![]() |
Do wszystkich nowych forumowiczów!!!
Przed pisaniem swoich pierwszych postow radze przeczytac regulamin! Paru gosci nie znajomosc regulaminu przyplacilo....skasowaniem konta. Wiec radze Wam abyscie nie pytali na forum o cracki klucze itp. To tylko taka wskazowka na przyszlosc...
|
Re: Do wszystkich nowych forumowiczów!!!
Cytat:
|
Jestem ciekawy jak zrobiłeś informacje.....
|
Ja tego nie zrobilem, pewnie jakis admin sie tym bawil.... Ja nie maczalem w tym palcow
|
Cytat:
i go przerobili :) |
No to moze zrobilem se troche do przodu u nich hehe
|
Ja wiem kto to zrobił 8)
|
Cytat:
|
droga dedukcji tez chyba wiem kto to zrobil ale nie powiem wam bo nie chce sie chwalic moimi zdolnosciami:P :-D :-D
|
Cytat:
To zgadujemy razem ...:-D 8) >> 8) << |
A qq :P:D
|
he :-D he :-D he :-D
|
Niemożliwe, nieprawdopodobne, zadziwiające. Ja nic nie widziałem:fiu: :fiu:
Pozdrawiam wszystkich. |
Do wszystkich nowych forumowiczów!!!
cze jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć jak zamieścić zdjęcie obok swojej ksywy??
|
Do wszystkich wyjadaczy tego forum
cze jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć jak zamieścić zdjęcie obok swojej ksywy??
|
Re: Do wszystkich wyjadaczy tego forum
Ilość załączników: 1
Cytat:
panel sterowania uzytkownika/ustawienia zjedz na dol strony i popatrz na zalaczony rysunek rysunek :) |
Wybierasz w polu "Teleport", ktore jest na dole i wybierasz "Panel uzytkownika" a potem "Ustawienia" dalej jest opcja "Fotka" i dodajesz zdjecie.
|
Cytat:
|
Ja też jestem tu nowy - sam zastanawiałem się nad zadaniem podobnego pytania. Ale ktoś mnie uprzedził :) Mimo wszystko dzięki za poruszenie tego tematu i pomoc z waszej strony ;)
|
:D :D :D żebyście wiedzieli ile czasu zajęło mi znalezienie panelu sterowania!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no oczywiście że forumowego!!!!! Ale co tam praktyka czyni mistrza!!!!!!:D :jezyk:
|
Cytat:
|
uuuuuuu juz jest dużo lepiej , nawet udalo mi sie wkleic fotke!!!!!( no moze z mała pomocą...:D ) !!!!!!!
|
khem, khem - calkiem, calkiem... elegancka fotke...
witamy! |
Cytat:
Wiedziałam że Wam się spodoba taka dziewczynka......:D |
jak ci powiem ze jestem z polibudy to zrozumiesz dlaczego :D
|
Podpis pod avatarkiem zmieniony :)
Witam na forum :) |
Przynajmniej nikt nie bedzie zazucal dyskryminacji kobiet:)
|
Cytat:
|
No a do tego jaki śliczny uśmiech...!!!!!!
|
Tak to bywa jak sie plec piekna ujawni (a szczegolnie ze to rodzynek na tym meskim forum)
|
Cytat:
BTW Witamy na forum Niebieska:) |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
... kochani forumowicze, niebieska to przecież stary, zramolały, z zaawansowanym artretyzmem i postepującym Parkinsonem obleśny otyły FACET!!!, czyżbyście nie zauważyli ?! || 8) :chytry:
|
Cytat:
o ty...chyba się troche pomyliłeś.... ^_^ |
Cytat:
|
no ja myślałem, że każdy potrafi czytać mordki... ale chyba nie każdy :czytaj: :glaszcze:, witaj piękna, tajemnicza niebieska :*
|
Cytat:
|
Cytat:
p.s. śliczna dzidzia..!!!!! |
hehe, czy mnie ufo porwalo, i mam jakies luki w pamieci ;) pojawila sie panienka a ja to przegapilem ;) chyba ze mna coraz gorzej ;)
niestety panienka zajeta :'( ^_^ |
Ale przerzywasz... ^_^
|
Cytat:
ale za to bedziesz miał możliwosc mnie poznac w szkole...!!!!!!!!!!:jezyk: |
Dobra o cracki pytać się nie można a czy można zapytać adresy serwerów z których można ściągnąć nap obrazy płyt lub całe gry???
|
Cytat:
a na priva to już inna sprawa choć pytanie o takie rzeczy jest od pewnego czasu w necie niemodne / chyba ze trafisz na dedytkowane temu tematowi forum/grupę dyskusyjna / a zresztą samemu poszukac trudno ? pozdro ps a oze by tak regulamin przeczytać ? |
Cytat:
Dzieki crackowi chcesz uzyskaac pelna wersje programu nielegalnie. A jak sciagniesz jakas gre/program z serwera za ktory normalnie musialbys zaplacic w sklepie czy to jest legalne? Sam sobie odpowiedz na to pytanie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
hmmm.. zadziwiajce, jak to jest zrobione ?? to chyba tylko "super user" czy jakos tak moze robic?? |
jak juz wiesz - niektorzy maja plecy i nie ma rownosci - niebieska dzialajac wlasnym urokiem osobistym (a nie tym ruchomym elementem obrazka :)) przekonala jednego z adminow o zmiane tego podpisu...
