Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Nero > Dane

Dane Forum związane z nagrywaniem danych, za pomocą programów - Nero Burning ROM (tylko część o danych), Nero Express (tylko część o danych), Nero BackItUp, Nero InCD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.08.2007, 18:24   #1
castortray
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.08.2007
castortray w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam,
Mam pytanie, spotkal sie ktos z czyms takim:
http://www.pckurier.pl/archiwum/art0.asp?ID=3258
Chodzi mi o to ze nagrywam duzo plyt i chcialbym sobie ulatwic ten proces, zeby np wrzucic w kolejke nagrywania 5 plyt DVD i nagrywarka sama by je sobie zmieniala, bez zadnej mojej ingerencji, czy ktos moze wie gdzie mozna cos takiego kupic, albo ktos z was uzywa podobnego rozwiazania i moglby mi powiedziec jak to wyglada w praktyce.
Z gory THX za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam

dodam tylko ze nie chodzi mi o duplikatory, tylko zeby byla mozliwosc zapisania na kazdej plycie innych danych i zmiany CD\DVD odbywaly sie automatycznie

/andy - na przyszłość używaj opcji edytuj./

Ostatnio zmieniany przez andy : 26.08.2007 o godz. 20:03
castortray jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.08.2007, 21:09   #2
castortray
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.08.2007
castortray w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
czy napradwe nikt nie potrafi mi pomoc? nikt z was nie chcialby takiego sprzetu, przeciez wam tez by ulatwilo nagrywanie wiekszej ilosci plyt, ale rozumeim w koncu po co sobie ulatwiac zycie
castortray jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.08.2007, 21:11   #3
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mnie jest taki niepotrzebny.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.08.2007, 00:15   #4
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Poszukaj o duplikatorach CD/DVD, bo chyba o to Ci chodzi. Tak na szybko, zobacz tutaj: http://www.alstor.com.pl/pl/katalog/ic=1082

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2007, 00:40   #5
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez castortray Podgląd Wiadomości
dodam tylko ze nie chodzi mi o duplikatory...
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Poszukaj o duplikatorach CD/DVD, bo chyba o to Ci chodzi. Tak na szybko, zobacz tutaj: http://www.alstor.com.pl/pl/katalog/ic=1082

@castotray nie s***261;dz***281;, ***380;eby***347; tak ***322;atwo znalaz***322; kogo***347; kto przetestowa***322; to na swojej sk***243;rze.. nie wiem czemu jeste***347; zdziwiony..
wi***281;c masz szans***281; by***263; pierwszy i wyrazi***263; nam swoje opinie...

jeszcze taka kr***243;tka informacja dla niezorientowanych (szkoda, ***380;e nie ma daty):
http://www.adapta.com.pl/index.php?v=Jukeboxy

Twoje uprawnienia: