![]() |
Eot
|
Cytat:
:banan2: ??? |
Cytat:
|
szafran1988 nie przeginaj ((
|
usunol usunol :) krotkotrwala legenda powstaje :D
byl tu juz taki nie jeden - np grappo w czerwcu (wczesniejszych nie pamietam) ps: ten post powtal tylko po zeby przekrecic licznik o kolejna cyferke || |
Cytat:
|
a teraz usunol ten post... :|
czy mi sie tylko wydaje??? |
Po co?? przeciez to nastepny post do kolekcji, a licznik dziala.... ;)
|
Cytat:
|
zedytuj go... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W bombelkach osiagnalem wynik 1632 :D
|
Cytat:
Aby dać Reputację danemu userowi po raz kolejny nalezy najpierw dac Reputacje minimum 20 innym userom. Administrator może dać dowolną Reputację, np za szczegolne osiagniecia <wybryki, spam, etc> Userzy widzą od kogo otrzymali Reputację. ================================================== ======= Proszę juz nie musisz szukac zeby sie dowiedziec ;) Hmmm moze pujdziemy na tekile ja tez jestem na sluzbie (jestem saperem) ;) :mruga: |
Cytat:
================================================== ======== >Pozdro |
Cytat:
|
ok dzieki chlopaki za pomoc 50 e to juz zaraz :D moze nawet dzis a dokladnego opisu poszukam i poszperam w postach
================================================== ============== >Pozdro All |
limit ilosci przyznawanych reputacji (chyba dzienny)
i zanim znow tej samej osobie dasz reput. to innym trzeba troche tez rozdac Jest gdziec taki temet - zasady dzialania reputacji (czy jakos tak), dokladnie Ci nie powiem gdzie, bo strasznie wolno chodzi mi forum... poszukaj Pozdr;) |
Cytat:
|
hehehe masz dobre poczucie humoru dzieki za odpowiedz aha i jeszcze jedno jak bys mogl powiedziec czemu nikomu nie moge dodac reputacji ? czy tutaj tez jest limit postow?
>Pozdrawiam |
Cytat:
mimo, ze puki co sie na to nie zanosi ;) Cytat:
tak jak ja agentem;) a tak serio ustawienia -> edycja profilu -edit- aha... kiedys bylo tak, ze dopiero od 500 postow mozen bylo miec indywidualny stopien jak jest teraz, to nie wiem ;) pozdr. |
hey czemu tu sie tak cicho zrobilo niech ktos rozkreci ten temat moze ja zaczne poniewaz mam pytanie jak wy to robicie ze pod nickiem macie jakies napisy ja mam tylko zarejestrowany a powyzej gosciu ma na przyklad komandor
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czyli chłopak od momentu napisania postu więcej tu nie zaglądał ... |
no co chlopak sie pytal to mu odpowiedzialem, a poza tym widze ze caly czas nie ma obrazka :)
|
spoko spoko na pewno pomoze
|
szfaran :bicz: przeczytaj chocby dyskusje od gory... data posta i te sprawy ;)
archelologow u nas dostatek :) |
eee no w ustawieniach masz taka opcje edycja obrazku profilu i podajesz adres skad
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak się robi takie cos aby czyjś cytat był w tym "takim polu" i napisany kursywą??
|
ej, no ale to jest inny user niz ten http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36647
zreszta mniejsza z tym, sprawa Beriona sie wyjasnila... teraz tez nie ma co robic zamieszania. kazdego moze spotkac error ;) |
Cytat:
|
Cytat:
hehe, Spock teraz moda na archeologów na forum ;) |
he
nastepny archeolog :) tylko to zakopane nie bylo :P cigmunt - zobacz date kiedy On to napisal ;) |
Pomoc Techniczna
Morfeusz, wejdź do ustawień i kliknij na link "edycja obrazka profilu" i tam możesz to zrobić!!
A więc: Ustawienia------>edycja obrazka profilu!!!! :mruga: |
Cytat:
No i apeluje podobnie jak Vojtas - nie pisz jeden post pod drugim, jest takie coś jak Edycja Postu :ysz: |
Cytat:
Dodam jeszcze że zamiast umieszczać kilka postów jeden pod drugim :bicz:możesz skorzystać z opcji Edytuj (prawy dolny róg ramki z twoim postem). pozdr.8) |
a mam pytanie niektorym pod nickiem pisze mlody padawan lub :.:USER FRIENDLY:.: a ja mam Zarejestrowany gdzie to zmienic :P
|
siema kodzi jak tam zdrofka co i pozdro dla wszystkich na forum :P
|
mialem wielkie problemy z zaloczeniem tego obrazka z kaplanem ale chyba jestem HaKeR bo mi sie udalo :D
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
#Edit: Oczywiście jak zauważyli koledzy powyżej żeby to rozpakować musisz ściągnąć dwa pliki. |
Tak part 2 jest w drugim poście.
|
no a kolejna czesc? bo akurat wiem z ktorego to tematu :P
part2 brakuje, a jest on w drugim poscie ;) |
Cytat:
tego nie moge sciagnac pozdrawiam |
Wypróbuj ten, który proponuje Y@nkee. Ja osobiście używam GetRight'a i do tej pory nie miałem żadnych problemów. Podaj link do posta, z którego chcesz ściągnąć ten plik to z ciekawości sprawdzę.
