![]() |
5 lat CDRinfo.pl - ZLOT ( lista społeczna )
Postanowiłem założyć listę. Osoby które prawie na pewno pojadą (czytaj - są przekonane że pojadą, chyba że nie pozwoli im sytuacja rodzinna bądź materialna) niech się wpisują. Bądźmy dorośli i niech nie wpisują się ludzie którzy pewni nie są a potem się po prostu rozmyślą. Pisać do mnie na PRV lub majlem (wtedy podajcie nick z forum) - będę edytował posta i aktualizował listę na bieżąco. Zapisy trwać będą do 13 lipca, jako że potem trzeba pomyśleć o organizacji noclegu itd. Tak więc...
MIEJSCE : KRAKÓW (Przesiadujemy przy coca-coli u Czołgisty nieustannie rozmawiając o nowych nagrywarkach i nośnikach (po drodze do miejsca przeznaczenia zakupimy jedzenie i picie, również dla naszego gospodarza - chyba rozumiecie, ze wypada). Nocleg na akademiku AGH w pokojach po 3 osoby, opłata (skoro na ncoleg zadeklarowaly sie tylko 4 osoby) po około 35 zł od osoby za noc [jak zostałem poinformowany przez znajomego studenta "W Krakowie nie znajdziesz nic tanszego."].) CZAS : 16-17 lipca (Zbiorka w sobote o 13.00 na rynku pod pominkiem, poznacie mnie po czerwonej czapce ligi mistrzów. Do domów rozjeżdzamy się w niedzielę około godziny 16.00.)) Osoby zadeklarowane do wykupienia noclegu zbiorczego : _bakupl_ Air blasfobias frog Osoby organizujace nocleg we wlasnym zakresie : BD Czołgista M@X.666 PIOTR34 rycho Bartez aRBi |
Ja jeszcze mam pytanka (moge?):
1. Ktory to w koncu weekend (data)? 2. Od ktorego dnia zaczyna sie zabawa, a ktorego konczy? 3. Kto jedzie ze slaska (okolice Tarnowskich Gor, Bytom)? Mozna by razem sie zabrac. |
Myślę że sobota - niedziela.
@ Epol, ja jadę, |
Nie wiem czy nie doczytalem ale gdzie to jest planowane (miejscowosc) ze by wiedzial czy mnie ;)
|
No właśnie gdzie ma byc ten zlot bo nie wiem czy nie za daleko jak dla mnie:)?
|
krakow panowie krakow
|
W końcu który tydzień lipca ? ???
|
Czekamy az "wladza" cos powie w tym temacie!
Cytat:
|
moze cos we Wrzesniu to i ja bym sie zalapal... :piwo:
|
shuma - jak Ty przyjedzisz to wiesz gdzie beda szklanki dzwonic ;)
|
Cytat:
|
wstepnie otrzymalem dyspense i pewnie pojade, ale dopuki nie bede pewny nie zapisuje sie "bankowo"
zalezy ktory to bedzie weekend jesli drugi to raczej jade i chetnie kogos z Poznania/okolic/po drodze zabiore, bo droga dluga i mozna by juz w czasie jazdy zaczac omawiac strategie zapisu dla roznych nosnikow ;) |
A moze ktos z Wrocka albo okolic jedzie i ja sie zabiore? Nimal a jak ty jedziesz? przez jakie miasta?
|
Cytat:
Cytat:
|
A jak tam PODKARPACKE sie organizjue - tez bym sie z kim zabral :piwo:
|
Krakow?
w cholere drogi. moj wolny czas zalezy od tego co bedzie w pracy. a praca jest pokrecona. jak narazie lipton |
Ze slaska panowie Frog Zabrze City jak najbardziej CHETNY :> Tylko okreslcie sie ktore to dokladnie dni bo jedyne co moze mi przeszkodzic to PRACA dlatego termin dokladny by musial byc znany...
@Air, @Epol przygarneli byscie jednego KROPKA ;) Sjakis transport wspolny i ta jak juz nimal powiedzial :D "...zaczac omawiac strategie zapisu dla roznych nosnikow ... " ;) |
A jest jakiś program artystyczny przewidziany ?
np. taniec modów na linie, albo śpiewy gregoriańskie w wyk. administracji ? Czy tylko tradycyjne podnoszenie ciężarów :piwo: ? |
Ja proponuje TROJBOJ SILOWY - ONE DWIE i :piwo: :> NO moze Dwie nie starczyc hehe ;) Nie no mysle ze jestesmy "TWORZCZE TOWARZYSTWO " i napewno cos ciekawego sie wymysli hehe :idea:
|
Cytat:
|
Witam wszystkich, a szczególnie psubraci z Zabrza!!!
Znakomity pomysł :piwo: Rano postaram się zakręcić mojego evil paymastera :bicz: (czyt. szefa) aby pozwolił mi opuścić kołchoz w pierwszy lipcowy weekend :) hehe @Air, @Epol, @Frog + ja: 4-osobowa horda...już boję się podróży :piwo: ;) |
Cytat:
|
Max mozesz podac ten termin kurcze bo jak mam ci potwierdzic cosik co nie wiem kiedy bedzie. Napisz od do...... when and i`m ready...
|
zeby sie zglosic trzeba znac termin :(
ustalmy cos - wiadomo ze jednym bedzie pasowac ten dzien innym ten... cos trzeba przyjac i sie tego trzymac, inaczej albo spotkanie nie wypali, albo pojedzie na niego kilka osob majacych pernamentnie wolny czas :D kazdy ma plany - u mnie jest urlop, chrzciny Malej, wiec zalezy jak mi sie Zlot wpasuje... |
Cytat:
temat chyba pownien byc przypiety i wiecej ludzi musi go przeczytac... a termin dopasowac po jakims czasie do chetnych |
Ormianin - oczywiscie ze Cie zabiore, jesli bede jechal - mam 4 wolne miejsca (i bagaznik jesli braknie || )
ale musze znac termin... pozatym fajnie by bylo juz z Poznania z kims jechac - benzynka juz przy dwoch osobach bedzie tansza niz pociag :) no i pyt do organizatorow: bedzie gdzie zaparkowac? koszty ocywiscie tez chcialbym poznac - napoje wyskokowe, wieadomo - ile kto zmiesci w zoladku :D ale nocleg itp? |
Cytat:
A tak serio, nei ma rady, koszty nalezy poznac,.... musi byc jakies orientacyjne wyliczenie, bo przeciez trzeba sie jakos przygotowac psychicznie, fizycznei i finansowo :) |
Termin zalezy od Barteza, dajcie mu pare dni na dopiecie wszystkiego, koszty beda znane niedlugo i na pewno zostaniecie poinformowani. Mysle ze raczej nie ma sensu "uszczesliwiac forumowiczow na sile" i robic jakiejs zbiorki na zaopatrzenie - podejrzewam ze kazdy spokojnie zaopatrzy sie na miejscu!
|
będę z wami duchowo :)
jutro wyjeżdżam za granicę i raczej... 3mcie się, nie spijcie za bardzo, bo izba jest droga... :P |
@nimal
jesli noclegi jak pisali chca zeby byla na agh to jest duuuuuuuuuuuzo miejsca do zaparkowania samochodu:) |
jak w lipcu to tez bede tylko duchowo :(
bo biore urlop z jednej roboty i lece do drugiej na saksy :taktak: tak to jest w Naszym kochanym kraju |
Cytat:
Trzeba będzie zarezerwować osobny przedział w pociągu :) Wracając do zlotu, będziemy zwiedzac Wawel i Sukiennice?? ;) |
Pozostaje poczekac na dokladny termin i przyblizone koszty.
@Air, @blasfobias, @Frog - byloby dobrze :) Jest jeszcze na forum pare osob z TG. |
no to czekamy na BARTEZA ruch ;) Z tym przypieciem topicu to dobry pomysl i DUZYMI LITERAMI GO ;) Zeby jak najwiecej PERSON sie zebralo :> Mnie osobiscie najbardziej pasuje something od 25lipca do 7 sierpnia bo mam URLOPA no ale inne weekendy tez powinno dac rade wiec czekamy na MORE DATA INFO... ;)
|
no aż wam zazdroszcze, też nietstety nie mogę jechać - ale jeszcze kiedyś się chyba poznamy.
