![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dane Forum związane z nagrywaniem danych, za pomocą programów - Nero Burning ROM (tylko część o danych), Nero Express (tylko część o danych), Nero BackItUp, Nero InCD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nero i duzy obraz plyty.
Pytam bo nie wiem, a moje informacje mozno sie zestarzaly.
Czy Nero Bundle ver. 6.6.1.4 - potrafi nagrac obraz plyty, o wielkosci 7,62gb? Bo u mnie podaje komunikat o koniecznosci wlozenia odpowiedniego nosnika. Fakty: -plyta format ISO 9660, wielkosc 7,62 GB. Zawartosc: standardowa, obraz gry macowej, zawartosc rozpoznawana. Alcohol120%, UltraISO - rozpoznaje i nagrywa. Czy wersje 6.x.x.x maja jakies ograniczenia w wilekosci rozpoznawanego i nagrywanego pliku, czy ja mam cos zwalone w systemie? Ps: nie mam zamiaru kupowac wersji 7 ![]() Wiec to sobie darujcie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no wychodzi na to ***380;e ma jakie***347; ograniczenia , sprobuj jeszcze wersji 6.6.1.6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a nagrywarka rozpoznaje prawid***322;owo p***322;yt***281;?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Eeeeeeeeee..... jako zwolennik jednego napedu w jednym komputerze, posiadam jedna nagrywarke HL-DT-ST-DVDRAM GSA - H10N w PC i takaz sama w Macu, tyle ze czarna
![]() I ona jak napisalem na A120% i ULTRAISO nagrywaja prawidlowo. Powiem wiecej w Roxio Toast Titanium ver. 7 - takoz, tylko Nero mi sie pluje, wiec z ciekawosci zapytalem.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
a gdyby wypozyczyc nero 7 do testow?
![]() |
#6 |
Głupi Yasio
Wracajac do tematu:
-Nero Express Essentials ver. 7.5.13.2 oryginal dlaczony do nagrywarki LG, rozpoznal prawidlowo plik ISO o wielkosci 8,13GB. Rozpoznal w miare prawidlowo plyte DVD+R 2,4x (w miare bo rozpoznal i nagral ja 6X) System ten sam, nie ruszony, nagrywarka ta sama z tym samym firmware. Plyta inna poprzednia Pltinium DVD-R 6x, obecna Verbatim DVD+R 2,4x. Tak wiec wnioskuje, ze Nero ver. 6 ma jakies ograniczenie/blad w rozpoznawaniu plyt ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Głupi Yasio
Kontynuujac temat & problem!
Wystapil psikus! Nero, na moim kompie (oryginal Nero Essential 7.0.6) nie chce wypalac plyt ZADNYCH Poprzednio, na starym systemie wypalil dobrze jedna, obecnie po postawieniu systemu na nowo - zadnej! inne programy pala dobrze, bez bledow! Wniosek: -Nero idzie do lamusa, jezeli chodzi o PC, na zawsze ![]() Bye, bye Nero!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|