![]() |
Głosujcie na tę stronę
:czytaj:
Na stronie http://infojama.pl/strony.php ruszył ciekawy plebiscyt "MOCNE STRONY". Wśród wielu stron jest także zgłoszona ta SUPER strona, więc oddajcie Swój głos na CDRinfo bez którego wielu z nas miałoby problemy z kopiowaniem płyt i nietylko. Będzie to chyba wspaniałe podziękowanie twórcom tej strony za włożony trud i poświęcony czas. Pozdrawiam Skorpione |
byl juz taki post tutaj - ale sluszna uwaga - niech wszyscy glosuja - a jak komus sie nudzi to przypominam ze po 15 minutach mozna glosowac raz jeszcze :) i ze chyba userzy innych stron wiedza o tym az za dobrze :(
|
no wlasnie byl taki post ale najlepiej od razu tu klikac od razu padnie glos ja wczoraj glosowalem chyba z 10razy http://infojama.pl/strony.php?op=odd...9694-1883-2213
Chcialbym zeby to sie udalo moze Sid jakas Informacja/prośba na forum od moderatora zeby glosowali? Chcialbym zeby Cdrinfo.pl wygral http://infojama.pl/images/strony/150...ocnastrona.jpg |
na razie bezapelacyjnie prowadzi:
http://napisy.info/ (jesli kogos interesuje dlaczego, moze sam sprawdzic - goscie zastosowali prosty trik) |
Zagłosowałem na CDRinfo narazie dwa razy :)
Ale to jeszcze nie koniec :chytry: || |
Ja także zagłosowałem
|
Ja tez zagłosowałem
|
A ja sobie stronke dodalem jako startowa :P
|
:czytaj:
no to mobilizacja! Do ataku Panowie trudne wyzwanie ale co to dla nas:jezyk: |
Ja tez juz kilka razy glosowalem :chytry:
|
Jeszcze troche, a strona bedzie na pierwszym miejscu:jezyk:
|
Razem, do 'kupy' ;) jesteśmy mocnym team'em, damy sobie radę, trzeba tylko... głosować. :cisza: :cisza: :cisza: ||
A więc ... do dzieła !!! 8-) PS"" jako startowa ustawiona :) |
Cytat:
może jeszcze jakieś info na stronie głównej? |
głos oddany :) ale coś marniutko z ilością głosów na naszą stronkę :(
|
Wlasnie cieniutko - oddalem do tej pory 8 glosow nie bylo mnie ponad 2 h - mysle sobie (bylo 150) bedzie ponad 200 a tu kupa - 165... cienko:(
Musimy sie zmobilizowa! |
no i starcily sie moje posty :( ale wiadomo ze glosowalem :)
|
dajemy, ludzie dajemy! ;)
|
Cytat:
|
Mój głos oddany!!! - kilkakrotnie...
|
I ja też oddałem głos.
|
cytat z jamy:
"Umieszczenie proponowanych bannerów do oddawania głosów na daną witrynę jest zupełnie dobrowolne i w żaden sposób nie wymagane" Moim zdanie przydalo by sie cos takiego na cdrinfo.pl bo o ile wiem to na stronce ktora jest na razie (podkreslam na razie ) pierwsza jest cos takiego i moze dzieki temu ma tyle glsow... co Wy na to? |
PANOWIE TO AŻ WSTYD! TYLU NAS JEST! A TYLKO MARNE 249 GŁOSÓW ODDANYCH:( :buu:
|
Jest! Cdrinfo juz na 3 miejscu! Dalej mobilizacja!
