![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Zostajesz na forum ? | |||
| Już mnie tu nie ma i nie wrócę ... ;( |
|
2 | 3.08% |
| To zależy od rozwoju wydażeń ... |
|
18 | 27.69% |
| Zostanę tu choćby nie wiem co ... |
|
27 | 41.54% |
| nie piszę - ale zaglądam |
|
2 | 3.08% |
| zaglądam, piszę - "jestem neutralny" |
|
16 | 24.62% |
| Wszystkich głosów: 65. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Słuchajcie wystraczy ze forum nie działa przez chwile to smi wiecie co sie dzieje na GG - poprostu 17' monitor to mało i rak brakuje zeby odpisywac Mysle ze jest tutaj grono ludzi / w tym ja / którzy jak nie piosiedzą sobie na forum to sie zle czują - dla mnie teraz internet bez cdrinfo poprostu jest jakis dziwny - jak nie ma forum to komp stoi - czasmi pomotam w jakas gierke a i tak co 15 minut sprawdzam wszystkim dobrze znany adres - "a moze juz działa" Pomimo czasami nieciekawej atmosfery ZOSTAJE - chociazby dlatego ze nawiazałem tutaj sporo fajnych znajomosci, oraz chce sluzyc swoją / nie wielką ale zawsze / wiedza tym którzy co dopiero zaczynaja swoja przygode z komputerem/nagrywarką/ itp. - sami wiecie ile było tu roznych watkow. Pozdrawiam ! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Zostajesz na forum ?
no i jakos malo kto sobie idzie pomimo szumnych wypowiedzi ...
ciekawe...
|
|
|
#34 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Re: Re: Zostajesz na forum ?
Cytat:
albo uczen Kevina
|
|
|
|
#35 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
dlaczego w ankiecie niema pocji "zostaje - jestem uzaleznionym userem i nawet kilo ban[an]ow mnie niepowstrzyma"
i pomyslec ze zaraz (lipiec/sierpien) wyjade na wakacje i bede na conajmniej miesiac odciety od forum cdrinfo i internetu
|
|
|
#36 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja zostaje na forum...
|
|
|
|
#37 |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
i ja
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Instynkt stadny - zostaje ^_^ Zreszta, dlaczego mialbym odchodzic ? Mnie tu dobrze 8)
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
Przyszedł na forum młody chłopak, który miał problem i prosił (grzecznie) o pomoc, a wyszło na to, że nie ma o niczym zielonego pojęcia. Jak obserwuję więcej na tym forum wypowiadać się nie ma ochoty. I warto było? Nadmienię, że gdy ja rozpoczynałem swoją przygodę z tym forum, niemal wszyscy forumowicze byli dla mnie bardzo życzliwi i pomocni (DZIĘKI BARDZO WSZYSTKIM). Gdyby wtedy ktoś potraktował mnie jak gnojka na pewno by mnie tu nie było (zapewne niewielka strata^_^ ). Sądzę, że postawa taka spowodowała, że czuję wdzięczność dla członków tego forum za okazaną pomoc. Może właśnie poczucie wdzięczności powinno towarzyszyć wszystkim, dla których to forum niejednokrotnie było jedynym źródłem informacji, a teraz wpadają w mentorski ton i pokazują swoją wyższość. Każdy kiedyś był "nowym na forum" i doznał życzliwości od starych wyjadaczy. PS. Link wyżej zamieszczony jest jednym z wielu które można było zamieścić, jako zobrazowanie problemu,wybór był zupełnie przypadkowy i nie miał na celu oczerniania kogokolwiek (jeśli ktoś poczuje się urażony to od razu gorąco przepraszam). Ostatnio zmieniany przez jasut : 01.04.2003 o godz. 17:27 |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
cholera znowu nie wiem o co chodzi:o
Mi sie forum podoba, oczywiscie zdarzaja sie dziwni ludzie ale cos takie sa prawa natury. A jeszcze teraz przesilenie wiosenne... Make love not war!
|
![]() |
|
|