Pamiętajcie koniecznie robić zdjęcia - niech jeden nie pije ;) ii proszę je potem zamieścić |
Cytat:
|
Cytat:
tylko, ze jezdzic tez nie umiem, ale mnie nauczycie ^_^ a na serio - szkoda, ze nie moge jechac ;( pozdro ;) |
Cytat:
|
@prometeusz ,@smartek juz na bank nie jedziecie ?? Jeszcze terminu nie mamy ustalonego.... CHyba ze was nie bedzie jakis dluzszy czas..
A co do JEDNEGO MEZNEGO co bedzie robil fotki to yyy ja JEZDZIC UMIE ale PIC TEZ wiec ;) ODPADAM chyba ;) |
Ja się wstępnie też piszę i mogę się z kimś umówić ze Szczecina lub gdzieś po drodze, że zabiorę swoim samochodem
|
ja bym moze pojechal, ale brak transportu :(
a samemu rodzice mnie nie puszcza - tzn. pociagiem czy jak.. pozdro ;) |
to może cię puszczą na stopa ;)
|
Ja nie wiem czy pojade. Musze przekonać rodziców co do tego zlotu. (Zaraz czarne wizje, seryjny morderca na forum itp. ahh... :\ no coz martwią się o mnie :) ). Ja jestem z Nowej Rudy okolice Wałbrzycha, Kłodzko te rejony. Do Wrocławia mam 2 godziny jazdy. Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej. Może ktoś tędy jedzie ?:D
|
Dokonało się - email poszedł, więc do zobaczenia w Krakowie :piwo: :)
ps. Air w wielkiej tajemnicy zdradził mi, że przygotowuje mały recital, po którym wygłosi orędzie od użytkowników forum ;) |
Cytat:
|
mam nadzieję że wstawicie fotki z imprezki na forum, bo bym chciał was zobaczyć jak próbujecie się utrzymać na nogach. hehe
|
Heh, jak dam rade namowic rodzicow, ktorzy za duzo naogladali sie reklamy "Dziecko w sieci - Czesc, jestem Wojtek, tez mam 12 lat..." to pojade, ale jakby grzeniu jechal to ja na 100% bym tez mogl :|
|
Cytat:
I jak z data?? |
Pytac Barteza na PM lub GG - jak na razie nei dal znaku zycia. Wspominal cos ze chce zebrac grupke zalozycieli serwisu itp.
|
BARTEZ organizujemy sie cos czy jak ???? Daj znac czy cos organizujesz czy cos potrzeba moze ktos w czyms moze pomoc... Jakies info wiecej ......
|
Cytat:
|
Cytat:
|
podajcie termin! jutro wypadam na urlop i bede pozalina kilka dni a kolejnych kilka mocno ograniczony (dialup u tesciow :( ) a chcialbym wiedziec czy szykowac sie psychicznie na ta WIELKA IMPREZKE :)
|
Gdyby zlot był hmm 20-25 lipca w Krakov to i Ja bym sie zjawił... ((
eeh fak shit Wawa? Zawsze |
pomysł pomysłowy, Kraków może być (tylko te ceny prawie jak w Warszawie :\)
czekam co będzie dalej. |
Ja niestety nie mogę przybyc... sprawy osobiste...
|
MEGA UPDATE : Dogadalem sie z Bartezem i znamy juz termin (jak w pierwszym poscie - 16-17 lipca). Wiem, ze to trzeci weekend lipca i jesli ktos z wczesniej zdeklarowanych na pierwszy lub drugi bedzie chcial sie wycofac zrozumiem. Zapisy z oczywistego wzgledu przedluzone do 13 lipca. Zapraszam!
|
ja w domu siedze tak czy tak wiec mi pasuje:)
|
no to nie jade :(
Ormianin, szukaj innego ransportu, ale Chrzciny Corki wygrywaja ze Zlotem :( ...szkoda... |
Bawcie sie dobrze :) no i fotki maja byc :)
Zadna forumowiczka nie jedzie ?:) moze cos z golizny ?:) Moze konkurs zodlerki plytami ? |
Cytat:
|
byc moze bym pojechal.. nie przejezdza ktos przez Pabianice? :>
pozdro ;) |
Cytat:
ale jeszcze mnie do listy nie dopisujcie bo moze sie wszystko zmienic :( |
koledzy @Piotrek i @grzeniu dajcie znać może wybierzemy sie wspólnie, mam wstępne pozwolenie od mojej "połowicy" a do tego fajnie że to 16-17 lipca
|
No dla mnie GIT :> Slask jedzie or what ? :> Who`s with ME ? :>
|
zycze wszystkim milej zabawy i wypijcie zdrowie nieobecnych:)
pozdrawiam:* |
Cytat:
|
Cytat:
Powod - robota, nie polowica ;) |
JesczeK raz zapytam jak sie organizjue PODKARPACIE na wyjaz :jem:
moze bym sie zkim zabral ? POZdrawiam |
Ja będę z Hinksem :D
@Air to, będziesz na AGH czy u @Czołgisty? @Smartek tak jak ci mówiłem, że chyba jedziemy przez Łódź, więc to chyba dobrze :D |
Cytat:
ale jezeli chodzi o powrot to czemu nie ;) |
Cytat:
|
@malaczarna - a dlaczego Ty nie pojedziesz? Toc my faceci spragnieni artystycznej kobiecej duszy ;-D. BTW : ciekawe co sie dzieje z niebieska... Wyszukiwarka informuje mnie ze taki uzytkownik nie istnieje.... hmmm.... Ja jak widizcie znalazlem sobie nocleg u kolegi takze na AGH sie nie pojawie, ale dogaduje sie z Czolgista ktory jako rodowity Krakowiak moglby co neico pomoc w organizacji ;-D!
|
@frog
ja jestem z jaworzna.......transport odemnie kosztuje 5,50 do krakowa wiec taniej niz auto:) |
Cytat:
Zartowalem, heh |
Cytat:
Dopisuję się do powyższego - a może ktoś by wziął kamerę i nakręcił jakiś filmik ?? A oczywiście w dniach zlotu przydałby się dla tych co nie mogą niestety jechać (czyli np. ja, ale znajdzie się jeszcze sporo takich) specjalny temat gdzie by można utopić żale, że nie ma nas z Wami ( a może relacje "na żywo" przez mail'e lub sms'y ?) Pozdrawiam i już dziś życzę wszystkim wyśmienitej zabawy !!! ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=11365 |
@ Frog
Zabrze jedzie! 100% |
Mnie niestety nie bedzie :(, bo od 8.07 nie ma mnie w Polsce. Naprawde szkoda, bo chcialem was wszystkich spotkac, pogadac i wypic co nieco pifka ;).
Bawcie sie dobrze i zdjec porobcie :). |
czero : we will miss You :(... A zdjec bedize jezeli ktos zabierze aparat - ja niestety takowego nie posiadam...
|
Ja w sumie za alkoholem nie przepadam, natomiast zdjęcia robić lubię ( i mam aparat ), więc może bym się przydał ;)
Ale to się jeszcze zobaczy :) |
@Andrzej ja tez lubie pstrykać, ale wiesz amatorko :taktak:
Może kiedyś dobra lustrzanka :idea: |
@Loczek
nie jade pociagiem.....tylko autobusem:) wsiadam 100 metrow od domu a wysiadam 100m od noclegu:) |
Kto będzie w moim wieku?
~16lat?? Nie mówcie mi, że sami strasi :( @Smartek, @Piotrek, @bakupl postarajcie sią jechać :ja_chce: |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
@Czechoj No, ja jestem raczej uzalezniony od Grzenia, bo jesli on nie pojedzie, to i ja nie mam transportu ;p
|
Grzeniu mówił że nie jedzie, szkoda, ja raczej już zdecydowałem się, ale wstrzymuję oficjalne zapisy (muszę zugodnić w robocie) pojadę autkiem i bede miał 3 wolne miejsca
|
Cytat:
|
hehe, widać całe 10 osób będzie, ale to dobrze, przynajmniej piwa dla nas nie zabraknie ;)
|
Wypijcie i za mnie! :piwo: :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Za mnie też - jak mi się uda, to wypiję i za Was :piwo: ;) ro29 |
Cytat:
Cytat:
|
a za smartusia wypijecie? :P
moze jakies foty z "planszami" z napisem Smartek zebym mial pewnosc, ze o mnie pamietaliscie? ^_^ ^_^ pozdro ;) |
@Smartek wypijemy za ciebie :D
Biorę cyfrówkę, więc będzie coś dla ciebie :> |
@ Air
No i jak ? Z Bartkiem1989 w zasadzie już jest obgadane. |
Cytat:
|
Cytat:
A ty się wybierasz ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:19. |