![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Łączymy sie Z Toba w bolu...
przekichane neta nie miec przez 5 miechów...Mi odlaczaja neo 640 30 wrzesnai a potem chyba 5 12 bede miał ;/;/ tez lipa pozdro
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wytlumacz, ze dostep do neta, jest konieczny do nauki.
Jest to w obecnej chwili, niestety prawda. Dostep do neta to koniecznosc. Sam to wiem. Wystarcza ograniczenia czasoe i zadaniowe. Zadnego grania, GG, czy innego badziewia. Same czyste informacje. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
ja 2 tygodni nie moge bez kompa wytrzymac a tu Tribunal pare miechów nie będzie miał netu. Współczucia. yahol dobrze mówi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Lacze sie z Toba w bolu.
A yahol pisze prawde. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Ludzie ja juz próbowałe wszytkiego zeby mi nie odcinali... Byłem miły wyrzucałem smieci myłem okna i mase energii poszło psu w dupe.... Ale kurde jak juz napisał smartek nie wiem czy na pewno podpisali rezygnacje z TPSa bo twierdza ze napisali ja w czerwcu.. ja cały czerwiec byłem w domu i nie widziałem zeby cos pisali ani zeby jeżdzili do telepunktu ani zeby telefony w sprawie rezygnacji były....
Moze faktycznie mnie strachają? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
^_^ ^_^ Po przeczytaniu tego mialem porzadny zjazd na podloge ^_^ |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przylaczam sie do wyrazow wspolczucia... Forum traci kolejnego zasluzonego uzytkownika... Wprawdzie tylko na pol roku i oszukujac sam siebei nazwe to "urlopem". Nie zmienia to faktu, ze wszyscy z neicierpliwoscia czekamy na Twoj powrot, Tribunal...!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Żegnaj spróbuj starszym wytłumaczyć zę bez neta będzie jeszcze gorzej a jak to nie da ........to rób im na złość ale dopiero jak sie upewnisz ze podpisali
|
|
|
#10 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
![]() |
Cytat:
PS Jeżeli jutro do wieczora nic tu nie napisze to znaczy że neta mi odcieli.... PS2 Chyba ze bede siedział na modemie w laptopie mojej mamy jak dostana rachunek za 600zł to moze mi neta wróca... |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
generalnie na razie masz szlaban na neta, kiedys pamietam to byl szlaban na wychodzenie na podworko stare czasy, dzis wystarczy zabrac net... a moze zbyt duzo w nim siedzisz ze zapomniales o otaczajacym swiecie? masz psa i skoro go masz, to mozesz wyjsc na powietrze i zobaczyc jak zielona jest trawa, jak kwitna kwiaty ![]() glowa do gory, bedzie dobrze 8 )
|
|
|
|
#13 |
|
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Powiedz tacie kto rządzi w domu!
![]() Powiedz rodzicom że musisz mieć internet np. do zerżnięcia wolnego od byków zadania z polaka. Bo będziesz miał do doopy oceny,a inaczej nie potrafisz, jak neta nie będzie XD A jeśli żeczywiście się poddajesz(cienki jesteś ),to życzę ci abyś wrócił ze zdwojoną siłą ;]
|
|
|
#14 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No co ja tu przeczytałem
![]() @Tribunal powodzenia. Internet owszem bardzo pomaga w nauce (terminy, przykłady zadań/rozwiązań, wzory itd.) Dlatego ja niewyobrazam sobie odciąć sie na 5 miesięcy. Problemów z uzaleznieniem nie mam bo czasem nawet przez 5-8 dni do kompa nie siadam Mam mase innych hobby wiec to mi czasu nie zjada.Dla przykładu na OGame siedze max 1 godzinke i to nie codzień i trzymam sie tego. Net w nauce mi nie przeszkadza średnia mam w mojej szkole stypendialna...(bez przesady ale wystarcza )Maturka zaraz praktycznie wiec mnie też troche mniej będzie
|
|
|
#15 |
|
![]() |
Przynajmniej teaz sie bardziej bede to treningów przykładąl i moze mnie na mistrzostwach w TV zobaczycie
|
|
|
|
![]() |
|
|