![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Audio Dział poświęcony programom związanych z audio: - Nero Express (tylko część o audio), Nero Burning ROM (tylko część o audio), Nero SoundTrax, Nero WaveEditor |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.06.2004
![]() |
![]()
Witam.
Mam kilka obrazów utworzonych w nero a konkretnie są to płyty audio. Nie chcę ich nagrywać na płyty, więc proszę o podpowiedz jak utworzyć wirtualne nagrywarki widoczne dla nero a potem z możliwością odtworzenia plików jak z nagranej płyty ![]() Pozdrawiam! Piotr. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najlepiej nie uzywac napedu nero, bo jest malo funkcjonalny, tylko sciagnac darmowego i malutkiego daemon tools
instalujesz i masz jeden naped wiecej ![]() i nowa ikonke obok zegarka - klikasz na nia i masz opcje mount image - czy podlacz obraz jak ci sie znudzi - unmount image dziala jak normalny dvd-rom, tylko szybciej emuluje zabezpieczenia, wiec przyda sie tez do obrazow gier i innych rzeczy ![]() nero ma wlasny naped, ale tez trzeba go doinstalowac, czyta tylko obrazy nero i nie emuluje zabezpieczen - slowem, jest do d ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez andy : 31.12.2006 o godz. 15:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.06.2004
![]() |
Dzięki
Już sprawdzam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja polece Alcohol 52% nie do***347;***263; ***380;e PL to jeszcze ***322;adniejszy no i potrafi te***380; obrazy robi***263;, znacznie lepsze od tych z nera.
A jako dodatek do Alcohol 52% polece ImgBurn dzi***281;ki kt***243;remu nagrasz ka***380;dy obraz, nero w tym wzgl***281;dzie jest bardoz ubogie. Alcohol 52% i ImgBurn s***261; ca***322;kowicie darmowe ![]()
![]() |
#5 | |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Cytat:
Szczeg***243;lnie, ***380;e emuluje zabezpieczenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|