|
Mnie juz powoli zaczyna drażnić ta strona startowa - "...głos oddany..." :)
Ale nic z tego, nie poddam się, tak przynajmniej nie muszę pamiętać, aby oddac głos, po części sam się oddaje ( ten głos oczywiście ^_^ ). Ale trzecie miejsce, to przynajmniej dla mnie za mało. Skromnie pozwolę sobie napisać, że pierwsze miejsce, ale.... z zapasem min. 100 głosów w stosunku do kolejnej stronki - to mnie satysfakcjonuje 100 procentowo :chytry: || 8) Tak więc Panowie i Panie - :czytaj: głosujmy, głosujmy, głosujmy... :czytaj: PS" Nie wiecie, do kiedy można oddawać głosy ??? " |
Cytat:
:czytaj: Szanowni Admini - moglibyście wrzucić "takie cosik" na stronę główną serwisu ? :czytaj: |
a ci którzy już głosowali i szukają najlepszego warezu w sieci są proszeni na strone www.ftpbigwarez.prv.pl
sprzedałem taką bajkę komplom- zawsze to pare głosów więcej... :zeby: |
Kurde te "glupie" sterowniki depcza nam po pietach - caly czas sa o 1 glos za nami!:D
|
Ja już spełniłem swój obywatelski obowiązek. Czy ty też??;p
Głosować obywatele głosować i rozpowszechniać wśród znajomych frajerów pomysł adika:) www.ftpbigwarez.prv.pl P.S TAk swóją drogą to fajny se admini infojamy znaleźli sposób aby sie zareklamować. Ładnie tam teraz ludu musi wchodzić ;) :cisza: |
... A na stronie głównej CDRinfo nadal nie ma linku do oddania głosu :blee: :blee: :blee:
Admini, obudzicie się wreszcie, czy jeszcze nie ??? :czas: :czas: :czas: :cisza: :chytry: :chytry: :chytry: |
Głos już oddany, ale na tym nie poprzestanę, będę głosował dalej. :spoko: Mobilizujmy siły panowie:)
Pozdrowionka for All |
mam nadzieje ze mnie admini nie zabija - ale umieszczam we wszystkich dzialach link do glosowania na NASZE CDRinfo.pl...
obym nie wylecial... :) |
Głos oddany :czytaj:
|
Jeszcze gdzieś tak ze 20 głosów i cdrinfo będzie na 2 miejscu ;) :D
|
gorzej, ze do pierwszego miejsca bardzo daleko...
Trzeba na stronie glownej baner walnac:cisza: Wtedy moze bysmy dogonili. Ja juz z 15 razy glosowalem^_^ |
No i cdrinfo jest na drugim miejscu, ale przewaga wynosi tylko kilka głosów :D :jupi: ^_^
|
to ja jeszcze raz :)
|
przydalby sie programik moze jakis skrypt pod windowsa ktory by odswiezal dany adres albo otwieral w przegladarce adres co 15-16 minut. Ktos to potrafi?
|
Cytat:
|
no to moze byc co 1 minute ale jak sciaga osoba ktora zostawia kompa na 24h to co za problemik cos takiego zostawiac
|
Cytat:
|
chyba apele do adminów o umieszczenie bannerka lub czegoś na miarę napisy.pl na stronce cdrinfo nie skutkują... hej, Majonez! Misiek! Zbieg! Bartek! Bartez! co się z wami dzieje?! narcicie, czy co?
|
Ja sobie tak wymislilem - mam ten nieszczesny pakiet w TelezlodziejachPolskich wiec mam dynamiczne IP - lacze sie co 2 minuty daje glos i rozlaczam sie (to mi bierze gdzies 10 s) i tak dopoki nie wyczerpie sie moj dzienny limit :) a skoro naliczanie impolsow jest co 1 sek to moge siedziec 5 sek i nie policza mi za 3 minuty.
W koncu TP$ "pakiet" do czegos sie przydal ^_^ szkoda ze tylko w tym przypadku ma cos pozytywnego...;) |
Cytat:
^_^ |
Taaa... banerek na stronie to byłoby to.
