![]() |
mega lol:D
|
czlowieku jak ta cene zobaczylem to omalo zawalu nie dostalem :D
|
szkoda ze nie napisali jeszcze 'Promocja!'
|
chyba go kupie cena okazyjna <haha> Tej stronce powinien sie chyba update cenowy zrobic. Chyba ze maja klientow na takie ceny :ysz:
|
nie. po prostu został im na magazynie jeden nie sprzedany egzemplarz ze starej dostawy.
dlatego cena jest taka a nie inna. |
Cytat:
|
no cenka powalila mnie - tak zrana :)
|
1420zł :fiu: ...co to dla mnie :haha:
|
Nie no cena powala :wow:
|
o kur**...
|
Cena powala...:ysz:
Ale co się dziwić produkt został dodany 10.12.2003... |
Już zamawiam :)
|
no co Wy chcecie :) przeciech to swietna rzecz ") a za takie trzeba placic :D
|
Cytat:
|
Witam!
Buahahaha ale sie usmialem.. reszte cen tez maja niezla... TUTAJ ten sam Plex za 569 PLN w wersji BOX :) |
mega hiper lol:D
|
o kur** :D
|
Cytat:
|
a co jak ci rachunek przyjdzie ?? :D na wlasciwa sume
|
Cytat:
|
Zamówienie detaliczne (Komputronik) nr 23105/2004, z dnia: 2004-11-06 14:03:45
----------------------------------------------------------------- |Lp.| | Ilość | Cena netto | Cena Brutto | Wartość Netto | Wartość Brutto | -------------------------------------------------------------------------------- | 1| Asus P4P800-E Intel 865PE Deluxe | | | | 3 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | -------------------------------------------------------------------------------- | 2| usługa transportowa [Servisco - 8:00 - 17:00] | | | | 1 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | -------------------------------------------------------------------------------- | Razem | 0.00 | 0.00 | ------------------------------------------------ ZAMAWIAJĄCY -------------------------------------------------------------------------------- POZOSTAŁE INFORMACJE Dokument zakupu : Faktura VAT Sposób płatności: Pobranie Sposób dostawy : Servisco Godziny : 8:00 - 17:00 Uwagi klienta : może to was nauczy że błędy na stronie mnie nie interesują:) znalazlem tego zonka zamawiam może dacie nagrodę za byka:) Osoba realizująca zamówienie: Maciej Kowalczyk Email : mkowalczyk@komputronik.pl Telefon : (61) 835-94-95 Pytania techniczne : serwis@komputronik.pl (+48 61 835 94 79) Reklamacje : rma@komputronik.pl Stan transakcji możesz na bieżąco śledzić w sklepie, dodatkowo zostaniesz powiadomiony mailem o postępach w realizacji zamówienia. -------------------------------------------------------------------------------- Zamówienie detaliczne sklepu Komputronik nr 23105/2004, z dnia: 2004-11-06 14:03:45 Lp. Nazwa Ilość Cena Netto Cena Brutto Wartość Netto Wartość Brutto 1 Asus P4P800-E Intel 865PE Deluxe 3 0.00 0.00 0.00 0.00 2 usługa transportowa [Servisco - 8:00 - 17:00] 1 0.00 0.00 0.00 0.00 Razem: 0.00 0.00 Zamawiający Osoba: ***** Adres: ******** Email: ********** Telefon: Nabywca - Osoba prywatna Imię i Nazwisko: *********** Ulica: ********* Miejscowość:********** Telefon: ******** Fax: Odbiorca Osoba: *********** Ulica: ********* Miasto: ***** Telefon:********* Mail: ******* Pozostałe informacje Dokument zakupu: Faktura VAT Sposób płatności: Pobranie Sposób dostawy: Servisco Godziny: 8:00 - 17:00 Uwagi klienta może to was nauczy że błędy na stronie mnie nie interesują:) znalazlem tego zonka zamawiam może dacie nagrodę za byka:) Osoba realizująca zamówienie: Maciej Kowalczyk Email: mkowalczyk@komputronik.pl Telefon: (61) 835-94-95 GG: 1038767 Pytania techniczne: serwis@komputronik.pl, tel. (061) 835-94-79 Reklamacje: rma@komputronik.pl Stan transakcji możesz na bieżąco śledzić w sklepie |
Gdyby byla pod amd to bym zaryzykowal :D
|
Cytat:
3 asusy zamowilem:D |
ups zamowilo mi sie ||
Uwagi klienta: Jak dajecie za darmo to wezme jedna. wydrukowalem ten mail - tak na wszelki wypadek :D |
ja zamówiłem 2 sztuki.
jesli będą problemy, to weżmiemy się za nich :) |
teraz patrze i wyszlo na to ze zamowilem 2 :D
|
To na pewno jest bezpieczne?
|
Cytat:
|
Cytat:
A skąd dowód. Napisz szybko |
Cytat:
|
Cytat:
A późno!! ZAmówiłem :/ Tylko żeby problemów nie było :/ |
to ich problem, że podali błędnie.
gdybyś kupował w sklepie, i sprzedawca ci za to policzył 1/100 ceny, to on miałby problem, nie ty. na dole dali tekst: Mimo dołożenia wszelkich starań nie gwarantujemy, że publikowane dane techniczne nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą jednak być podstawą do roszczeń. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości prosimy przed podjęciem decyzji o kontakt z handlowcem. mogą go sobie włożyć w buty. |
Cytat:
|
A screen z poczty wystarczy? Porobiłem też kilka obrazków z ceną. JAkby co to Memo pomożesz :)
U dołu strony jak zamawiałem pisało: "Zastrzegamy sobie prawo do niezrealizowania zamówienia z ważnych powodów ekonomicznych." Raczej nie przyślą.... A jeśli nawet to mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :/ |
Zamówcie i mi...oddam Wam kasę :haha: :rotfl:
|
Cytat:
W poniedziałek się wszystko okarze :/ Gdybym dostał taką płytke to nawet bym kompa zmienił :) Szkoda tylko że nie amd bo zawsze marzyłem o bartku 2500+ :/ Teraz mam tylko stracha. Bo jak rachunek przyjdzie 540zł(wartośc płytki) to mnie zabiją :C |
no to co?
zamówiłem jeszcze 10 sztuk, czyli razem 12 :P masz potwierdzenie. jesli ci przyślą rachunek, to po prostu odmowisz przyjęcia przesyłki. ps. gdybyśmy mieszkali w usa, to mielibyśmy problem z głowy. |
Cytat:
Po co zamawiać 10 ? Tak na pewno sie skapną, więc odmówią wysyłki :/ Szkoda. |
ja tez zamowilem 3 i mam na mailu kopie zamowienia :)
nic tylko czekac jak przyjdzie :D |
Cytat:
a ja jeszcze 3 zamowilem czyli w sumie 6 :D |
Mi styknie 1. Bardzo bym się cieszył gdybym ją otrzymał :)
Nie jestem zachłanny, chociaż troche korci zeby drugiej nie wziąść. Może wezmę :P |
heh i tak lipa z tego bedzie
Zamówienie detaliczne (Komputronik) nr 23124/2004, z dnia: 2004-11-06 15:53:48 ----------------------------------------------------------------- |Lp.| | Ilość | Cena netto | Cena Brutto | Wartość Netto | Wartość Brutto | -------------------------------------------------------------------------------- | 1| Asus P4P800-E Intel 865PE Deluxe | | | | 6 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | -------------------------------------------------------------------------------- | 2| usługa transportowa [Servisco - 8:00 - 11:00] | | | | 1 | 6.00 | 7.32 | 6.00 | 7.32 | -------------------------------------------------------------------------------- | Razem | 6.00 | 7.32 | ------------------------------------------------ |
złożyliśmy zamówienie.
więc chyba faktycznie będzie klops :( Zamówienie detaliczne (Komputronik) nr 23119/2004, z dnia: 2004-11-06 15:05:08 ----------------------------------------------------------------- |Lp.| | Ilość | Cena netto | Cena Brutto | Wartość Netto | Wartość Brutto | -------------------------------------------------------------------------------- | 1| Asus P4P800-E Intel 865PE Deluxe | | | | 10 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | -------------------------------------------------------------------------------- | 2| usługa transportowa [Servisco - 8:00 - 17:00] | | | | 1 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | -------------------------------------------------------------------------------- | Razem | 0.00 | 0.00 | ------------------------------------------------ |
a dlaczego :>
mamy potwierdzenia mailowe i mozemy klucic sie o swoje oni strasza przepisami to i my mozemy ich postraszyc jak nie zrealizuja :D Edit: a ze maja burdel i taka cene wiec to ich sprawa my mamy rzecznika spraw konsumenckich :) |
troche przegielismy.
moglismy zamówić po 1 sztuce. możeby się nie zorientowali. |
Cytat:
|
co przegielismy
taka cena to sami sie prosili zeby zamawiac :) |
p[rzegiąłem 27 sztuk i parafka turboniego z kc:D
|
Zamówiłem jedną :D
Tylko nie chcę płacić później :nie: Turboni jak coś to ty płacisz :D |
ja wziolem 12 wsumie pierw 3 potem 3 a na koniec 6 :D i mam 3 potwierdzenia na maila :D
|
Cytat:
Pisze do nich, że chcę zrezygnować :taktak: Nie chcę problemów :nie: |
was juz ******lo :D ... 12sztuk... 27sztuk... powstrzymajcie sie - pisze ze towar na wyczerpaniu - dla innych nie starczy.
|
Ja nawet nie chce jedej.... nie lubie Pentiumów/Celerownów :) AMD kings! ;)
|
po 1 sztuce to może by przeszło.
jest weekend - więc specjalnie nie winkali by, co przyklejają na paczce. |
Cytat:
Gorzej jak Turboni dostaniesz paczkę i będzie musiał zapłacić za 12 sztuk |
:)
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wkońcu na stronie może być błąd ale nie na potwierdzenie, które mam już wydrukowane :D |
Widzę, że szalejecie bo "Towar na wyczerpaniu" :haha: :spoko:
|
Napisałem, że chcę zrezygnować.
Ale nawet jak przyjdzie paczka na właściwą sumę to nie odbiorę to nie zgadza mi się z potwierdzeniem. Mam takie prawo przecież :taktak: |
no bartek tak trzymac :spoko:
|
Cytat:
|
Witam!
Ja bym sie tak nie podnical... na pewno w regulaminie sklepu jest jakies zabezpieczenie na wypadek takich sytuacji, a po drugie sprzedawaca zawsze moze odmowic sprzedania danego towaru.... potwierdzenie dotyczy tylko zlozenia zamowienia. Moim zdaniem nikt z Was nie otrzyma zadnej plyty i nic im nie zrobicie. Nie pomoze tutaj UOKiK azni zaden Rzecznik ds. OK. |
hehe ja im specjalnie podalem godziny do odbioru paczki kiedy mnie nie ma to jakby co obejrze sobie awizo i jesli mi nalicza za te wszystkie plyty to poprostu oleje, a jesli sie okaze ze jest kwota 0 zl i tylko koszty wysylki to zadzwonie i sie umowie na jakas godzine kiedy jestem, w celu odebrania paczki (marzenia) :D
|
pomarzyć zawsze sobie możemy.
a może komuś się uda i dostanie? przynajmniej mamy niezły ubaw :D |
Eee..... i przyślą Wam ziemniaki tak jak na alegro <lol>
|
Cytat:
@bakupl zamówiłeś sobie? :> |
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście że nie. Pisałem że mam nie chęć do Pentiumów? Nawet za darmo :) |
A więc chłopaki sprawa wygląda tak:
Tekst na stronie: Mimo dołożenia wszelkich starań nie gwarantujemy, że publikowane dane techniczne nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą jednak być podstawą do roszczeń. Mówi o błędach w opisie technicznym, a nie o cenach :taktak: 1-wszy plus na naszą korzyść :D Potwierdzenie mam na 18,30zł, więc na taką sumę musi przyjść paczka :taktak: Więc jak będzie właściwa suma nie musimy jej odbierać :D 2 plus na naszą korzyść :D Mamy dowody :taktak: 3 plus na naszą korzyść :D Nie mamy się czego bać, a nawet jak nie przyślą możemu się domagać towaru bo zamówienie zostało złożone:D @all zamawiajcie śmiało :taktak: |
Cytat:
Niesety wydaje mi sie że coś takiego jest. Cytat dałem wcześniej. |
...a da się zamówic bez zakładania konta w tym sklepie ???
