![]() |
Cytat:
|
Nie tylko chrzani audio,u mnie tak spowalniał nagrywanie że prędkości były 1 lub 2 przy nagrywaniu 1GB na TDK DVD+R i trwało to 16min. wróciłem do nero 6 iwszystko wróciło do normy ,ta sama płyta 2GB i czas nicałe 5min.Nie wspomnę że o robieniu czegokolwiek na kompie nie było mowy.Ludziska nie instalujcie NERO 7 przynajmniej narazie.Narka
|
moze tu tkwi jakis problem w mp3, moze nero zabezpiecza jakos nagranie poprawnie mp3 :P
|
Skorzystałem z nowego Nero 7 Premium (Burning Express) i przy nagrywaniu płytki CD Audio z plików ape nie odnotowałem jakichkolwiek trzasków, czy też innych akustycznych "sensacji" - płytka wypaliła się dobrze i właśnie śmiga w wieży audio przyjemna muzyczka (Astrud Gilberto), tak więc Chińczyku szukaj przyczyny gdzie indziej, a o efektach swych poszukiwań nie zapomnij nas powiadomić ;-) Aha, skorzystałem póki co z pirata Nero i idę teraz do kąta poklęczeć za karę na grochu.
|
@Bartez napisał --> TU jaka jest różnica odnośnie wersji 6( między Ultra a Enterprise), być może z Nero 7 jest podobnie.
|
Od jakiegos czasu uzywam Nero 7 Premium (oczywiscie legalnego) i nagralem kilka plyt audio i jak do tej pory nie slyszalem jakis przerw o ktorych tutaj piszecie.
Moze ktos uscisli przy jakich plytach pojawiaja sie doklanie te problemy. Interesuja mnie nastepujace rzeczy: - w jakim trybie realizowany jest zapis; DAO, TAO, - czy uzywacie jakis filtrow np. normalizacji, - z jakimi szybkosciami ralizowany jest zapis, PS Czy ktos moze mi wyjasnic czym rozni sie wersja Nero 7 Premium od Nero 7 Ultra Edition. Z tego co udalo mi sie wyszperac to jedyna widoczna roznica dotyczy tego, ze wersja Ultra ma dodatkowo program Nero PhotoShow Express. Tak na marginesie program mozna bezplatnie pobrac ze strony Nero. Ciekawostka jest rowniez to, ze na stronie www.nero.com nie ma slowa o tej drugiej wersji. Natomiast mozna ja znalezc za pomoca googla. |
My mówimy tutaj o wersji nieoficjalniej :)
Więc kupić będziesz mógł sobie bez problemu :D |
O cholera... no więc nie kupię sobie Nero 7 - dzięki za uwagi, a swoją drogą miałem rację pisząc, że Nero AG kosztem dobrego wypalacza poszła w media... no i po co??? :-(
|
kurde ta mam podobnie:( instalowalem nawet wersje 6 ale tam to samo:( myslalem ze mam tasme walnieta:( zainstalowalem sobie ASPI i juz jest lepiej:) ale nie tak jak w nero6:(
|
do dupy to nero
|
To samo jest w Nero 7 Ultra Edition (wersja 2 płytowa)
|
a jeszcze jedno pytanko, w jakich wersjach wam ten blad wystepuje ja mam nero 7 premium....
|
Cytat:
|
jak te audio są z mp3 to zassać darmowego Burrrna i po problemie - działa lepiej niż Nero, nie robi przerw ani trzasków pomiędzy utworami (koncerty)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:32. |