![]() |
Narzie tu jestem - jest fajnie. Chociaż forum na infojamie wydaje mi się bardziej merytoryczne. 8)
|
Cytat:
P.S. Majonez - powinienes byc psychologiem... twoje opinie wplywaja ludzia na psychike ;p :D |
Cytat:
|
Powiedzmy ze zostane ale kto wie...
P.S. W ankiecie brakuje opcji "zagladam, pisze - jestem neutralny" (neutralny zastapilo slowo "wali mnie to" - specjalnie dla Majoneza) |
hmm niema konkurencji
pozatym zadomowiłem sie tutaj, prawie że nie czytam postów typu "UWAGA SZANOWNI FORUMOWICZE" zajrzałem tam tylko na początku zeby zobaczyc o co biega, potem zajrzałem tam przeczytałem jedną wypowiedz Majoneza i kogoś tam jeszcze, no i wiecej tam nie zaglądam :P :P :P |
Z tego co pamiętam to CDRinfo było kiedyś nie PL ale PRV.PL
|
Ja zostanę z tym forum...na dobre i na złe:)
|
Wiesz LeWap ja juz praktycznie tu nie zaglądam no może czasem jak mnie cos najdzie . Moim zdaniem ta atmosfera popsuła się już chwile temu . Wiele osób odeszło własnie z takich powodów atmosfera nie odpowiada.
Ps w twojej ankiecie brakuje jednej pozycji nie uczestnicze w życiu forum lecz jeszcze czasami zaglądam..;) |
Re: Zostajesz na forum ?
Cytat:
|
Zostajesz na forum ?
Nie zrozumcie mnie źle, ale w związku z zainstaniałą sytyacją jestem ogromnie ciekaw, kto z was ma zamiar (już teraz) dać sobie spokój z fotum i już całkiem o nim zapomnieć. Bo wydaje mi się, że niewielu tak na prawdę, że tylko tak mówicie... :blee:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:03. |