Na stronie da.prv (miejsce 3) banner jest. Nio - zrobiłem 398 |
:cisza:
wbijamy panowie! Wbijamy punkciki:D |
...Otóż tak Panowie,
Rozmawiałem z jednym z kolegów Admin'ów i dowiedziałem się, że nie będą dawali banner'ka na stronę główną. Robią to specjalnie, ponieważ: Nawet jeśli CDRinfo zajmie 3 miejsce to i tak bedzie super ( chociaż już jest na drugim || ), ponieważ bez żadnej reklamy ( w przeciwieństwie do innych Portali) CDRinfo już zajmuje wysoką pozycję. Po drugie, CDRinfo jest dodana do Jamy od trzech dni, a konkurs trwa juz dwa tygodnie i podobno będzie trwał jeszcze długo :) Reasumując, uważam, iż banner na stronie głównej CDRinfo nie jest niezbędny - bez niego i tak będziemy pierwsi !!! :> || 8) Liczę na nasze wspólne siły, i wierzę, że nam się uda 8) |
Czyli nie pozostaje nic innego tylko głosować i czekać na upragnione pierwsze miejsce :D
|
Cytat:
|
A :czas: nas goni;p
|
To moze ktos wie ile czasu jeszcze bedzie to trwalo?? Co nie zmienia faktu ze musimy zmiazdyc przeciwnikow!!:)
|
Powolutku zbliżamy się do pięćsetki, ale jednak to za wolno ||
Wg moich obliczeń ( należy wziąść pod uwagę możliwośc pomyłki) jutro powinno być ok 600 pkt. Aczkolwiek dobrze by było jakbym się mylił i jutro, hmm, np po poludniu byloby nie 600 a 700 :) :jupi: 8) |
hmmm widze ze mojego posta po awariii zezarło - wiec zeby nie było głosy oddane i moze dzis cos dorzuce dla "podniesienia" frekwencji ;)
|
gonimy ich!!!
mamy już 500. nieuchronnie zbliżamy się do 100 000.:cool: |
515
|
Cytat:
Nie bo 517 ;p |
Ja bym mogl w sobote nabic z 200 glosow, ale ta strona mi sie nie otwiera tzn. otwiera sie bez konca. Juz czekam 15min i nic:buu:
|
Cytat:
|
juz 523:D
|
...569! ;)
|
na razie przegrywamy 1025 do 579
|
napisy.pl mają 3047:'(
|
Cytat:
A więc pełna mobilizacja :) |
Juz teraz widac ze Cdrinfo wygra... i super!!!!!!!!!!!!
|
a może zrobilibyśmy akcję typu: wbijamy się w 10 osób (userzy z forum) na jakiś czat typu onet "towarzyski" gdzie zawsze jest z 600 osób i nagle zaczynamy rozmawiać o naljepszym warezie, czyli www.ftpbigwarez.prv.pl ;) mówimy czego to tam na nim nie ma i jakiś % ludzi na czacie na pewno wejdzie na tego "wareza" choćby z ciekawości - zawsze to pare głosów więcej... :zeby:
|
Całkiem fajny pomysł ale trzeba zwołać ludzi mozna sie ponamawiać przedtem na naszym czacie
|
Nom super pomysl tylko najlepiej wieczorkiem:)
|
No cool||
Moze byc o tej porze! |
Kilka glosow juz oddalem.
A tak wogole dla mnie nie jest wazne czy cdrinfo wygra czy nie, bo i tak jest u mnie nr 1 i zawsze nim bedzie :) :) Co nie znaczy ze nie chcialbym aby zwyciezyl ;) Dlatego glosuje |
zblizamy sie do pierwszego miejsca:)
ale sie machina rozkrecila:boks: |
Różnica oddanych głosów na CDRinfo pomiędzy dzisiejszym a wczorajszym dniem - ok 110 :)
A na winxp.com.pl ok 40 :chytry: Jak tak dalej pójdzie, to pierwsi będziemy dopiero ;) w poniedziałek wieczorem. :) Trzeba zwiększyć tempo :chytry: :cool: 8) |
Da się zrobić, a może nawet szybciej :D
|
Cytat:
Mała poprawka, jak dak dalej pójdzie to pierwsi będziemy JUTRO :) :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :) |
to ja jeszcze raz
^_^ |
Cytat:
|
No to wlasnie oddalem 1000 glos:) pomogli mi 2 kumple z gg bo podalem im adres ftpbigwarez... no i pare razy sie rozlaczylem wiec doszedlem do 1000 ! SUPER! Teraz trzeba zmiazdzyc konkurencje!