To sobie zamówię puki towar jest na stanie ;p |
A na kiedy oni to "muszą" dostarczyć?
Na poniedziałek będzie? |
Cytat:
Ja może w poniedziałek, bo Konin jest podrodze :D |
Cytat:
:O To wypasik. Musze teraz zbieraćkase na procka :P Może ktoś znajdzie jakąś prmocje :) Jestem gotów zapłacić max 10 zł :ASD |
Cytat:
Teraz czekać aż będzie promocja na jakiś Pentium IV np. 3 GHZ :taktak: P.S. Tyle kosztuje ten Asus: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34427913 |
wiec grzecznie czekamy :) mamy potwierdzenia i jest git :D
w szczegolnosci ze mam do zaplaty doslownie 0 (zero) :) |
Cytat:
bartek to nie jest ta plyta co na allegro ta w komputroniku jest wersja deluxe :) |
Cytat:
|
W końcu 400zł to nie zero. Ja sie może będe spierał :P
Moze niedługo intela 3ghz "przecenią" :ASD |
no wlasnie wszukalem czy moze cos jeszcze w promocji ale nie :(
przeszukalem plyty , procki , grafy i ram |
ta płyta kosztuje 540 zł :P
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
wziolem jeszcze jedna zamowilem na odbior osobisty w sklepie wiec w poniedzialek sie przejde :)
zobaczymy co powiedza edit: a oczywiscie wezme wydrukowanego maila ze soba :) |
o bosh, ale kombinujecie :)
memo, jak dostaniesz tyle sztuk, to podeslij choc jedna, co? :P pozdro ;) |
Cytat:
pozdrowienia |
okolo 14 bede u nich w poniedzialek a w domciu bede okolo 16 tak sadze wiec napisze co i jak :)
|
Cytat:
Hmm, może ktoś by odwiedził Urząd Ochrony Klienta i Konsumenta (czy jak to tam)? Ja mam lekcje więc nie bardzo. Byśmy wiedzieli wcześniej jak to z tym może być. To tylko propozycja, więc luz ;). pozdrowienia |
Nie zamawiam więcej jak jedną. Może sie załapie :>
Ale kusi na drugą. Wydaje mi sie że z tego będą nici, a szkoda :/ Przecież nikt nie wyśle około 50 płyt o wartości 500zł "za nic" :P To w końcu około 25000zł !! Ten gośc co popełnił ten błąd to chyba wypłaty nie dostanie :) EDIT: Wzięłem drugą :> NA wszelki wypadek. Mam nadzieję że mamy na forum jakiegoś prawnika :) |
Ja tak samo moga byc problemy :(
|
Cytat:
Bo nie możesz zapłacić innej sumy, niż ta jaka widniała na zmówieniu :nie: |
Gorzej jak zmienia cene i powiedza ze taka byla caly czas ;)
|
a ja zrobilem screen shota stronki i mam potwierdzenie na mailu :)
|
Cytat:
|
:D hehehe to ja tez sie skusze :D
Na sztuke :D |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Ja wydrukowałem sobie potwierdzenie ze strony i z maila tak na wszelki wypadek :taktak: |
kupuj nie zaluj sobie :)
jak przyjdzie w innej cenie niz 0 to nie odbieram tylko sie z nimi kluce a zobacze co mi w poniedzialek powiedza jak pojde do sklepu z mailem w dloni po plyte zamowiona na odbior w sklepie :) |
Wiecie co albo odwolaja wszystkie oferty albo zbankrutuja :\
|
wiesz jak odwolaja to sie bede z nimi klucil mam potwierdzenie i chce moje plytki za ktore zaplacilem 0 :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:11. |