![]() |
Plebiscyt Złoty Komputer 2005 - nominacja dla CDRinfo.pl
Mam przyjemność poinformować, że serwis CDRinfo.pl dostał nominację w Plebiscycie Złoty Komputer 2005 organizowanym przez Komputer Świat.
W kategorii Serwisy internetowe oprócz nas znaleźli się: Potal Wiedzy Hipermarket24.pl FrazPc.pl Allegro.pl Interia.pl Soho mBank Benchmark.pl o2.pl Money.pl Polska Akcja Humanitarna Blog.pl Iplay.pl Gry Online Onet.pl Dziennik Internautów Wszystkie szczegóły znaleźć można w bieżącym numerze KŚ (1/2005) i na stronie http://www.komputerswiat.pl/zloty_komputer. W tym miejscu pragnę podziękować wszystkim Użytkownikom naszego serwisu, bo to dzięki Wam się rozwija i dzięki Wam dostaliśmy tę nominację. To, które miejsce zajmiemy w tym Plebiscycie zależy tylko od Was. Są 3 metody oddania głosu - 2 z nich wymagają posiadania bieżącego numeru, w którym jest Unikatowy Kod Uczestnika (UKU): 1) Wysłanie ankiety z KŚ 1/2005 - wymaga UKU 2) Wysłanie SMS z kodem - nie wymaga UKU 3) Wysłanie ankiety ze strony http://www.komputerswiat.pl/informac...5/ankieta.html - wymaga UKU punkty 1 i 3 nie wymagają komentarza. Jeżeli ktoś ma bieżący KŚ i uważa, że zasługujemy na ten głos, to będziemy bardzo wdzięczni. Jeżeli chodzi o punkt 2, można wysłać SMS o treści ZLOTY 3307 na nr 7192. Koszt tego sms to 1 zł + VAT (1,22 brutto). Tak samo jak w poprzednim przypadku, jeżeli ktoś czuje, że jesteśmy warci wydania tego 1 zł (+ VAT oczywiście ;)), niech wyśle SMS. Będziemy się cieszyć z miejsca w pierwszej 15, a pierwsza 10 to już jest szczyt marzeń. Konkurencję mamy mocną, tak więc liczymy na Was :) Z góry dziękuję za wszystkie głosy oddane na nasz serwis :-) Pozdrawiam Bartek Wróbel red nacz CDRinfo.pl |
No pięknie, pięknie. Obyt tak dalej. Chociaż pierwszego miejsca CDRinfo raczej w tym roku i tak nie zajmie (obym się mylił ;) ), to to i także jest wielki sukces znalezienia się w gronie nominowanych.
Głosujcie, głosujcie i namawiajcie innych żeby głosowali! Pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
cdrinfo to porzadny serwis i zasluguje na nagrode. kto sie nie zgadza temu ban ^_^ ^_^ :jezyk: :jezyk: |
Panowie no to świętujemy... :piwo:
|
A no to zagłosuję na pewno :)
I tak miałem wziąć udział, bo nagrody zawsze są kuszące, ale tym razem będzie też inny powód :) |
SMS poszedl. Zycze powodzenia zebyscie zajeli jak najlepsze miejsce!!! :)
Gdzie mozna zobaczyc jakiemu produktowi jest przypisany jaki kod SMS. Bo kcialem jeszcze zaglosowac na inny produkt?? |
Cytat:
|
Pomożecie....Pomożemy !!!
głosik oddamy na pewno ...:) |
ladnie to mi sie podoba aby tak dalej cdrinfo.pl :)
|
NO!! WYSYŁAM I TO NAWET 5!! A szkoda że to w gazecie Komputer Świat... nie lubie jej zbytnio... ale dla CDRinfo.pl I do all :)
|
Cytat:
|
Sms poszedl!!
Mam nadzieje ze CDRinfo znajdzie sie chociaz w pierwszej 5 :jupi: |
SMS poszedł :D
Będzie dobrze :piwo: |
Sms poszedł!
|
Wg mnie najważniejsze jest to, że zostaliśmy zauważeni... w końcu cdrinfo taktuje tylko o płytach cd i dvd, a to wcale nie jest tak popularne jak np. allegro. Chyba mam racje?
W końcu porównują Nas z najlepszymi :) i z tego musimy się cieszyć. Ale to i tak miły prezent na święta ;) |
Cytat:
Chociaż i tak cdrinfo.pl będzie coraz bardziej znane :D Oczywiście nie wygra z google czy allegro, ale może być nawet w pierwszej piątce :taktak: Duzo ludzi tu zagląda, bo jest fajne forum :D |
SMS Poleciał ;)
|
Cytat:
O dziwo nie ma w rankingu tweak.pl który ma chyba więcej userów?? Dobre jest to co mamy i ja tam się ciesze :peace: |
Kurde 3 razy wysyłałem smska, 3 razy napisało, że sms nie wysłany, a 3,66zł z konta poleciało... :ysz:
|
Cytat:
|
A ja SMS wysłać nie mogę :( brak komórki niestety
Ma ktoś tego koda unikatowego :) |
SMS poszedł ;) również z mojego numeru ;).
