![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Narzędzia Programy narzędziowe w pakiecie Nero 7 Premium: Nero InfoTool, Nero CD/DVD-Speed, Nero ImageDrive, Nero DriveSpeed, Nero BurningRights, Nero ProductSetup, Nero StartSmart, Nero Scout oraz Nero MediaHome |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.02.2002
![]() |
DVDInfoPro 4.50 Pionner 110@XL10 1.39
Płyta TDK nagrana na Pioneer x8 Płyta TDK nagrana na Benq1650 x8 Nie wiem odczyt nie jest x1 tylko zaczyna się od x3 i nie jest stały Benq lepiej nagrał płytę ![]() Nie wiem czy znaczenie ma BookType na Benq DVD ROM na Pionner DVD +R! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 27.03.2015 o godz. 13:05 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
DVDInfoPro ma zaznaczone ASPI Quiet Drive Utillity: TDK +Rx8 palony 4x na BenQ 1640@164B bios BEGB ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez slawekj : 29.06.2011 o godz. 20:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Cytat:
Czemu jak ja zaznaczę w ustawieniach DVDInfoPro 4.52 -ASPI- to program nie widzi napędów tylko wskazuje wirtualne CD/DVD-Romy ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Powrót do testu: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...9&postcount=17 Ponownie różnica i błędna ocena jakości wypalonej płytki na BenQ. Dotyczy to w szczególności nośników -R wypalanych na innych napędach. Testowana płytka sprawdzona na DVD-Player Panasonic S49. Odczytana w całości poprawnie. ![]() Podobnie BenQ ocenił płytki -R nagrane na Nec'u 4550A. Wówczas napisałem: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...2&postcount=70 Moja opinia była na podstawie wyników testowania na BenQ. Oczywiście błędna. Nec 4550A nagrywa płytki -R bardzo dobrze. ![]() Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...0&postcount=86 BenQ źle odczytuje nośniki -R nagrane na innych napędach. Moja opinia dotyczy płytek nagranych na Nec'u 4550A i Pioneer'ze 110. ![]() Ostatnio zmieniany przez slawekj : 29.06.2011 o godz. 20:45 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 15.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to nareszcie mamy prawidłowy i jedynie słuszny kierunek w historii polskiego testownictwa nagranych płytek
![]() Wiemy już jakich napędów używać a jakich nie Wiemy już które programy są dobre a które nie I tylko módlmy się żeby producentom napędów nie przyszło do głowy implementować nowych możliwości (błędy beta ceta, deta i bzdeta) A producentom programów - konszachtować się z producentami napędów Co by prawidłowe wyniki pokazywały wtedy - gdy do dyspozycji mamy jedynie słuszne napędy ![]() A tymczasem producenci z BenQ - strzeżcie się! ![]() Wasz czas już minął ![]() Bo jak sama nazwa wskazuje, BenQ zaczyna się na be... ^_^ ![]()
![]() |
|
|