|
obawiam sie ze konkurencja w postaci napisy.info nas zmiarzdzy
powod: wchodzac na napisy.info wyskakuje okienko z prosba o oddanie glosu na ich serwis, i tu nie mamy chyba szans chyba ze ludziska z CDRInfo.pl zrobia jakiegos banerka do glosowania (lub cos na podobienstwo z napisy.info), bo na wielu stronach biorocych udzial w tym glosowaniu takie widuje przewaga jest duza (ponad 4100 glosow jestesmy w plecy), czy starczy chociaz czasu na zmniejszenie straty??? |
Cytat:
To nie ta kategoria. BTW CDRinfo ma 1023 dłosy, jeszcze kikadzieści i będziemy no. ONE, czyli na właściwym miejscu :jupi: :jupi: :jupi: :) 8) |
kategorie kategoriami, ale milo by bylo gdyby CDRInfo.pl zwyciezylo na calej linii
a serwis WinXP machniemy i tak, z palcem w d... :D |
Postarajcie sie :)
Jeszcze tylko 14 glosow i CDRinfo WINZ :)) |
jeszcze tylko 9 glosow!:cisza:
:jupi: niezli jestesmy |
No i jestesmy pierwsi!!!
:cisza: :3msie: :) ;) :cool: :boks: :chytry: |
Cytat:
|
No pięknie, pierwsze miejsce jest nasze. :jupi: :jupi: :jupi:
Teraz czas na plan B :) Musimy utrzymać się na 1 pozycji przynajmniej do 31 grudnia 2003 :), później to sie pomyśli, co będzie dalej ;) :) |
TOMMYx ty lisie ||
ladna podpucha w podpisie, gratuluje pomyslu :cisza: |
Cytat:
|
Cytat:
jakos teraz to mi wpadlo w oczko ;) :P |
Cytat:
|
Oby teraz tylko utrzymac pozycje... :chytry:
|
wzystko ladnie pieknie, byle by utrzymac pozycje!!!!:chytry:
W ogolnym rankingu CDRinfo jest drugie ale w swojej kategorii no.1 (nie tylko kategorii ale i na swiecie ;p ) |
chwilowo jesteśmy 57 głosów przed winxp. pewnie skończymy na +1000:)
|
Ludzie Luuuuudzie :cisza: JESTEŚMY PIERWSI NA LIŚCIE trzymać tak dalej!!!!!!:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
|
Ale do napisow nam bardzo daleko......:buu: :boks:
|
ogladaliscie film M.A.S.H.?
byla tam scena ktorej widoku nie moge usunac sprzed oczu: mecz football'owy - dlaczego tamten trener tak sie drze? - bo ich zawodowiec rozpoznal naszego zawodowca... a o co chodzi? o to ze wszystkie serwisy majace nadzieje na zwyciestwo tu kantuja - metoda chalupnicza (LeWaP :)) ) lub bardzoej profesjonalnie - Napisy - pytanie tylko kto kogo zlapie radzilbym nie przywiazywac wagi do tego konkursu |
Cytat:
Najważniejsze, że CDRinfo jest no. ONE w swojej kategorii, i to bez "dodatków ulepszających" typu banner. 8) |
To ja raz ^_^
(1316) |
Masz racje SID . Wazne, ze mamy znaczna przewage nad WinXP. I tak bedziemy w ogolnej klasyfikacji na 2 miejscu wiec nie jest najgorzej :) :jupi:
|
Od wczoraj strasznie wolno nam przybywa tych glosów mam wrazenie ze to tylko ja tam klikam :o
|
Ja tam klikam co najmniej 5 razy na dzionek...:)
A co do M.A.S.H. to to jest dla mnie serial kultowy! |
no to jest 1535. nadal first position :czytaj:
poprawilem, bo wczesniej mi wczytalo strone z offline'a. |
1544 ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:14. |