Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nero (https://forum.cdrinfo.pl/f57/)
-   -   Nero 7 (https://forum.cdrinfo.pl/f57/nero-7-a-56672/)

cinek2008 26.09.2005 17:40

nero 7

nero 7 ma za***isty wyglad ale niewidze gdzie mozna update-y sciagnac bo w nero 6 mozna bylo z nero smart start sprawdzac a tu nic nie mam:(.
Czy jest taka opcja w tej wersji czy mam zle zainstalowane?

dimson 26.09.2005 09:09

Cytat:

Napisany przez ynsiwy
a czy ktos ma problem z nagrywaniem plyt audio? tzn przebieg wypalania przebiega pomyslnie, jendak w momencie odtwarzania plyta przerywa na niektorych piosenkach, jak by byla lekko porysowana, a tak nie jest!

U mojego kolegi wystepuje podobny problem z nagrywaniem audio w Nero. Ma LTR 52327S w tej chwili bios R52QS0E5A. W nero 6.6.0.16 wszysko niby się nagrywało cacy a przy odtwarzaniu westępowały nieregularne, losowe acz kolwiek częste przerywaniawania. Co najdziwniejsze można je było już zaobserwować przed nagraniem w momencie dodanie plików do kompilacji i próby odsłuchania ??? Jak narazie rozwiązaniem było wgranie jakiegoś starszego nero (u niego nero 5.5.10.50) no i na tej wersji ten problem nie występuję. Zaznacze że ASPI zainstalowane, DMA włączone, nagrywarka sama, podłączona kablem 80-cio żyłowym na drógim kanale jako MASTER, sterowniki do płyty najnowsze.

KarolluZ 25.09.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez Kecef
Bo gdy przełączasz na polski z anglika to wszystkie twoje ustawienia ulegają skasowaniu, zrób to samo po zmianie języka na polski i będzie ok 8 )

to,że ustawienia sie kasują to wiem o tym... znaczy...jak sobie ustawie przyciski na pasku i ustawie ikonki na języku angielskim.... to po przełączeniu na poslki po prostu znikają mi tylko ikonki... a jak jestem na polskim i chcę ustawić ikonke to nie da się..po prostu nie da... opcja obrazka dla ikonki jest zaszarowana :| [czytaj: niedostępna] bynajmniej u mnie..

Kecef 25.09.2005 14:00

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez KarolluZ
...Nie wiem tylko dlaczego jak powrócę na wersje PL to nadal nie mam ikonek...ale to tylko kwestia czasu.

Bo gdy przełączasz na polski z anglika to wszystkie twoje ustawienia ulegają skasowaniu, zrób to samo po zmianie języka na polski i będzie ok 8 )

yahol 24.09.2005 20:21

Cytat:

Napisany przez Hit-man
No to powie mi ktoś czy jest nowa wersja NeroVision Express czy mam się powiesić na kablu od internetu, narażając się na ból stawów za leżenie na zimnej podłodze ???

Bedzie.
W dniu premiery, oficjalnej wersji Nero.
Czyli w okolicy 13 pazdziernika :D
Cytat:

Jest juz dostepna wersja 47,32 mb.
Sorry -fake. Uszkodzony. :(

Hit-man 24.09.2005 20:01

No to powie mi ktoś czy jest nowa wersja NeroVision Express czy mam się powiesić na kablu od internetu, narażając się na ból stawów za leżenie na zimnej podłodze ???

yahol 24.09.2005 17:36

Jest juz dostepna wersja 47,32 mb.

Kecef 23.09.2005 16:08

Cytat:

Napisany przez Jark
Witam mam takie pytanie , nagrywam nero 7 , mam pioneera DVD - 109 i tutaj moje pytanie , nagrywając CD pod koniec nagrywania wyskakuje ZAKOŃCZONO NIEPOWODZNIEM gdyż nie mozą ukończyć polecenia FIKSACJI ?

mam najnowszy bios w nagrywarce , czym to może być spowodowane ?

dziękuje za info

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=28567 < - przejrzyj ten topic a na przyszłość użyj opcji SZUKAJ

Cytat:

Napisany przez omar2002
skąd mozna ściągnąć tą wersje co ma ok 600MB ?

Najlepiej z torrenta lub donkey'a ;)

omar2002 23.09.2005 15:55

skąd mozna ściągnąć tą wersje co ma ok 600MB ?

Jark 23.09.2005 14:00

Witam mam takie pytanie , nagrywam nero 7 , mam pioneera DVD - 109 i tutaj moje pytanie , nagrywając CD pod koniec nagrywania wyskakuje ZAKOŃCZONO NIEPOWODZNIEM gdyż nie mozą ukończyć polecenia FIKSACJI ?

mam najnowszy bios w nagrywarce , czym to może być spowodowane ?

dziękuje za info

KarolluZ 23.09.2005 08:41

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
e chyba z cienik jestm ide przespac tema to ran ;)

@KarolluZ moze masz nowsza wersje :)

ja zasysałem nero stąd. Jest to wersja 7.0.0.0 Premium Edition.

Teraz ide do roboty i pomyśle dlaczego masz tak a nie inaczej...

mensir67pl 23.09.2005 01:12

e chyba z cienik jestm ide przespac tema to ran ;)

@KarolluZ moze masz nowsza wersje :)

KarolluZ 23.09.2005 00:40

sorki za post pod postem, ale mam ikonki nero... trzeba było się nieźle napocić i dokładnie przeczytać dyskusje na osloskopie... chodzi o to, aby w nero ustawić przede wszystkim jeżyk angielski, oraz we właściwościach nero.exe, aby nie włączał kompozycji. Teraz kolejno tak:

View => Customize => i tutaj z opcji File, Edit i innych przeciągamy to co chcemy mieć na pasku [czyli z file => NEW]. teraz nie zamykając okienka customize, klikamy prawym przyciskiem myszy na tym NEW na pasku ze skrótami i wybieramy BUTTON APPERANCE... Image only => Use default image. I mamy ikonke :). Nie wiem tylko dlaczego jak powrócę na wersje PL to nadal nie mam ikonek...ale to tylko kwestia czasu. Jakby coś nie wychodziło to służe pomocą :)

KarolluZ 23.09.2005 00:19

przeglądam nawet frum osloskopu... i jakoś mnie nic nie oświeciło...

@gallus...chodziło o ta literke Ł..dzięki ;)

gallus 23.09.2005 00:07

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
wyłączałem i włączałem line.... resetowałem nero.... i nic..nie wiem jak to zrobiłeś że masz ikonki.. u mnie pustka...

zamieścił bym screen, ale mam komunikat:

bez tytułu.jpg:
Not a valid image.

przecież to jpg o małej rodziałce !?

U mnie ta porada rowniez nic nie daje
a obrazka moze nie przyjmuje bo zawiera ł...? jak chesz to wrzuc go na imageshack.us :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:12.