![]() |
Cytat:
|
Kurcze, cały dzień projekty robiłem, a tu takie rzeczy mnie ominęły :)
A najbardziej podoba mi się wersja: zbananowany ;) |
Panowie co za dużo to nie zdrowo. Poczekajmy troche... pocztą PM zrobi się co trzeba :D
|
Cytat:
A może każdy napisze jakiś wyraz w podpisie związany z jednym (wcześnie ustalonym) tematem... :jezyk: |
ooo to jest mysl :)
to jak wszyscy :D |
ale jakbysmy teraz wszyscy zamiast banned wzieli 'zabanowany' to tez by bylo zamieszanie ||
|
Cytat:
:spoko: |
o widze ze akcja "Zbanuj sie sam" zostala przerwana przez dowodztwo ;)
|
no bo wiesz, wpisano tak, bo słowo "team" już się nie mieściło :P
zaczynam się obawiać o swoją ... :D |
Wchodze na forum i oczom nie wierze :O Zostałem najnormalniej w swiecie odbanowany :D Patrze i napatrzec sie nie moge...jakis dziwny napis "I love CDRinfo.p" Po chwili zamyslenia doszedlem do wniosku, ze ten kto wszystkim zbananowanym "wladowal" ten napis w pole pod loginem ma jakies zboczenie seksualne i chyba mu juz przeciwna plec nie wystarcza ;) ^_^
|
Cytat:
|
a może taki opis "CDRinfo.pl dream team", taka podróbka tdt (torrent dream team) :P
|
a mi sie podoba :D
|
hehe, niektórzy to teraz mają za***iste podpisy :D
no zmieniłem na coś innego - chociaż I love CDRinfo.pl też było świetne :) |
No rozumiem, slowo banned faktycznie wprowadza dezorientacje, ale zeby od razu zmieniac na "I love CDRinfo"... Bez przesady... ;p
|
no dotrzymal :)
a nawet mi sie podoba tylko moglby byc inna krojem napisany i jeszcze jakas emotka to tego by sie przydala :D @Bartez mocno sie zdziwiles :> |
Cytat:
EDIT: Widzę, że słowa dotrzymał :haha: |
... no Bartez ameryki nie odkryłeś, my tu wszyscy jesteśmy po uszy zakochani w CDRinfo :* :* :* :* :* :* :* :*
|
Cytat:
Zmieniacie to banned albo będzie coś innego. Np: I love CDRinfo.pl :D |
... ale ****##@** możemy używać ? to tak w celu zaprowadzenia porządku. :ysz: :\
|
******* nie mozemy ***** bo ******* jest ****** wiec ******
mysle ze to ****** ****** pozwoli nam ***** dziekuje |
Cytat:
Slowa i zwroty zabronione na tym forum Wyjasni to dlaczego nie mozemy napisac: -****, ****, a nawet ** ****** . |
jako uzytkownik obecnie ery, wczesniej plusa i wczesnie pracownik idei musze zaprotestowac nad sformulowaniem wspolna idea - i kropka :D
pozatym zgadzam sie z przedmowca a teraz moze kilka slow o sobie... |
Cytat:
|
słowo Banned jest zabronione od tej chwili. Powód: wprowadza dezorientację. Proszę o zmiane, a jak nie, to zmienię z automatu (jeszcze nie wiem na co ;) )
|
Cytat:
|
... a ja i tak przeprowadzę śledztwo, choć nie mam asystenta społecznego :taktak: :konf:
|
eh, coz zrobic, i ja sie przylaczam do akcji :) still Banned zeby nie bylo ze tak nagle ^_^
|
A ja myśle że Ciapek poprostu zbanował swojego świstaka ^_^ ^_^
|
swiataczka trzeba wiecej bananami karmic to bedzie weselszy :)
|
A mody to jakieś takie niezbanowane... :haha:
|
Świstak jest smutny :(
A co do "ekipy" to jak mówiłem chyba za daleko się posunę i teraz myśle, że mogłem kogoś urazić :) :piwo: Ale niektórzy jak czytałem "trybią" o co chodzi. pzdr |
Cytat:
|
wyblakl przez nasze banany zaduzo jak dla niego na jeden raz :haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No ja tez sie przylaczam do pytania :"O jaka ekipe chodzilo ??"
I dlaczego masz wyblaklego swistaka. Czyzbys go ne karmil i zachorowal Ci :P ;) ;) |
Cytat:
Jak wchodzi nowy user na forum i widzi "banned"... dzięki temu forum traci popularnośc :D |
hej to moze zdradzicie tajemnice?
tzn swistaka i "dawnej ekipy"? ;) |
Cytat:
Tylko, żeby wróciła dawna ekipa cdrinfo trzeba to przegłosować. A akcja "Banned" trwa do odwołania :D |
wiem o co mu chodzi, ale wątpię, żeby niektórzy wrócili...
