![]() |
nero 7
nero 7 ma za***isty wyglad ale niewidze gdzie mozna update-y sciagnac bo w nero 6 mozna bylo z nero smart start sprawdzac a tu nic nie mam:(.
Czy jest taka opcja w tej wersji czy mam zle zainstalowane? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
W dniu premiery, oficjalnej wersji Nero. Czyli w okolicy 13 pazdziernika :D Cytat:
|
No to powie mi ktoś czy jest nowa wersja NeroVision Express czy mam się powiesić na kablu od internetu, narażając się na ból stawów za leżenie na zimnej podłodze ???
|
Jest juz dostepna wersja 47,32 mb.
|
Cytat:
Cytat:
|
skąd mozna ściągnąć tą wersje co ma ok 600MB ?
|
Witam mam takie pytanie , nagrywam nero 7 , mam pioneera DVD - 109 i tutaj moje pytanie , nagrywając CD pod koniec nagrywania wyskakuje ZAKOŃCZONO NIEPOWODZNIEM gdyż nie mozą ukończyć polecenia FIKSACJI ?
mam najnowszy bios w nagrywarce , czym to może być spowodowane ? dziękuje za info |
Cytat:
Teraz ide do roboty i pomyśle dlaczego masz tak a nie inaczej... |
e chyba z cienik jestm ide przespac tema to ran ;)
@KarolluZ moze masz nowsza wersje :) |
sorki za post pod postem, ale mam ikonki nero... trzeba było się nieźle napocić i dokładnie przeczytać dyskusje na osloskopie... chodzi o to, aby w nero ustawić przede wszystkim jeżyk angielski, oraz we właściwościach nero.exe, aby nie włączał kompozycji. Teraz kolejno tak:
View => Customize => i tutaj z opcji File, Edit i innych przeciągamy to co chcemy mieć na pasku [czyli z file => NEW]. teraz nie zamykając okienka customize, klikamy prawym przyciskiem myszy na tym NEW na pasku ze skrótami i wybieramy BUTTON APPERANCE... Image only => Use default image. I mamy ikonke :). Nie wiem tylko dlaczego jak powrócę na wersje PL to nadal nie mam ikonek...ale to tylko kwestia czasu. Jakby coś nie wychodziło to służe pomocą :) |
przeglądam nawet frum osloskopu... i jakoś mnie nic nie oświeciło...
@gallus...chodziło o ta literke Ł..dzięki ;) |
Cytat:
a obrazka moze nie przyjmuje bo zawiera ł...? jak chesz to wrzuc go na imageshack.us :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:12. |