|
Cytat:
- mamy - taty - cioci - 2 kolegów (pzdr)... ;D |
sms poszedl
ciekawe dlaczego wszyscy wysylaja smsy, czyzby nikt nie mial KS w domciu? :> |
Cytat:
|
SMS wysłany :)
|
sMs ;)
|
Cytat:
|
Wysłałem.
|
sms wyslany... ale dziwnie bo dostalem raport a potem 2 identyczne odpowiedzi
"Dziekujemy - redakcja Komputer SWIAT. Mozesz glosowac na pozostale kategorie. Pamietaj! nie wiecej niz 1 sms z kazdej kategorii" zaraz wysle jeszcze z 5 od znajomych... a co :) |
Szkoda że nie mam nic na karcie :| bo też bym wysłał sesemesa :(
|
Cytat:
smsy zaraz poleca (ja, mama, tata zobacze jak z bratem :D CDRINFO RULEZ A CO :) |
sms wyslany :)
|
Cytat:
|
Oddałem gołos na CDRinfo, i mam nadzieje że będzie 1 miejsce :)
|
Tylko jak ktoś wygra główną nagrodę
http://www.komputerswiat.pl/informac...oto/akmera.jpg ...to niech się pochwali...oczywiście każdy będzie sie mógł nią przejechac :) |
A co tam, wyślę tego sms'a:D
|
smsik poszedł :D
|
Jak można nie wysłać :)...poszło
|
Zagłosowałem
Miałem kod :niepow: |
SMS wyslany :)
Zycze jak najwyzszego miejsca. |
Macie mój głos :)
pozdr. |
Czuje że tu będzie jakaś rewolucja z tymi reputkami, szykuje się coś większego, tylko co :idea:
A ile można mieć max. punktów reputacji?? |
@Eliasz
Chyba nie ten temat :) Ach, te swieta ;) |
Cytat:
Ale akurat tego numeru jeszcze nie mam, pewnie w poniedziałek kupię |
Cytat:
|
Właśnie mi przyszedł raport dostarczenia smska....
Już się nie mogę doczekać wyników... |
Cytat:
|
No to sobie troche poczekamy...
Nie lubie czekać na takie wyniki. A są jakieś nagrody za udział w głosowaniu?? W tamtym roku był chyba nissan almera o ile dobrze pamietam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale nie na pewno |
sms :)
|
Dziękuję Wam wszystkim za smsy z głosami na CDRinfo.pl. Jeżeli coś osiągniemy, to tylko dzięki Wam :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
up :jupi:
Tak dla przypomnienia ;) |
jestem bardzo ciekaw wynikow :)
|
No, a kiedy będą?
|
Cytat:
|
Poszło! :mruga:
|
Cytat:
|
wypelnilem jeszcze dzis ankiete, mamy narazie 6 miejsce wiec chyba nie jest zle :D
ps. kod spisalem u szwagra w sklepie :D:D:D szkoda ze to byla ostatnia gazeta bo bylo by wiecej :D :piwo: |
...jak tylko jutro doładuję Huyaczka to poślę sms-a :cool:
|
Cytat:
ooo, a skąd takie informacje, że mamy 6 miejsce?? |
Poszło!
|
Cytat:
Też jestem ciekaw :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
moje tez poszlo i dzisiaj kupilem K.Ś nowy i ankiete tez wyslalem :) - kolejna :D
|
Ja katuje znajomych, żeby wysylali po 1 SMSie :)
|
Ilość załączników: 1
z tąd ze po wypelnieniu ankiety pokazuje wyniki glosowania :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
ps.sory za poslizg , musialem zmiejszyc zdjecie bo nie dodalo :piwo: |
Cytat:
ooo, a nie masz moze jakiegos screena z tego? :) ciekaw jestem, jak to wygląda |
Ale to są pewnie głosy tylko oddane za pomocą ankiety...
...nie brane są pod uwage SMSy |
Ilość załączników: 2
a tu jest pelna lista z ankiety :piwo:
|
Cytat:
ale na walke z Google czy Onetem czy chocby z Allegro raczaj myslac optymistycznie nie mamy szans na wygranie :piwo: ps. wyslalem jeszcze jednego smsa, a co || :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurcze, dla Was to fajnie, bo coraz więcej głosów dostajecie, ale moje szansę na jakąś wygraną coraz bardziej maleją... ;)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
|
Cytat:
|
Napewno nie :nie:
|
Jak jakakolwiek strona internetowa może wygrać z takimi gigantami jak Google, Allegro czy inne portale internetowe? :ysz: Głos oddam dzisiaj po powrocie do domu - oczywiście na CDRinfo :piwo:
|
sms poszedl...
|
Ilość załączników: 1
Aktualne zestawienie:
|
Ponadto SMS również wysłany :)
|
Cytat:
|
SMS poszedł...
Jutro postaram sie zdobyć kilka UKU. |
Ode mnie tez SMSik poszedl, a szkoda ze nie mozna bylo tez 2 wyslac;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmmmm... albo pliki z serwera szlag trafił - albo ktoś wywalił to zestawienie co wstawiłem parę dni temu... :ysz:
|
up ;) :jupi:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja czekam na wyniki (2 marca) 8 ) |
z mojego koma tez poszedl :)
pozdrawiam! |
Cytat:
a ma ktoś może jakieś wyniki aktualne? :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40. |