Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zostajesz na forum ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zostajesz-forum-19123/)

brzuszki 30.03.2003 17:34

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
nie rozumiem o co chodzi z tą częścią twojej wypowiedzi i do kogo było to DZIECIAKU ??? :o
Niektóre odpowiedzi na posty nowych forumowiczów są właśnie w takim tonie,jak do dzieciaka:)

Y@nkee_PL 30.03.2003 17:24

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Ja już jestem uzależniony od tego forum i od serwisu CDRInfo.pl! (za uzależnienie thx. for misiek4!^_^ ;p ;p || ) więc będę tu na wieki wieków AMEN!
to tak jak ja :)
dzien bez CDRinfo.pl dniem zmarnowanym ||
wale na to forum kiedy tylko moge 8-)

a co do atmosfery, jak zaczynalem przygode na forum to musze przyznac ze bylo sympatyczniej, potem cos sie stalo, morale forumowiczow znacznie opadlo, nowych traktuje sie jak obcyh ktorych trzeba szybko sie pozbyc :(
ja osobiscie staram sie jak moge pomagac niedoswiadczonym i napewno ich nie niezniechecam do odwiedzania forum bo ty by zle o mnie swiadczylo, a co za tym idze o nas :buu:

a jesli chodzi o ankiete, to zagladam i pisze, mam tu znajomych i nie mam zamiaru ich zostawiac :glaszcze:

kizio 30.03.2003 17:01

Ja już jestem uzależniony od tego forum i od serwisu CDRInfo.pl! (za uzależnienie thx. for misiek4!^_^ ;p ;p || ) więc będę tu na wieki wieków AMEN!

Pedros 30.03.2003 16:36

Hmmm... niby nie można być niczego pewnym
Ale rzekłbym tak - nie planuję zmian na przyszłość

Też mam tu kumpli których bardzo lubię (nawet tę pokrakę ;)) i nawet gdyby tu dla mnie żadnych treści merytorycznych nie było też bym zaglądał, żeby z nimi pogadać.
O - trzeba bryknąć na główną CDRInfo i zobaczyć co słychać :)

+++LeWaP+++ 30.03.2003 15:46

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
...- to było /wszystko już było/,czy szukaj se dzieciaku.
...

nie rozumiem o co chodzi z tą częścią twojej wypowiedzi i do kogo było to DZIECIAKU ??? :o

paput2000 30.03.2003 14:29

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Jak masz kogos konkretnego na mysli to wymien.
Bo takim twierdzeniem wlasnie wzbudzasz zamieszanie.

Raczej Jasut nazwiskami (twu nickami) sypać nie będzie, ale ma w 90% rację co do czasem nerwowych i nic nie dających odpowiedzi starszych użytkowników względem nowych, niedoświadczonych palaczy, którzy w początkowym okresie zadają, jak się niektórym wydaje dyletanckie pytania - chociaż brak minimum wysiłku przed zadaniem pytania też jest dyletanctwem.

Weron 30.03.2003 14:21

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Ja też, gdyż uważam, że cdrinfo nie ma poważnej konkurencji. Chociaż muszę przyznać, że atmosfera generalnie nie jest najlepsza. Ale atmosferę tworzą forumowicze, nie uważam, że wina leży po stronie moderatorów. Poczytajcie kilka postów starych wyjadaczy, którzy odpowiadają na posty nowych na forum i wszystko stanie się jasne. Trochę życzliwości by się przydało.
Pozdrawiam wszystkich.

Jak masz kogos konkretnego na mysli to wymien.
Bo takim twierdzeniem wlasnie wzbudzasz zamieszanie.

brzuszki 30.03.2003 13:26

Echhh... oczywiście zostaję.
Nie widzę też jakoś tej strasznej atmosfery.
W odpowiedzi merytoryczne się nazbyt nie angażuję,bosą ode mnie bardziej kompetentni,ale też nie piszę - to było /wszystko już było/,czy szukaj se dzieciaku.
Forum mnie wiele nauczyło,jeszcze wiele pewnie nauczy,a poza tym -mam tu kumpli:)
Pozdrawiam wszystkich mniej i bardzie zniechęconych:jupi:

eloise 30.03.2003 11:46

ja tu zostaję

+++LeWaP+++ 30.03.2003 11:38

widzę że sytuacja wygląda nie zbyt dobrze... (moim skromnym zdaniem)

ZbigNieff 29.03.2003 15:24

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Ja też, gdyż uważam, że cdrinfo nie ma poważnej konkurencji. Chociaż muszę przyznać, że atmosfera generalnie nie jest najlepsza. Ale atmosferę tworzą forumowicze, nie uważam, że wina leży po stronie moderatorów. Poczytajcie kilka postów starych wyjadaczy, którzy odpowiadają na posty nowych na forum i wszystko stanie się jasne. Trochę życzliwości by się przydało.
Pozdrawiam wszystkich.

Dobrze to ujales... ja tez jako staly forumator czesto reaguje na
nowych dosc gwaltownie ale to udzielilo mi sie od innych...
Ale staram sie juz z tym walczyc ;p

jasut 29.03.2003 15:19

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
Ja zostanę z tym forum...na dobre i na złe:)
Pozdrawiam wszystkich.

misiek7 29.03.2003 13:46

Jestem, więc będe !

PS
no chyna że bana dostana ;)

Smartek 29.03.2003 13:38

Ja racezj zostane, bo zawsze przed i po skzole wpadam TU i z nudow najczesciej cokolwiek pisze ;), sila CDRINFO przewyzsza mnie.. ;)
pozdro ;)

paput2000 29.03.2003 13:34

Ja na razie zostaje, staram się nie uczestniczyć w różnego rodzaju "bójkach", ale nie wykluczam faktu, że jak ktoś mi na odcisk nadepnie to go tak zwyzywam że dostane bana dożywotnio.
Oczywiście też faktem jest, że czytam to forum ze względów merytorycznych, chociaż dawno niczego ciekawego się tutaj nie dowiedziałem.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:46.