i musze przyznac ze gdybym mogl to sam bym to zrobil :) bo ciezko sie oprzec tak przekonujacej i posiadajacej tak dobre argumenty kobiecie :D |
Ja mam prawie 300 postów i nikt mi nie zmienił podpisu.... :( ;)
|
Cytat:
|
nawet jakbys zapytal... :)
|
Cytat:
;) |
To w koncu ile trzeba miec tych postow zeby zmienic podpis, jedni mowia tyle drudzy tyle. Glos ma mod, slucham ?
|
nie pamietam - ale 500 lub 600.. - blisko ci - z takim tempem juz niedlugo bedziesz sobie mogl cos machnac w podpisie
|
Cytat:
Powyzej 500 Tyle jest obecnie ustawione i jezeli ktos Ci mowil inaczej, to sie mylil :) |
Cytat:
Hmmm... ty tez z tych zasluzonych, kobieta - rozumiem, zasluzyla... Ale czym ty ?? ^_^ |
Cytat:
jaaa? hmm no jak by Ci to powiedziec... nie wiem...poprosilem i mi dali to sie chyba socjotechnika nazywa :D hehe...Mitnick to przy mnie pionek ;) btw Majonez jeszcze raz thx za ksiazke fajnie sie czyta, a do tego ten autograf :) |
kowalik - czytac nie umiesz? - bartez to admin :)
cos ciezko ci sie pogodzic z tym ze ty zasluzony nie jestes... |
Oj Sid, ty jak zwykle z grubej rury :P
Kto pyta nie bladzi, a kto duzo wie ten duzo mowi :P |
hmm ja tam znam insza wersje tego powiedzenia
kto pyta wielbladzi :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
nic by sie nie stalo - wlasnie w tym rzecz
|
Cytat:
"Kto pyta ten pyta, a pyta to brzydkie slowo" :D ^_^ :jupi: :jezyk: |
Cytat:
Oj!!!!! Coś dla mnie! Lubię takie przysłowia. Może nowy topic? Skaleczone przysłowia Np Konie z wozu,babie lżej.^_^ |
Cytat:
Oki, pomysl swietny ale pomyslow juz nie mam :buu: |
Cytat:
|
Cytat:
W sumie to niewazne... ale... pozdro ;) |
mozna miec i milion :) i nic z tego
|
Cytat:
|
przepraszam ale co ma ta niekonczonca sie rozmowa dla nowych formułowiczów?
panowie i panie:) chyba zgubliliscie wątek... |
ok, ja juz sie dowiedzialem...
EOT! pozdro ;) |
Witam panstwa po dluzszej nieobecnosci!! Dawno mnie nie bylo ale juz wracam! A wiec jeszcze raz POWITALSKI!!
|
Cytat:
|
witam!
|
Mam pytanie dlaczego mimo że jestem zalogowany nie moge założyć nowego tematu na forum gdyż pojawia się że nie jestem zalogowany, lub nie mam uprawnień ........
A wcześniej chciałem założyć temat i było wszystko spox tylko straciłem tymczasowo połączenie z internetem..?? |
wyczysc ciasteczka i zaloguj sie jeszcze raz ;)
|
hmmmp... :]
|
Cytat:
Pozdro;) |
co Wy się wszyscy czepiacie ? :)
|
Cytat:
|
jasne
Cytat:
|
w panelu uzytkownika po lewej stronie
|
"tacy sami a sciana miedzy nami..." nie dyskryminujcie nowych uzytkownikow :D
|
a i nie wiem dlaczego obrazka nie moge wstawic
|
o jest :D
|
pytanie czemu nie moge sciagnac dolaczonych plikow do posta? sciaga sie i jak jest 99% to zatrzymuje sie po ponownej prubie jest sciagniety ale ma bledy i np: rarem nie daje sie rozpakowac
pozdrawiam |
Cytat:
Zassać któryś możesz tutaj: Akceleratory pobierania plików Pozdr.8) |
sciagam w operze lub getrightem i caly czas to samo 99% i koniec lub jak sie sciagnie to jest nie do odczytania
|
FlashGet - www.flashget.com
|
Wypróbuj ten, który proponuje Y@nkee. Ja osobiście używam GetRight'a i do tej pory nie miałem żadnych problemów. Podaj link do posta, z którego chcesz ściągnąć ten plik to z ciekawości sprawdzę.
|
Cytat:
tego nie moge sciagnac pozdrawiam |
no a kolejna czesc? bo akurat wiem z ktorego to tematu :P
part2 brakuje, a jest on w drugim poscie ;) |
Tak part 2 jest w drugim poście.
|
Cytat:
#Edit: Oczywiście jak zauważyli koledzy powyżej żeby to rozpakować musisz ściągnąć dwa pliki. |
mialem wielkie problemy z zaloczeniem tego obrazka z kaplanem ale chyba jestem HaKeR bo mi sie udalo :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:52. |