|
FlashGet - www.flashget.com
|
sciagam w operze lub getrightem i caly czas to samo 99% i koniec lub jak sie sciagnie to jest nie do odczytania
|
Cytat:
Zassać któryś możesz tutaj: Akceleratory pobierania plików Pozdr.8) |
pytanie czemu nie moge sciagnac dolaczonych plikow do posta? sciaga sie i jak jest 99% to zatrzymuje sie po ponownej prubie jest sciagniety ale ma bledy i np: rarem nie daje sie rozpakowac
pozdrawiam |
o jest :D
|
a i nie wiem dlaczego obrazka nie moge wstawic
|
"tacy sami a sciana miedzy nami..." nie dyskryminujcie nowych uzytkownikow :D
|
w panelu uzytkownika po lewej stronie
|
jasne
Cytat:
|
Cytat:
|
co Wy się wszyscy czepiacie ? :)
|
Cytat:
Pozdro;) |
hmmmp... :]
|
wyczysc ciasteczka i zaloguj sie jeszcze raz ;)
|
Mam pytanie dlaczego mimo że jestem zalogowany nie moge założyć nowego tematu na forum gdyż pojawia się że nie jestem zalogowany, lub nie mam uprawnień ........
A wcześniej chciałem założyć temat i było wszystko spox tylko straciłem tymczasowo połączenie z internetem..?? |
witam!
|
Cytat:
|
Witam panstwa po dluzszej nieobecnosci!! Dawno mnie nie bylo ale juz wracam! A wiec jeszcze raz POWITALSKI!!
|
ok, ja juz sie dowiedzialem...
EOT! pozdro ;) |
przepraszam ale co ma ta niekonczonca sie rozmowa dla nowych formułowiczów?
panowie i panie:) chyba zgubliliscie wątek... |
Cytat:
|
mozna miec i milion :) i nic z tego
|
Cytat:
W sumie to niewazne... ale... pozdro ;) |
Re: Do wszystkich wyjadaczy tego forum
Cytat:
|
Cytat:
Oki, pomysl swietny ale pomyslow juz nie mam :buu: |
Cytat:
Oj!!!!! Coś dla mnie! Lubię takie przysłowia. Może nowy topic? Skaleczone przysłowia Np Konie z wozu,babie lżej.^_^ |
Cytat:
"Kto pyta ten pyta, a pyta to brzydkie slowo" :D ^_^ :jupi: :jezyk: |
nic by sie nie stalo - wlasnie w tym rzecz
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hmm ja tam znam insza wersje tego powiedzenia
kto pyta wielbladzi :D |
Oj Sid, ty jak zwykle z grubej rury :P
Kto pyta nie bladzi, a kto duzo wie ten duzo mowi :P |
kowalik - czytac nie umiesz? - bartez to admin :)
cos ciezko ci sie pogodzic z tym ze ty zasluzony nie jestes... |
Cytat:
jaaa? hmm no jak by Ci to powiedziec... nie wiem...poprosilem i mi dali to sie chyba socjotechnika nazywa :D hehe...Mitnick to przy mnie pionek ;) btw Majonez jeszcze raz thx za ksiazke fajnie sie czyta, a do tego ten autograf :) |
Cytat:
Hmmm... ty tez z tych zasluzonych, kobieta - rozumiem, zasluzyla... Ale czym ty ?? ^_^ |
Cytat:
Powyzej 500 Tyle jest obecnie ustawione i jezeli ktos Ci mowil inaczej, to sie mylil :) |
nie pamietam - ale 500 lub 600.. - blisko ci - z takim tempem juz niedlugo bedziesz sobie mogl cos machnac w podpisie
|
To w koncu ile trzeba miec tych postow zeby zmienic podpis, jedni mowia tyle drudzy tyle. Glos ma mod, slucham ?
|
Cytat:
;) |
nawet jakbys zapytal... :)
|
Cytat:
|
Ja mam prawie 300 postów i nikt mi nie zmienił podpisu.... :( ;)
|
jak juz wiesz - niektorzy maja plecy i nie ma rownosci - niebieska dzialajac wlasnym urokiem osobistym (a nie tym ruchomym elementem obrazka :)) przekonala jednego z adminow o zmiane tego podpisu...
i musze przyznac ze gdybym mogl to sam bym to zrobil :) bo ciezko sie oprzec tak przekonujacej i posiadajacej tak dobre argumenty kobiecie :D |
Cytat:
hmmm.. zadziwiajce, jak to jest zrobione ?? to chyba tylko "super user" czy jakos tak moze robic?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki crackowi chcesz uzyskaac pelna wersje programu nielegalnie. A jak sciagniesz jakas gre/program z serwera za ktory normalnie musialbys zaplacic w sklepie czy to jest legalne? Sam sobie odpowiedz na to pytanie... |
Cytat:
a na priva to już inna sprawa choć pytanie o takie rzeczy jest od pewnego czasu w necie niemodne / chyba ze trafisz na dedytkowane temu tematowi forum/grupę dyskusyjna / a zresztą samemu poszukac trudno ? pozdro ps a oze by tak regulamin przeczytać ? |
Dobra o cracki pytać się nie można a czy można zapytać adresy serwerów z których można ściągnąć nap obrazy płyt lub całe gry???
|
Cytat:
ale za to bedziesz miał możliwosc mnie poznac w szkole...!!!!!!!!!!:jezyk: |
Ale przerzywasz... ^_^
|
hehe, czy mnie ufo porwalo, i mam jakies luki w pamieci ;) pojawila sie panienka a ja to przegapilem ;) chyba ze mna coraz gorzej ;)
niestety panienka zajeta :'( ^_^ |
Cytat:
p.s. śliczna dzidzia..!!!!! |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:09. |