieniam na IE jak dobrze ze wujo bill tak o nas dba.....
ej co to za sexolatki, i sexserch, co robi blaster w moim koputerze.... co 200 nowych wirusow aaa.......... na szczesie to byl tylko zly sen ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
proba ratowania wizerunku MS.
Ale wlasciwie nie rozumiem czemu zalezy MS'owi zebysmy uzwali IE, przegladarka sprzedawana jest w windowsem i MS nie ponosi zednych strat finansowych, chyba jedynie moralne. |
hehe dieta Kwaśniewskiego, Radio Maryja i Internet (S)Explorer to jedyna bezpieczna prawda na tym świecie. Od dzisiaj jem tylko słoninę, szukam Żyda i pozwalam żeby M$ mnie inwigilował. ;)
a jakie fajne zrobili teraz w IE blokowanie wyskakujących okienek :haha: :haha: :haha: |
Cytat:
|
Opera gora:)
|
Ja używam od 3 miesięcy FireFox'a i już nie wrócę na IE :nie: :D
|
ie tez nie jest bezpieczne :)
w wersji podstawowej bez dodatków nie udostepnia IDN ale juz z poprawiaczami funkcjonalnosci to tak :) tak ze nie ma co się cieszyć z tego ze ie jest bezpieczne po prostu w nim nie zaimplementowano tego bo mosaic jest nierozwijany juz od paru lat a tylko z kazdym poprawkiem sa ograniczane jego mozliwości |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17. |