![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.05.2005
![]() |
Zrzut Pamieci!!! ????pomocyyyy !!!
Witam , mam straszny problem odnosnie gry a mianowicie 2 gier.
RICHARD BURNS RALLY I TOCA RACE DRIVER 2 .\ Dzieki wam udalo mi sie nareszcie odpalic po kilku godiznach intensywnych prob gre toca 2 ale pojawil sie nowy problem ktory mialem rowniez przy RICHARD rally , jakis cholerny zrzut pamieci czyli niebieska plansza i ani jednej mozliwosci , zero reakcji ze strony kompa , pamiec sie zrzucila i reset . Mam to za kazdym razem probowalem juz powiekszyc te pamieci w moj kompoter ( wlasciwosci) kombinowalem i nic .... MA ktos jakies pojecie na ten temat , moze juz ktos sobie poradzil z tym badziewiem ?? POMOCY PLIZ !!!!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Przinstaluj DirectX`a
Sterowniki do grafiki Odkręć to co masz podkręcone Usuń wirusy i trojany Sprawdz pamięc czy nie ma badów ![]() Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Na tym niebieskim ekranie jest tez napisany kod bledu. Zapisz go i podaj. Ewentualnie plik, ktory spowodowal wystapienie bledu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A może masz "złe" słodziki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
pabloco oto co zapisalem .
SMSENS.SYS F8A15017 STOP (0xc0000005 , 0xf8A29017 , 0xF51383C0 , 0x00000000 ) base at F8A13000 datestamp 3C93AC23 jeszcze wczesniej na tym ekranie bylo napisane cos o biosie ... Nie mam pojecia co to jest ... ![]() Bede wdzieczny za pomoc Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
![]() ![]() |
File Name: Smsens.sys
File Size: 3.744 File Version: 5.12.01.0000 File Company: Analog Devices, Inc. File Description: SoundMAX Stub Driver Więc karta dzwiękowa ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Darkly dreaming...
![]() |
Napisz cos jeszcze o sprzecie: procesor, pamiec, grafika, plyta glowna itp.
Przeinstaluj stery na jakies inne (moze troche starsze?) Jesli nie pomoze, to stawiam na pamiec. Przetestuj jakims MemTest'em albo GoldMemory. Tez mialem kiedys podobny problem z Richardem, winne byly sterowniki (ale nie pamietam od czego, albo od grafiki, albo od chipsetu, napewno cos nVidii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
hmmm a jezeli to juz jest ta karta dzwiekowa to jak mam to zrobic zeby byl dzwiek ale zeby sie nie wieszalo ? \
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
celeron 1.7 , 256 ram , Geforce 5200 FX . win xp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Cichy mod
![]() ![]() |
1. Jak dasz więcej "!!" i "??" twój temat jest bardziej zauważalny
2. Pisanie bez polskich znaków jest wyrazem profesionalizmu 3. Przekręcanie wyrazów również jest oznaką profesionalizmu 4. Jak się kończy zdanie nie daje się kropki po przecinku _. 5. Nie używamy jezyka ulicy tylko polskiego "Dostałem dopała z polaka i nie moge iść na dżamp" - ŹLE "Otrzymałem ocene dopuszczającą z języka polskiego i nie moge iść na spotkanie towarzyskie" - DOBRZE 6. Nie pisz posta pod postem A jak myślisz co zrobić ? Wyrzuć karte przez okno i będzie fajnie! ![]() PS. Masz fajny sprzęt do grania. Typowy super-market ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Darkly dreaming...
![]() |
Cytat:
![]() Tak jak juz mowilem, sprobuj innych sterownikow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
sory
![]() chcialem dodac ze to komp mojego kuzyna w domu mam 3.2 intel ![]() 1024 ram , radeona jakiegos pro max ![]() ale wracajac do tej toca 2 ![]() gra normalnie sie wlancza , jest dzwiek wsio chodzi i po 2 - 3 sec dopiero wychodzi do tej niebieskiej planszy i zrzuca pamiec ... wiec raczej karta i muza jest ok ... cholera juz nie mam wiecej pomyslow |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Darkly dreaming...
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
Co do sterownikow to sciagnalem najnowsze nvidi do GeFORCE ...
Sciagne do karty muzycznej i zobacze.. JAk macie jeszcze jakies pomysly to dajta znac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
![]() |
Działa , bylo cos nietak ze sterownikami sound card
Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |