![]() |
Jarson, w zasadzie masz rację. Tego typu zachowań uczy życie. Problem w tym, że większość ludzi nie kieruje się po prostu zdrowym rozsądkiem. Kto by chciał laptopa z biedrony za 1200zł ? Oj sorki, za 999zł po przecenach ? Co się kupuje w biedronie ? Tanie i dobre. 999zł to nie jest cena tania i dobra. A tak na marginesie, cóż to będzie za demon z tego lapa..........
|
Laptop demom, no tak, deskorolka ścigacz jeszcze. :P
|
Jak otwierali Biedronkę numer 2500 to jakieś laptopy HP były 599zł(warte podobno 1200zł) a tłum mało nie rozniósł sklepu;)
|
E tam, zupełny spoks, wszyscy wiedzieli po co tam są, a teraz wyobraź sobie połowę tych ludzi co chcą wejść w kadr sceny kręconej na Pasażu Wiecha (Domy Centrum Warszawa), nikt z nich nie wie o co chodzi, a połowa tam pracuje, weź to zatrzymaj, zatrzymaliśmy. :D
|
Witam
Niestety te latarki nie są już dostępne. Sprzedały się na rynku tradycyjnym i nie mam już ani sztuki do sprzedania na allegro. Pieniądze (wpłata za towar + wysyłkę) już Panu zwróciłem za pośrednictwem PayU. Przepraszam za zamieszanie. Bywa. :] Kupiłem inną, tańszą, słabszą, ale pomyślałem, że starczy, a będzie wygodniejsza do noszenia. :D Załącznik 67524 |
A ja zostalem przyslowiowym Andrzejem i zakupilem telewizor na ktory sie czailem przez miesiac 60cali pelnej przyjemnosci :D
Załącznik 67525 |
60 cali?:wow: k***a
Boję się spytać ile kosztował, niech Ci długo posłuży (choć przy dzisiejszym sprzęcie to raczej niemożliwe) :spoko: |
Oddalem nerke :P
|
Czyżby Sharp?
|
Na zdjęciu marka widoczna, Sharp
|
Latareczkę dopiero dzisiaj odebrałem (awizo nie było, od dziesiątego leżała na poczcie), świeci niesamowicie jak na maleństwo na 2 paluszki, (dioda 1W Cree XP-C), bardzo solidnie wykonana. :)
|
poka :>
|
Masz tu test, sam zacząłem czytać, nie chce mi się nocnych zdjęć robić, i tak wiele na nich widać nie będzie.
http://www.komputerswiat.pl/testy/sp...wardziela.aspx |
W tescie pisze ze jestes twardziel bo masz taka latarke :>
|
Twardziel to będę jak ją zepsuję. :szczerb:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:07. |