|
Cytat:
|
Cytat:
Moda jakas dziwna :\ bardzo zarazliwa :) Fajnie ten napis wyglada, ale wole moje: Miejsce na Twoją reklame! EDIT: No wlasnie, co sie stalo z Twoim Swiastakiem? Tylko nie pisz, ze wyblakl ze starosci. |
no z tymi czystkami to bym nie sprawdzal :D
a co to za moda? nie wiem :D ot tak edit: Gallus ale to tak za darmo? powyzywaj sie na adminach choc troche wtedy Cie zbanuja, miej cos z tego :D |
hmm, to może ja zobacze jak to jest być naprawdę Banned?? :)
-edit- Ciapek, co z Twoim świstakiem?? |
Cytat:
A tak wogóle co to za moda na banned. |
Cytat:
Cytat:
|
ja podziekuje ale nie :D wole tego nie sprawdzac ^^
|
a może jednak :> jedeń dzień, co ty na to :haha: :D
no ale czekam co epol na to, on jako pierwszy o to poprosił :P |
Y@nkee_PL to ze jestes modem nie oznacza ze nie mozesz sie przylaczyc! Zabanuj sie razem z nami! ^_^
PS. a po czym poznam prawdziwego bana (tak tylko pytam - nie chce sprawdzac w praktyce) ^^ |
Cytat:
uważajcie co piszecie || |
Zgodnie z paragrafem 22, autozbanowanie powoduje niemoznosc zbanowania zbanowanego usera, z powodu jego zbanowania.
Tym samym banowanie zbanowanego usera, odbanowuje go, co jest sprzeczne z banem. Ps: wprowadzanie poprawek post faktum, powoduje ich niewaznosc ipso facto - cokolwiek by to mialo znaczyc :D |
Cytat:
|
Ciekawe kiedy autozbanowanie stanie się przyczyną zbanowania realnego? :D
|
no wlasnie ja mam zwolnienie lekarsie na ktorym widnieje napis "nie uleczalne zbanowanie"
wiec na mnie nie liczcie :haha: |
Cytat:
Ja niestety nie mogę brać udziału, bo jestem zbanowany :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
niestety ja jestem..... zabanowany ^_^
|
... niniejszym informuję, że zostałem przewodniczącym Komisji Śledczej d/s epidemii bananów na tymże Forum i w związku z tym poszukuję asystenta społecznego z ważną przepustką.
|
Cytat:
|
Ja dziś zbanuję nauczycielkę w szkole ;)
P.S. Będzie ubaw :> ^_^ |
Cytat:
|
uwaga banowanie jest zarazliwe wiec zeby to sie nie stalo ogolno polska akcja zbanuj sie :haha:
|
Cytat:
|
nie ma co, udal sie temat szafranowi :D
|
Ja tam się nie będę udzielał w tej kwestii... przecież jestem zabanowany :)
|
świetne.
wszyscy mają "Banned" jedynym rozwiązaniem dla naszej władzy będzie zablokowanie tego słowa, podobnie jak "Moderator". jajca jak berety :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bym sie nie zdziwil jak na jakims innym forum napisza ze u nas banuja setkami :haha: ;) To by byl dopiero ubaw. :)
|
no ja tez sie z banankowalem na wszelki wypadek piekna akcja :D
dla wszystkich z "Banned" zdrowie :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: |
a pomyslec za zaczelo sie od prostego pytania :skad mam wziasc cdr-key do red alerta 2" ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :piwo: :piwo:
|
Cytat:
a jak sie wcisnely to cemu nie skozystac :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
no nie ladnie tak dzwonic na 0-700 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
4zł + 22% VAT = 4,88zł :D |
Moderatorzy wyczuleni są na niektóre wyrazy, czyli ciągi liter bądz znaków. Bardzo łatwo ich zwabić ;). Wystarczy np. napisać: 0700-000-000 <--- to klucz który trzeba wpisać na klawiaturze telefonu stacjonarnego, wtedy się zarejestruje... na rachunku +4,66/min :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pięknie panowie - cała strona wypowiedzi i wszyscy zbanowani :haha:
|
Cytat:
Bedą musieli zmienić "banned" na cos innego bo jak nie to nikt się nie kapnie kto jest zbanowany a kto nie :D |
Cytat:
|
No ja tez ;) Ciekawe jaka bedzie reakcja gory..??
Pozdro |
Jak wjenkrzoźdź to wjenkrzoźdź.
Przyłączam się :D |
Cytat:
|
O kur** taka akcja - Musze sie przylaczyc!!!
|
Cytat:
|
to jest nowa moda w podpisie banned wiec wladza musi zmienic podpis banned na cos innego zeby sie odroznialo :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
najfajniej co sobie o nas mysla nowi userzy :)
|
Ale jaja:haha:
Ja też się przyłączam do tej akcji. Nie wiem co można przez to osiągnąć, ale wchodze w to:D:banan::gerda: |
Cytat:
Cytat:
Jak to fajnie wyglada jak pod kazdym avatarkiem jest napis Banned i to w calej dyskusji :) Wyglada jakby pol forum zostalo zbanowane ^_^ |
Cytat:
Nie dziwie się :nie: :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |