![]() |
a nie mozesz sobie zalatwic kogos co za Ciebie bedzie chodzil:>
Trzeba bylo kombinowac w pierwszej klasie - nauczyciel by sie nie polapal:haha: |
@baku rusz troche dupcie a nie tylko przed kompem bys siedzial!! Ja bym chcial bys w liceum i chodzic na w-f, na basen (mialem w szkole), to jest super sprawa!! a teraz nie dosc ze brak czasu to jeszcze musze za to placic... wiesz ile kosztuje wynajem kortu tenisowego na godzine? 50zl!!
|
***379;ycie, Panowie :P Ale mi si***281; naprawd***281; nie chce...
Pojde pojutrze i powiem (bo lekarz niby wporzadku): Panie, mam w tym roku mature, a dopiero od 1klasy mam jezyk angielski, chodz***281; dodatkowo...ale mam wf od 16;20 - 18;55. Na maturze wfu nie ma, a angielski owszem, czy jest mozliwosc by Pan wypisal mi zwolnienie z wfu ?:P Cytat:
|
u mnie nie wystarczy***322;o zw od mojego lekarza (chirurga i ortopedy) musialam isc na komisje z przeswietleniami i zaswiadczeniami leczenia. dopiero ta komisja mi wystawila. tylko ze to bylo na studiach. w sredniej wystarczalo od lekarza prowadzacego leczenie.
|
zajd***378; w ci***261;***380;***281; :spoko:
|
ice, uważaj bo jeszcze zajdzie i będziesz go miał na sumieniu:ysz:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko nie mów, że schorowana jesteś. Ludzie ruszać trzeba się! Inaczej będziecie wyglądać fatalnie, jak wielu amerykanów! Nie życzę tego nikomu. |
Cytat:
Malaczarna figur***281; ma... :spoko: :D |
Cytat:
Ale to nie świadczy o tym, że tak będzie zawsze jeśli wyznaje zasadę nie ruszania się. |
Cytat:
Napisała tylko, że na studiach miała zwolnienie z WF, ze względów zdrowotnych Znasz malaczarną, że z taką pewnością sugerujesz, że przyczyną zwolnienia było lenistwo ? Skąd pewność, że nie jest chora ? |
generalnie sport nie szkodzi, tylko trzeba dobrac intensywnosc do siebie
sam jestem przykladem, ze mozna wiele rzeczy wyleczyc wlasnie meczac sie znam tez przypadki, gdy sport DOSLOWNIE ratowal zycie o dobrym samopoczuciu nie wspominajac znam tez przypadki rujnowania sobie zdrowia uprawiajac sport... ale to lwansie niedobranie intesywnosci do wlasnego organizmu |
Cytat:
czasem warto nawet coś przemilczeć, jeżeli możesz napisać coś co wyda fałszywy osąd.. |
Cytat:
Cytat:
|
najgorsze jest jak w szkole podstawowej rodzice "nia***324;cz***261;" dziecko i wypisuj***261; zwolnienie z wf z byle powodu , je***347;li dziecko nie polubi sporu to w szkole ***347;redniej kombinuje dalej ;|
no i potem mamy "paralityczn***261;" m***322;odzie***380; z nadwag***261; co do @Protona i @Prezesika to daliby***347;cie ju***380; spok***243;j , po prostu proton nie wiedzia***322; :) mnie tez wkurzaja ludzie co kombinuja z wf :] SPORT TO ZDROWIE , W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH itd :D propagujmy zdrowy tryb ***380;ycia od najm***322;odszych lat :D Ci mali bior***261; przyk***322;ad z tych du***380;ych |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |