Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

Pawel_k 21.10.2003 11:16

slaski mini zlot ?!?

w zwiazku z pomyslem zainicjowanym w pewnym topicu pytam sie ilu formulowiczow jest ze slaska (najlepiej z gornego slaska) i chcialo by sie spotkac na takim mini zlocie.

w sumie to mysle nad wieczorkiem w jakims pubie przy piwku tylko ze:
- trzeba znalesc odpowiednio duzy pub - ew taki gdzie bedzie troche wolnych miejsc w "piatkowy wieczor" ;)
- trzeba uzgodnic jakis termin
- z powodu duzego ??? rozrzutu ludzi trzeba uzgodnic jakies miejsce mniej-wiecej tak aby kazdy mial blisko ;)
- trzeba podyskutowac na ten temat.....

CIAPEK 21.10.2003 11:33

śląski zlot? nie ogólnopolski

To ja może założe temat: Północno-Centralny zlot?

Toruń, Bydgoszcz, Szczecin, Koszalin, Trójmiasto, Poznań by się wkręcił, Włocławek, Elbląg, Warszawa w sumie też :chytry:

A tamta mapka to porażka, niedość, że zjadło bok to jeszcze mi Toruń porównali do jakiś wiosek. Nie ma to jak mapa pogody TVN na której nie było kiedyś Bydgoszczy, a był Toruń :) (bez obrazy ;) )

Pawel_k 21.10.2003 11:38

ale mi chodzi o taki male kameralne spotkanie a nie jakis tam super zlot.

nie ma co sie odrazu szykowac na jakis ogolnopolski superzlot bo z duzym prawdopodobienstwem rozejdize sie on po kosciach (mi niepasuje bo sie ucze, ja mam prace, dla mnie to za daleko, a mi mama nieda kasy na bilet....):blee:

dlatego wg mnie metoda malych zlotow przyniesie lepszy efekt i da solidne podstawy pod szersze akcje :cool:

a na slaski minizlot to moga nawet ludzie z gdanska przyjechac byle bysmy sie dogadali... :)

nimal 21.10.2003 11:40

Macie chlopaki racje - zacznijmy od malych zlotow - ugada sie potem wiekszy (o ile...)
Ciapek - zakladaj - ja z Poznania sie pisze na jakiegos browca :chytry:

CIAPEK 21.10.2003 11:46

dobra to ja będę skręcał ludzi na nasz region tzn. mysle ze ludzie sami przyjda i sie zaoferuja a decyzje co do miasta podejmie sie razem np. na czacie cdr.

Poznań dla mnie może być...ok 1,5 godzinki jazdy PKP i Poznań troszke znam i bywam.

Ale co z ludźmi z północy? Prosze niech chetni sie zglaszaja.

RiT2 21.10.2003 12:16

No to ja zapraszam na Dolnośląski.
Szkoła.
Pracownia komputerowa: siec, serwer + 12 kientow.
Noclegi w klasach, mile widziane karimaty i spiwory
Oczekuje chetnych do zglaszania tematyki zajec i oczywiscie prowadzacych. Mozna zabrac ze soba swoj sprzet!
Sesja nocna i zajeciach w podgrupach rowniez mile widziane!!!
Co Wy na to???

mr_spock 21.10.2003 14:21

Ja proponuje Hel(polwysep helski)^_^, dla kazdego daleko(dla jednych daleko, a dla drugich jeszcze dalej), bedzie sprawiedliwie8)

sayan 21.10.2003 14:44

yy jak ŚLĄSK ? to KATOWICE ?

yy .. problemów z pieniedzmi by nie bylo .. na pociąg zawsze wygrzebie :) yyy z miejscem (dla mnie) takze nie .. /przynajmniej POLSKE bym poznał/

ale jest jedno ale ...

jestem uzależniony od rodziców i ich decyzji ..czyli moje szanse na przyjazd maleją prawie ze do minimum :(

nimal 21.10.2003 15:51

uroki tego forum - ludzie tu maja po nascie lat i w szkole sa dopiero, innych znowu dzieci sa w tym samym wieku :)
i wszyscy sie jakos dogadujemy :)

popadam w patos ^_^

surff 21.10.2003 15:53

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
dobra to ja będę skręcał ludzi na nasz region tzn. mysle ze ludzie sami przyjda i sie zaoferuja a decyzje co do miasta podejmie sie razem np. na czacie cdr.

Poznań dla mnie może być...ok 1,5 godzinki jazdy PKP i Poznań troszke znam i bywam.

Ale co z ludźmi z północy? Prosze niech chetni sie zglaszaja.

Jak będzie Poznań to też się pisze na taki zlocik. Jak będzie trzeba to zorganizuje kilka miejsc noclegowych za free lub za niedużą opłatą. Jestem tylko ciekaw ilu z was byłoby w stanie przybyć do stolicy Wlkp i jaki ewentualnie termin by przypasił.

forest 21.10.2003 18:30

Jak wyżej
Poznań - możecie na mnie liczyć !
Ew.Kraków i wszystko po drodze:)
f.

-Sid-The-Rat=> 21.10.2003 18:35

do poznania mam 2.30 pociagiem - wiec moze, moze... tylko z czasem fatalnie

brzuszki 21.10.2003 18:48

A czemu nie Toruń?
Czy jade autem 2,czy 3 godz-niemasprawki.
Może Bydgoszcz?
W kazdym razie jakas Polska centralna.

Zetoxa 21.10.2003 22:13

jeśli Polska centralna, to to musi być Radom :cisza: :cool: :jupi:

Nol 21.10.2003 22:24

Dla mnie może być Kraków, Katowice, nawet Cieszyn, tylko z czasem gorzej... Między kolosami trza wyrobic... :( Uroki Eiti.

P.S.
Wróciłem:)

CIAPEK 22.10.2003 01:16

wlkp

oka widze, ze wlkp i okolice są bardzo aktywne i chętne (Poznań głównie i to mnie cieszy), brzuszki nawet zarzucił pomysł spotkania się w Toruniu...na dla mnie spoko, ale z góry mówie ze niemialbym mozliwosci zalatwienia jakiegos noclegu-nie mam ze tak powiem zadnych tego typu wtyków (jesli chodzi o darmowe oczywiscie.)
Za to surff przedstawił dobrą propozycje...ma możliwości i to jest OK.

Z góry mówie...Poznań byłby chyba OK.

Surff mozesz dac wiecej info? Ludzie napiszcie co o tym myslicie :)

Majonez 22.10.2003 01:32

hmm jak dolny slask to tylko wroclaw
jak wielkopolska to tylko poznan
jak slask z malopolska to krakow (ew. katowice)
jak reszta swiata to tylko wroclaw hehe :D

CIAPEK 22.10.2003 02:26

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

yyyy jasne.... nie chciałbym zapominać o ludziach ze Szczecina, Trójmiasta bratniej Bydgoszczy i całego pobrzeża.

Poznań, Łódź, Wawa to dla mnie wlasnie to centrum Polski.

Co do zlotu regionalnego (wlkp, kuj-pom, mazow.) zdecydowanie jakiś Poznań, Toruń, Bydgoszcz ewentualnie Warszawa ale to wtedy bedzie nie fer wzgledem kolegów z wybrzeża.

paput2000 22.10.2003 08:40

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

Co do Wrocławia, to jestem bardzo za.:)
Ewentualnie może być Poznań.

nimal 22.10.2003 08:48

siosty i bracia z wielkopolski i okolic ^_^ mam nadzieje ze nie jestem zbyt poufaly ^_^
zrubmy zlocik u nas regionalny, choc nie zamkniety dla ludzi spoza regionu :) dajac tym samym przyklad i podwaliny pod zlot ogólnopolski ^_^

czero 22.10.2003 10:22

Widze ze ile ludzi, tyle propozycji:).
Zlot na Warmi i Mazurach pewnie by nie wypalil ze wzgledu na zbyt mala liczbe ludu z tego regionu, mimo ze region jest przepiekny szczegolnie latem :). No ale Torun, albo Wa-wa, czemu nie ;).

RiT2 22.10.2003 13:18

Zycze owocnych obrad!!!!
Dodatkowo odsylam wszystkich zainteresowanych do historycznego topicu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hlight=Ankieta
Jest jeszcze wiele innych. A moze ktos zalozy topic pt. "Mysmy sie spotkali w .... "

CIAPEK 22.10.2003 13:55

hahahahhahahahahah, buhahahahahha nie wiedzialem ze byl taki temat:D "Co jest Curva z tym zlotem?" lol :D :D :D
Wielkopolsko-centralno-kujawski, a moze nawet pomorsko :) zlot bedzie.

Zwracam się do nimala, surffa i moze jeszcze kogos, abysmy powoli przechodzili do konkretów...coś mi sie zdaje ze pozostanie Poznań.

Pytam się na razie...kto wogóle by mógł podjechać...a to wymaga czasu wiec czekamy...

nimal 22.10.2003 14:11

ja jestem z Poznania, wiec zebym tylko nie musial isc nastepnego dnia do roboty i bedzie spoko; zebyma tak nie wygladal -> :podbite:
zreszta i tak pewnie tylko noc piatek/sobota lub sobota /niedziela wchodzi w rachube - wiadomo: szkola, praca, zona ^_^
kiedy Wam pasuje, surff - zalatwisz jakis nocleg jakby kto z dala przyjechal?
i jakas dyspute w knajpie (na grila za zimno :buu: ) kulturalnie trzeba uskutecznic ^_^ 8) :jupi: :3msie:

surff 22.10.2003 14:52

Re: wlkp

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
oka widze, ze wlkp i okolice są bardzo aktywne i chętne (Poznań głównie i to mnie cieszy), brzuszki nawet zarzucił pomysł spotkania się w Toruniu...na dla mnie spoko, ale z góry mówie ze niemialbym mozliwosci zalatwienia jakiegos noclegu-nie mam ze tak powiem zadnych tego typu wtyków (jesli chodzi o darmowe oczywiscie.)
Za to surff przedstawił dobrą propozycje...ma możliwości i to jest OK.

Z góry mówie...Poznań byłby chyba OK.

Surff mozesz dac wiecej info? Ludzie napiszcie co o tym myslicie :)

Witam,

Mieszkam niedaleko od Poznania i mógłbym przekimac ze 3 osoby u siebie na chacie, pozatym zorientuje się ile kosztowałby nocleg w akademikach, ale z tego co pamiętam to jakieś 20 zeta od osoby. Może było by to lepsze rozwiązanie gdybyśmy spali wszyscy w jednym miejscu( nie musiałbym byc kierowcą i bym sobie wypił piwko lub dwa, maxymalnie 7;)) Jutro sprawdzę dokładnie jakie są ceny i dam znać na forum. Napiszcie kto ewentualnie by się pisał.

Pozdro

brzuszki 22.10.2003 18:40

Najpierw termin / zakładam,ze Poznań?/
Potem szczegóły8-)

surff 22.10.2003 19:34

Moze weekend 14-16 listopada, najelpiej sobota - co sądzicie??

brzuszki 22.10.2003 19:46

dla mnie jedyny możliwy - w listopadzie

Y@nkee_PL 22.10.2003 19:50

zrobmy zlocik w Nowym Jorku :zeby:
wtedy nikt nie bedzie narzekac, ze ma dalej od drugiego :D ^_^

Nol 22.10.2003 20:31

Jak ktoś będzie robił zlocik na Śląsku/Małopolsce, to dajcie znać. Niestety Poznań to dla mnie za daleko:)

surff 22.10.2003 20:35

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
dla mnie jedyny możliwy - w listopadzie
No to ustalmy termin na 15 listopada. Kto się się pisze niech się wpisze.:)

forest 22.10.2003 22:02

Cytat:

surff napisa***322;(a)
No to ustalmy termin na 15 listopada. Kto się się pisze niech się wpisze.:)
JA!:jupi:

Surff; może zrobimy zlot w Twoim mieście - będziesz mógł przekimać kilka osób a przy tym skonsumować 2-7 kufli:)?
Ja obgadam sprawę z familią ale raczej też nie będzie problemu, bo dom mam duży
ps.
mieszkam 10 klocków od miasta surff'a:)
f.

surff 22.10.2003 22:12

Cytat:

forest napisa***322;(a)
JA!:jupi:

Surff; może zrobimy zlot w Twoim mieście - będziesz mógł przekimać kilka osób a przy tym skonsumować 2-7 kufli:)?
Ja obgadam sprawę z familią ale raczej też nie będzie problemu, bo dom mam duży
ps.
mieszkam 10 klocków od miasta surff'a:)
f.

Nie ma sprawy, dla wszystkich zainteresowanych miszkam w Śremie( 40Km na PD od Poznania) jestem także w stanie wyjechac na dworzec PKP do Poznania po przybyszy z innych miast , (zakładam ze poznaniacy dotarli by autobusem). Co do lokalu to mój szef ma knajpę, więc probelem z głowy - tanie dobre piwo, stoliki do naszej dyspozycji, bilard , internet.

Czekamy z Forestem na wasze opinie.

CIAPEK 22.10.2003 22:20

mysl jest dobra, bo miejscówa to lepsze miejsce na takie spotkanie niz jakis lokal...w lokalu nie zawsze sa miejsca nie ma az tak dobrej atmosfery do pogadania jak swojej melince ze to tak nazwe :D , miejsca starczy do wszystkiego i wogóle.

To jeszcze na południe od Poznania i 40 km :( widzialem na mapie. A pociagi tam dojezdzaja bo nie widze na mapie linii? Chodzi o to zeby kazdy mogl dotrzec jasno i wogóle. chyba że wy miejscowi organizujecie jakis transport do miejsca ceremonii :)

Nie no, ale jest looz

forest 22.10.2003 22:29

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
mysl jest dobra, bo miejscówa to lepsze miejsce na takie spotkanie niz jakis lokal...w lokalu nie zawsze sa miejsca nie ma az tak dobrej atmosfery do pogadania jak swojej melince ze to tak nazwe :D , miejsca starczy do wszystkiego i wogóle.

To jeszcze na południe od Poznania i 40 km :( widzialem na mapie. A pociagi tam dojezdzaja bo nie widze na mapie linii? Chodzi o to zeby kazdy mogl dotrzec jasno i wogóle. chyba że wy miejscowi organizujecie jakis transport do miejsca ceremonii :)

Nie no, ale jest looz

Surff'a 4 kółka i moje 4 to razem 8:)
oby było po kogo przyjechać na PKP:)(do Poznania)
Jak ktos by się wybierał własnym sprzętem to wskażemy drogę:)
F.

CIAPEK 22.10.2003 22:32

Cytat:

forest napisa***322;(a)
Surff'a 4 kółka i moje 4 to razem 8:)
oby było po kogo przyjechać na PKP:)(do Poznania)
Jak ktos by się wybierał własnym sprzętem to wskażemy drogę:)
F.

That's right!!

No mi pasuje PKP w sumie raczej tylko! Peksem nie bede jechal bo tragedia, chociaz PKS Toruń ma tez lepsze wozy :D a Komfort Busy i Polskie Expressy nie jada, a pozatym PKP fajniej i taniej.

Dobro cholercia!!
Zgłaszamy się.
Ja podpasuje sie z terminem!! chyba ze cos wypadnie, wiec nie planujmy zjazdu dopiero za miesciac!

frog 22.10.2003 23:41

LUDZIE A KTO ZE SLASKA MIALNBY OCHOTE JECHAC !!!! Nie mowice ze sam mam DRALOWAC do tego POZNANIA :( ZABRZE ma ochote jechac !!! WPISUJCIE SIE KTO JESZCZE !!!

zorg 22.10.2003 23:48

moze ktos by wstapil po mnie

mieszkam u bacy w szalasie gdzies pod wilczym jarem w Tatrach :D ale internet jest hi-speed jak to u gorali.

Y@nkee_PL 23.10.2003 01:08

Śrem, hmm...
w sumie nie tak zle :)
to TYLKO 106km z Zielonej Góry :zeby: :spoko:
1h-1,5h i jestem na miejscu :P
o ile nie pobladze :D

CIAPEK 23.10.2003 01:43

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
Śrem, hmm...
w sumie nie tak zle :)
to TYLKO 106km z Zielonej Góry :zeby: :spoko:
1h-1,5h i jestem na miejscu :P
o ile nie pobladze :D

u mnie podobnie z 1-2 godz. jazdy pociagiem do Poznania.

Yankee mysle ze bedziesz?:chytry:
Weź ze sobą Niebieską myśle, że wtedy przyjedzie całe forum wnioskujac po tym co sie stalo gdy zamiescila swoja fotke ;) :3msie:

Y@nkee_PL 23.10.2003 01:58

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
u mnie podobnie z 1-2 godz. jazdy pociagiem do Poznania.

Yankee mysle ze bedziesz?:chytry:
Weź ze sobą Niebieską myśle, że wtedy przyjedzie całe forum wnioskujac po tym co sie stalo gdy zamiescila swoja fotke ;) :3msie:

no ja swoim niebieskim Ferrari bym przyjechal (czytaj Seicento :D )
tylko termin by musial byc pewny ma 100%
no i zeby nie okazalo sie na miejscu, ze przyjedzie tylko 5 osob, bo nagle wszystkim cos zaczenie wypadac :blee:
a jesli chodzi o Niebieska ??? to sam nie wiem, sa pewne sprawy do rozwiazania... szczegolow nie powiem, a znaja je BAAAAAAAARDZO nie liczni 8)

Majonez 23.10.2003 02:59

hmm robi sie ciekawie - jezeli chodzi o mnie to wolalbym poznan bo mam gdzie przekimac i lepszy powrot do chaty

termin 15 listopad wlasciwie mi odpowiada - tydzien pozniej odpada tydzien wczesniej raczej tez

pytanie kto jest prawie pewien ze przyjedzie do poznania (mozemy ewentualnie potem podyskutowac nad innym miejscem np sremem)

@surff kilka pytan szczegolowych

dobre piwo = jakie
czy jest zywiec?
po ile bilard? :D
ile osob w sumie moze przekimac gdzies na miejscu? (u ciebie albo w jakims tanim hotelu)

nimal 23.10.2003 08:37

:cisza: ja sie oczywiscie pisze
moze byc Srem - dojade i tak pewnie bede z tych co najblizej maja ^_^

i Froga wczoraj namowilem ^_^ ^_^ juz sie zglosil

15 listopad to pozytywny termin - tydzien wczesniej by mnie Zona nie puscila ;p

pozdro everybody :jupi:

CIAPEK 23.10.2003 08:51

POZNAŃ!

Poznań czy okolica to nie robi, ogólnie Poznań nas ugości.

Termin?
No może być ten 15 listopada bo oczywiscie wszystkim pasuje to moze byc, tylko ze moja kobita nie bedzie zadowolona, ze wybywam akurat w ten weekend bo akurat nie ma w ten weekend studiów, a jest na zaocznych, a zawsze jak ona ma wolny weekend chodzimy na jakieś balety do klubów, ale OK damy rade zrozumie mnie!

Ostateczna podjęta decyzja ukarze się w nowym temacie jak również dalsze wiadomości jak nie ja to ktoś inny go założy.

To prawie jeszcze miesiąc i dlatego boje sie troche ze komus moze cos "powypadac" w międzyczasie.

Jak da rade załatwić "miejscówke" (Śrem) będzie very good.

frog 23.10.2003 08:51

Dobra dobra ja nic nie obiecuje ;) Mam najdalsza trase jak narazie ze wszystkich i czekam na jakas SLASKA ekipa !!! Moze tu nima nikogo ze slaska ?? Hmmm.. ALONE SILESIAN WARRIOR !!!!

Pawel_k 23.10.2003 09:03

jam jest ze slaska tylko ze w planie mam takiego zonka ze pisze 16.11 - SOBOTA ??? (bo jak wiadomo sobota jest 15) mam zajecia, :blee:
i do tego 2 cwiczenia - statystyka i rachunkowosc finansowa :(
za to nastepny weekend (23/24) mam wolny - niech to cholera wezmie :buu:

surff 23.10.2003 11:17

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
hmm robi sie ciekawie - jezeli chodzi o mnie to wolalbym poznan bo mam gdzie przekimac i lepszy powrot do chaty

termin 15 listopad wlasciwie mi odpowiada - tydzien pozniej odpada tydzien wczesniej raczej tez

pytanie kto jest prawie pewien ze przyjedzie do poznania (mozemy ewentualnie potem podyskutowac nad innym miejscem np sremem)

@surff kilka pytan szczegolowych

dobre piwo = jakie
czy jest zywiec?
po ile bilard? :D
ile osob w sumie moze przekimac gdzies na miejscu? (u ciebie albo w jakims tanim hotelu)

Żywiec - jest , jest też Lech, Tyskie, Pilsner Urquell
bilard - 2 złocisze
U mnei w domku mogą przekimać 2-3 osoby, u Foresta 3, jestem w trakcie sprawdzanie po ile jest najtańszy nocleg.

Jeśli będziecie chciali zostać w Poznaniu, musimy to ustalić wcześniej ze wzgledu na organizacje bazy noclegowej, bo co do knajpy to wybór jest w tym momencie przeogromny.

CIAPEK 23.10.2003 11:23

knajpa? A nie skręcicie chłopaki jakiejś miejscówy np. w tym waszym Śremie? Nie mówie tu o imprezie "domówce" ale coś z tym stylu ||

Zlot w knajpie w Poznaniu w sobote? Słabo to widze! Zależy też ile osób przyjedzie, chyba że jakaś wczesniejsza rezerwacja stolików.

nimal 23.10.2003 11:28

jesli Poznan to pare dni wczesniej trzeba zarezerwowac stoliki w jakiej taniej knajpie (czyli 3pln za browar jakis tam, 4-5 za pozadny - ale po drugim juz sie roznicy nie czuje, po nastym to juz wogule :D )

pozdro

surff 23.10.2003 11:32

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
jesli Poznan to pare dni wczesniej trzeba zarezerwowac stoliki w jakiej taniej knajpie (czyli 3pln za browar jakis tam, 4-5 za pozadny - ale po drugim juz sie roznicy nie czuje, po nastym to juz wogule :D )

pozdro

A o jakiej knajpie mówisz??

nimal 23.10.2003 11:35

de ja vu obok starego rynku - jedyna wystarczajaca duza na jakikolwiek zlot

jest jeszcze pomidor i dzik, ale to klimaty licealono dresowe, weic chyba nie za bardzo i sa male

surff 23.10.2003 11:37

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
knajpa? A nie skręcicie chłopaki jakiejś miejscówy np. w tym waszym Śremie? Nie mówie tu o imprezie "domówce" ale coś z tym stylu ||

Zlot w knajpie w Poznaniu w sobote? Słabo to widze! Zależy też ile osób przyjedzie, chyba że jakaś wczesniejsza rezerwacja stolików.

Ten lokal o którym wpominałem ma bardzo kameralny klimat. Barman( współwłaściel lokalu) to mój bardzo dobry znajomy, zapomniałem dodać ,ze w kanjpie stoi kilka kompów z dostępem, do netu (co by na żywo zdać relacje ze zlotu), cena browarów będzie do negocjacji - ale to zależy ilu nas będzie, normalnie kosztuje 3-4 zł.

Postaram się też poszukac jakiejś salki - wtedy możnaby kupić browce w hurtowni. Czekam na wasze opinie.

surff 23.10.2003 11:39

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
de ja vu
Podoba mi się nazwa:D

CIAPEK 23.10.2003 11:44

ja z góry mówie, że nie będę zarządzał dużą flotą :kasa: :nie: a chcialbym troche z wami pohumorzyć :peace: :piwo: , a wiem ile kosztuje balowanie w centrum duzych miast/w knajpach, więc ja przychyle się do lokalu o ktorym mowi surff, Surff to jest w Śremie? Jak tak to jeszcze lepiej, w sumie to obojetne bo jak ma sie znajomosci to jest git.
W sumie czuje, że impreza przeniesie sie dalej z lokalu do...a gdzie to sie zobaczy :)8)
Ja pisze się nawet na wypad do jakiejś Biedronki czy Lider Szajsa po tanią zgrzewe browarów i ruszamy w teren :) Takie zloty nie zdarzają się często.

frog 23.10.2003 11:46

A mnie sie podoba "browce z Hurtowni" :D Ludzie ze slaska PONAWIAM MOBILIZACJE !!! :>

nimal 23.10.2003 11:52

chlopaki w pelni popieram pomysla poza duze miasto :jupi:
co do cen w poznaniu to dlatego pisalem ze trzeba wczesniej zarezerwowac zeby potem za piwo nie placic po 8 pln (ale i tak do Wawy to u nas taniocha ^_^ )

jestem za Sremem, ale jakby co to tanie (w miare) piwo w Pz tez sie znajdzie :piwo:

-Sid-The-Rat=> 23.10.2003 19:24

o przepraszam - piwo w wawie nie jest wcale takie drogie - srednio 6 zeta za zywczyka, za 5.50 mozna miec o.65 heinekena z butelki (schlodzone) - ja tam nie narzekam na ceny

zlot 14 mnie ominie - wiec bawcie sie dobrze - jakby ktos byl z wawy lub okolic to cos sie da wykombinowac - albo 1v1 piwko albo cos wiecej

CIAPEK 23.10.2003 19:35

Sid musisz wpaść :buu: i to 15 nie 14. Racja chłopaki? :)

surff 23.10.2003 19:47

Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie ??? Jeszcze Thantos został...może on się skusi??

forest 23.10.2003 20:18

Cytat:

surff napisa***322;(a)
Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie ??? Jeszcze Thantos został...może on się skusi??
Przeciez w cafe@internet jest net:)
A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo:) do identyfikacji.
F:)
Waiting for everybody!

surff 23.10.2003 20:27

http://www.inter-caffe.pl/
tu będziemy się najprawdopodobniej bawić.

przemas 23.10.2003 20:45

jesli o mnie chodzi to zlot userow w kafei internetowej to zakrawa na siecioholizm :zeby:

zeby tylko nie stanelo na tym ze kazdy siadzie przy kompie i bedzie cos tam dlubal niezaleznie od reszty.

poddaje ten pomysl pod rozwage

-Sid-The-Rat=> 23.10.2003 20:46

Cytat:

forest napisa***322;(a)
Przeciez w cafe@internet jest net:)
A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo:) do identyfikacji.
F:)
Waiting for everybody!

te kilka to musialby byc wiecej niz 8... albo cos mocarniejszego - ale tego z zasady w lokalach nie pijam (w lokalach tez nie ryzykuje upicia sie - wiec maks to 4 sztuki)

CIAPEK 23.10.2003 20:57

będziemy na zlocie hakować forum || co dwie i więcej głów to nie jedna...w końcu to polska elita ^_^ albo stworzymy nową nagrywarke.

Sid! Postaraj się być, bez jaj:buu:

jasut 23.10.2003 22:38

Cytat:

RiT2 napisa***322;(a)
No to ja zapraszam na Dolnośląski.
Szkoła.
Pracownia komputerowa: siec, serwer + 12 kientow.
Noclegi w klasach, mile widziane karimaty i spiwory
Oczekuje chetnych do zglaszania tematyki zajec i oczywiscie prowadzacych. Mozna zabrac ze soba swoj sprzet!
Sesja nocna i zajeciach w podgrupach rowniez mile widziane!!!
Co Wy na to???

SUPER !!! Jestem też za Śremem, z Wrocka to niedaleko a 15 listopad bardzo mi pasuje. Z zasady jestem nie trunkowy, więc ewentualnie mogę robić za kierowcę (czytaj rozwozić "zwłoki" po całonocnej zabawie :D ^_^ :D ). Aha, na pewno będę jechał samochodem, więc z Wrocławia mogę zabrać nieco ludzi.

RiT2 23.10.2003 23:08

Jashut! Dzieki, ze to przeczytales!!! Chyba czas rozpoczac kolejny konkurs z cyklu "zDolny Ślązak" i udowodnic, ze my tez potrafimy cos zorganizowac. Jedyny minus to miejsce: LUBAWKA. Na samej granicy z Czechami! Ale jezeli beda zainteresowani - podejmuje sie zorganizowac.

nimal 23.10.2003 23:13

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
jesli o mnie chodzi to zlot userow w kafei internetowej to zakrawa na siecioholizm :zeby:

zeby tylko nie stanelo na tym ze kazdy siadzie przy kompie i bedzie cos tam dlubal niezaleznie od reszty.

poddaje ten pomysl pod rozwage

to nie bedziemy rozmawiac przez forum cdrinfo ??? tylko tak naprawde w realu ???

^_^ ^_^ ^_^

nocleg w klasach za damke? bedzie sie gdzie umyc? zreszta niewazne - chyba sie starzeje ze takie pytania sie mi nasuwaja :cisza:

jest :jupi: super

przemas 24.10.2003 00:32

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
... Aha, na pewno będę jechał samochodem, więc z Wrocławia mogę zabrać nieco ludzi...
dobrze gada dac mu piwa... :zeby:

Majonez 24.10.2003 03:08

@surff [b]Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie Jeszcze Thantos został...może on się skusi??[b]

a ja to co kurde juz wszyscy mnie zapomnieli :(

@forest A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo do identyfikacji.

heh nie wiem jak sid ale ze mna nie przejdzie taki numer {Majonez aka Morfeusz hahahhahaha}

@jasut jezeli mozna to ja pisze sie na liste do zabrania z Toba - oczywiscie dorzucam sie do benzynki (i nawet nie mow ze nie bo ze mna sie nie dyskutuje :D) - jeszcze dam znac bo byc moze pojade wczesniej do siostry do poznania - tylko jeszcze chcialbym wiedziec jak dojechac z poznania do tego srema

tylko jeszcze jedna kwestia wazna dla mnie osobiscie - nie pojade do poki nie dostane zelaznego listu - cholera wie moze ktos przyjedzie i mi z gazrurki przylozy :P ^_^ :D

ps. tak w ogole to mam w tym momencie goraczke i katar jak cholera - pogralem 3 godz w q3 i mam dosyc :D

paput2000 24.10.2003 09:17

Panowie - chętnie bym też przyjechał, ale samochodem (czytaj: Matizem) i właśnie z tego powodu interesowały by mnie możliwoś noclegu (może jakiś tani hotelik lub coś?) - no chyba że by Jasut miał wolny worek na zwłoki w swoim samochodzie.

surff 24.10.2003 09:35

Witam,

Nie będzie mnie na forum do niedzieli, ale do tego czasu sprawdzę ile kosztują najtańsze noclegi, założę nowy topic i o wszystkim poinformuję. U Forsta i u mnie może spokojnie przekimac 5-6 osób. Sprawdzę też ile kosztowałoby wynajęcie salki - jeśli okaze się , że będzie nas więcej może to byłoby najlepsze rozwiazanie.

@majonez - nikt o Tobie nie zapomina, zostałeś właśnie OFICJALNYM MODERATOREM II ZLOTU MIŁOŚNIKÓW CDRINFO i myślę, ze wszyscy się z tym zgodzą:) Co do dojazdu to Śremu to jeszcze uzgodnimy , tak jak pisałem wcześniej jestem w stanie wyjechać swoim Saxofonem na dworzec PKP i zgarnąć 3 osobników, jeśli będzie was więcej na dworcu podjedzie także Forest swoim samochodem.

Pozdrawiam

CIAPEK 24.10.2003 10:05

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
(...) mogę robić za kierowcę (czytaj rozwozić "zwłoki" po całonocnej zabawie :D ^_^ :D ).(...)
buuuuuhahahahhaah dobry tekst! ^_^ :D ^_^ LOL BIG LOL
mój kumpel (tzn. jegoi rodzice) mają zakład pogrzebowy - może załatwie specjalistyczne wozy. ;p :D

Ej chłopy? Ja wogóle nie wiem...czy ktoś tu mówi o spaniu? Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...:D
Się zobaczy...:)

surff 24.10.2003 10:10

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)

Ej chłopy? Ja wogóle nie wiem...czy ktoś tu mówi o spaniu? Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...:D

Mimo wszystko sprawdzam ile kosztują noclegi w moim mieście (po raz pierwszy w życiu) i znalazłem mieszkanie , które wnajmuje babka jako nocleg - 3 pokoje , około 35 zł za osobę i spokojenie 10 osób się pomieści. Szukam dalej...:)

nimal 24.10.2003 10:21

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
(...) zakład pogrzebowy - może załatwie specjalistyczne wozy. ;p :D
ten pomysl to hardcore na maxa ^_^

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
(...)Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...:D

mam nadzieje ze przed switem (poludniem) nas z tej kafei nie wywala - wtedy pewnie spora czesc juz w okolicy stolu legnie ^_^

pozdro

surff 24.10.2003 10:31

...no więc sprawa wygląda tak:

NOCLEG:
1. Hotel Sportowy - 18 zł od osoby ( pokoje wieloosobowe ), maksymalnie 20 ludzi.

WYŻYWIENIE:
We własnym zakresie, jak ktoś chce cos ciepłego są pizzerie i takie tam rózne:)

DOJAZD:

dojazd do śremu

Dla przybywających do Poznania za pośrednictwem PKP oferuję odbiór z dworca własnym trnasportem - jesteśmy w stanie wyjechać dwoma autami i zabrać około 6 forumowiczów.

POBYT:
Tu jeszcze jest sprawa do uzgodnienia czy będziemy w kanjpie Inter@Caffe czy też może uda mi się załatwić jakoś tanio salkę. Wszystko zależy od ilości osób które się zdeklarują na przyjazd.

jasut 24.10.2003 13:13

Cytat:

RiT2 napisa***322;(a)
Jashut! Dzieki, ze to przeczytales!!! Chyba czas rozpoczac kolejny konkurs z cyklu "zDolny Ślązak" i udowodnic, ze my tez potrafimy cos zorganizowac. Jedyny minus to miejsce: LUBAWKA. Na samej granicy z Czechami! Ale jezeli beda zainteresowani - podejmuje sie zorganizowac.
Lubawka jest piękna, zdecydowanie piszę się na ten wyjazd, kwestia tylko terminu, ale myślę, że jak się dogdamy z innymi to termin też się znajdzie.

jasut 24.10.2003 13:18

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
Panowie - chętnie bym też przyjechał, ale samochodem (czytaj: Matizem) i właśnie z tego powodu interesowały by mnie możliwoś noclegu (może jakiś tani hotelik lub coś?) - no chyba że by Jasut miał wolny worek na zwłoki w swoim samochodzie.
Znajdzie się, mam 4 miejsca, uwzględniając, że Majonez jest pierwszy to jeszcze 3 ludzi się zmieści.

RiT2 27.10.2003 16:27

Polecam Waszej uwadze taki skromny link: http://www.tweak.pl/artykul/dziwnow2003

frog 27.10.2003 17:00

WOW no chlopaki urzadzili niezla IMPREZE. Na takiej to fiu fiu ZABAWA :> Ale KASA na organizacje to jest BOOL !!! :((

esem 27.10.2003 19:22

Wchodzę - dajcie info o terminie i miejscu. 8)

nimal 27.10.2003 20:06

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Wchodzę - dajcie info o terminie i miejscu. 8)
Srem pod Poznaniem, 15 listopada br. :jupi:
w topicu "no to pijemy" zaczela sie lista chetnych robic - chyba ja lepiej tu bedzie przeniesc, zeby dodatkowego zamieszanie nie wywolywac ^_^

pozdro

surff 27.10.2003 20:25

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
Srem pod Poznaniem, 15 listopada br. :jupi:
w topicu "no to pijemy" zaczela sie lista chetnych robic - chyba ja lepiej tu bedzie przeniesc, zeby dodatkowego zamieszanie nie wywolywac ^_^

pozdro

Pamiętajcie Panowie, aby potwierdzać mailem swoją obecność surff@surff.neostrada.pl - muszę zorganizować noclegi. Potwierdzenia poproszę do końca tego tygodnia.
Pozdrawiam

esem 28.10.2003 19:14

Nie dam rady 15ego: odrabiam wolny dzień: 10ego listopada.
Sorry, tak wyszło: ale praca to praca: bezrobocie rośnie. 8)

surff 29.10.2003 20:51

Drodzy Forumowicze!

Chciałbym podać trochę więcej informacji na temat zbliżającego się zlotu. Zacznę od informacji kto już potwierdził swoją obecność:

1.Majonez
2.Brzuszki+Justyna
3.Ciapek
4.Jasut
5.Paput
6.Nimal
7.Forest (współotrganizator;))

Proszę tylko wszystkich, którzy chcą jeszcze się dopisać o potwierdzenie swojego przybycia na maila surff@surff.neostrada.pl - najdalej do piątku.

Myślę , że spotkamy się wszyscy w Śremie około godziny 16-17 (wszystkim wyślę informacje z mapką dojazdu na maila). Tak jak już pisałem wcześniej - jeśli ktoś z was dotrze pociągiem do Poznania moge wyjechać po niego na dworzec PKP.

Musiałem już zarezrwować pokoje ponieważ w tym terminie w Śremie są jakieś obozy sportowe i zaczeło już brakowac miejsc. Dlatego mam serdeczną prośbę napiszcie na maila kto na 100 % zostanie na noc - jutro muszę zadzwonić i potwierdzić rezerwacje.(Fajnie by było gdyby wszyscy , którzy przyjada na zlot nie uciekali zaraz po imprezce!!) Wstępnie zamówiłem 10 łóżek po 18 zł od osoby. Stwierdziliśmy z Forestem , ze wszyscy przekimamy w jednym miejscu - tak bedzie chyba najlepiej( I będziemy się bawić wszyscy do końca razem;)).

Co do samej imprezki to także jutro zarezerwuje dwa stoliki w knajpie, i zagadam na temat rabatu na browarki;). W ogóle to fajnie by było jakbyśmy spotkali się np. na czacie i pogadali sobie LIVE:) - np. juto o 22.00

Pozdrawiam!!!

CZAT:)

Y@nkee_PL 29.10.2003 20:56

kurka, chetnie bym przyjechal, ale niestety chyba nie dam rady :'(
sorka :(
do piatku dam znac, moze cos jednak wykombinuje

frog 29.10.2003 21:02

No ja tu juz malo smutny jestem ze nie dam rady 15tego byc :(((( A mialo byc tak pieknie ;(((

surff 29.10.2003 21:06

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
kurka, chetnie bym przyjechal, ale niestety chyba nie dam rady :'(
sorka :(
do piatku dam znac, moze cos jednak wykombinuje

Kombinuj!!!

Majonez 29.10.2003 21:36

Jasut mam pytanko jak chcialbys wracac czy od razu po imprezie (bez sensu bo sie nawet piwka nie napijesz :D) czy rano po wyspaniu sie :D

Ja i tak chyba nie wracam od razu do wrocka tylko do siostry pojade ale chcialbym wiedziec co Ty zamierzasz

surff 29.10.2003 21:43

Zostańcie wszyscy!!!

jasut 29.10.2003 23:15

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
Jasut mam pytanko jak chcialbys wracac czy od razu po imprezie (bez sensu bo sie nawet piwka nie napijesz :D) czy rano po wyspaniu sie :D

O to samo pytał mnie Paput na PW. Decyzję podejmiemy wspólnie, nie mam sprecyzowanych planów. Nic mnie do Wrocławia nie goni (mam w pracy wolne do poniedziałku). A jeśli chodzi o piwko, to biorę ze sobą bezalkoholowe, gdyż z gruntu jestem nietrunkowy || .
Na wspólny wyjazd pisał się też RiT2, tylko on przyjedzie z Lubawki, więc myślę, że najlepiej byłoby się spotkać na dworcu, przywitać kolegę i razem udać się na zlocik. Czekam tylko na potwierdzenie czy na pewno przyjedzie i o której pociąg będzie we Wrocławiu. Myślałem, żeby wyjechać po obiedzie (ok. 14.30).

CIAPEK 30.10.2003 00:15

LOODZIE!

Loodzie! Co nas tak mało ma być? A tylu chętnych było, zgłaszajcie się, a surffa prosze o uaktualnianie listy :)

surff 30.10.2003 13:54

Re: LOODZIE!

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Loodzie! Co nas tak mało ma być? A tylu chętnych było, zgłaszajcie się, a surffa prosze o uaktualnianie listy :)
Lista uaktualniona:)

ZAPRASZAM!!!

jasut 01.11.2003 00:12

1. Ponieważ godzina "O" zbliża się wielkimi krokami chciałem się dowiedzieć, kto decyduje się ze mną jechać.
2. Wyjazd planuję o godz. 14.30 (miejsce spotkania do negocjacji).
3. Powrót ze zlotu po przespaniu kilku godzin (skoro Surff zarezerwował już noclegi to wcześniejszy wyjazd byłby (( )
4. Surff, daj znać, czy ktoś jeszcze się pisał na imprezkę poza osobami wcześniej wymienionymi.

surff 01.11.2003 08:08

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
1. Ponieważ godzina "O" zbliża się wielkimi krokami chciałem się dowiedzieć, kto decyduje się ze mną jechać.
3. Powrót ze zlotu po przespaniu kilku godzin (skoro Surff zarezerwował już noclegi to wcześniejszy wyjazd byłby (( )
4. Surff, daj znać, czy ktoś jeszcze się pisał na imprezkę poza osobami wcześniej wymienionymi.

Puki co nikt więcej się nie dopisał. Czekam jeszcze na odpowiedź kilku forumowiczów i poraz kolejny wszystkich serdecznie Z A P R A S Z A M ! ! !

paput2000 01.11.2003 08:59

Cytat:

jasut napisa***322;(a)

1. Jeżeli można, to ja się decyduje.
2. OK
3. OK
4. ?

Y@nkee_PL 01.11.2003 16:53

Panowie, w tym roku napewno mnie nie zobaczycie :(
Poki co, ja i moja piekna mamy kilka powaznych spraw do rozwiazania
Moze w przyszlym roku na wakacje cos sie skombinuje :)

Pozdro i zycze milej zabawy :3msie:
nie przesadzajcie z browarem :piwo: ;p

bgn 03.11.2003 09:39

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
szkoda, ze nie bede mogl uczestniczyc, ale coz, pracuje w kazdy weekend ( nawet tirowki maja lepiej, bo w sobote nie pracuja ).
Ale bede o Was myslal:)

Ormianin 04.11.2003 22:53

a Ja sie tak zastanawiam, jesli Jasut ma jeszcze wolne miejsce w swoim aucie, to ja przeciez z Olawy jestem, do Wroclawia mam rzut beretem, i gdyby mnie tak zechcial wziasc, to czemu nie, bardzo chetnie kilka browarow wychyle... niedaleko Sremu w Slupcy mam rodzine, ale to juz na marginesie

pozdrawiam:)

Ormianin

brzuszki 04.11.2003 23:06

Ormianin - z żoną,z zoną koniecznie.
Ja też swoją przywoże /w worku8) /

Ormianin 05.11.2003 15:10

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Ormianin - z żoną,z zoną koniecznie.
Ja też swoją przywoże /w worku8) /

Ale dlaczego w worku brzuszki?
Zona jesli zechce pojedzie:) no ale nadal nie wiem co na to jasut?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:52.