Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   5 lat CDRinfo.pl - ZLOT ( lista społeczna ) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/5-lat-cdrinfo-pl-zlot-lista-spoleczna-53566/)

M@X 21.06.2005 16:19

5 lat CDRinfo.pl - ZLOT ( lista społeczna )

Postanowiłem założyć listę. Osoby które prawie na pewno pojadą (czytaj - są przekonane że pojadą, chyba że nie pozwoli im sytuacja rodzinna bądź materialna) niech się wpisują. Bądźmy dorośli i niech nie wpisują się ludzie którzy pewni nie są a potem się po prostu rozmyślą. Pisać do mnie na PRV lub majlem (wtedy podajcie nick z forum) - będę edytował posta i aktualizował listę na bieżąco. Zapisy trwać będą do 13 lipca, jako że potem trzeba pomyśleć o organizacji noclegu itd. Tak więc...

MIEJSCE : KRAKÓW (Przesiadujemy przy coca-coli u Czołgisty nieustannie rozmawiając o nowych nagrywarkach i nośnikach (po drodze do miejsca przeznaczenia zakupimy jedzenie i picie, również dla naszego gospodarza - chyba rozumiecie, ze wypada). Nocleg na akademiku AGH w pokojach po 3 osoby, opłata (skoro na ncoleg zadeklarowaly sie tylko 4 osoby) po około 35 zł od osoby za noc [jak zostałem poinformowany przez znajomego studenta "W Krakowie nie znajdziesz nic tanszego."].)
CZAS : 16-17 lipca (Zbiorka w sobote o 13.00 na rynku pod pominkiem, poznacie mnie po czerwonej czapce ligi mistrzów. Do domów rozjeżdzamy się w niedzielę około godziny 16.00.))

Osoby zadeklarowane do wykupienia noclegu zbiorczego :
_bakupl_
Air
blasfobias
frog

Osoby organizujace nocleg we wlasnym zakresie :
BD
Czołgista
M@X.666
PIOTR34
rycho
Bartez
aRBi

epol 21.06.2005 18:06

Ja jeszcze mam pytanka (moge?):
1. Ktory to w koncu weekend (data)?
2. Od ktorego dnia zaczyna sie zabawa, a ktorego konczy?

3. Kto jedzie ze slaska (okolice Tarnowskich Gor, Bytom)? Mozna by razem sie zabrac.

Air 21.06.2005 18:12

Myślę że sobota - niedziela.

@ Epol, ja jadę,

mensir67pl 21.06.2005 18:15

Nie wiem czy nie doczytalem ale gdzie to jest planowane (miejscowosc) ze by wiedzial czy mnie ;)

MOdy 21.06.2005 20:32

No właśnie gdzie ma byc ten zlot bo nie wiem czy nie za daleko jak dla mnie:)?

demek 21.06.2005 21:32

krakow panowie krakow

karel48 21.06.2005 22:12

W końcu który tydzień lipca ? ???

M@X 21.06.2005 22:15

Czekamy az "wladza" cos powie w tym temacie!

Cytat:

Napisany przez Air
Myślę że sobota - niedziela.

@ Epol, ja jadę,

To jedziesz w koncu czy nie jedziesz? Lista ustalana jest wedlug mojej skrzynki majlowej/skrzynki prywatnych wiadomosci...

shuma02 21.06.2005 22:24

moze cos we Wrzesniu to i ja bym sie zalapal... :piwo:

nimal 21.06.2005 22:47

shuma - jak Ty przyjedzisz to wiesz gdzie beda szklanki dzwonic ;)

demek 21.06.2005 22:50

Cytat:

Napisany przez epol
Ja jeszcze mam pytanka (moge?):
1. Ktory to w koncu weekend (data)?
2. Od ktorego dnia zaczyna sie zabawa, a ktorego konczy?

3. Kto jedzie ze slaska (okolice Tarnowskich Gor, Bytom)? Mozna by razem sie zabrac.

epol ja jestem z jaworzna wiec nie tak daleko:)

nimal 21.06.2005 22:53

wstepnie otrzymalem dyspense i pewnie pojade, ale dopuki nie bede pewny nie zapisuje sie "bankowo"
zalezy ktory to bedzie weekend
jesli drugi to raczej jade i chetnie kogos z Poznania/okolic/po drodze zabiore, bo droga dluga i mozna by juz w czasie jazdy zaczac omawiac strategie zapisu dla roznych nosnikow ;)

Ormianin 21.06.2005 23:00

A moze ktos z Wrocka albo okolic jedzie i ja sie zabiore? Nimal a jak ty jedziesz? przez jakie miasta?

Air 21.06.2005 23:58

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Czekamy az "wladza" cos powie w tym temacie!

To jedziesz w koncu czy nie jedziesz? Lista ustalana jest wedlug mojej skrzynki majlowej/skrzynki prywatnych wiadomosci...

Przecież napisałem że JADĘ. Na 2 dni nawet :)

Cytat:

Napisany przez Ormianin
A moze ktos z Wrocka albo okolic jedzie i ja sie zabiore? Nimal a jak ty jedziesz? przez jakie miasta?

Przez Wrocław będzie mu szybciej napewno. Serio :)

mensir67pl 22.06.2005 00:04

A jak tam PODKARPACKE sie organizjue - tez bym sie z kim zabral :piwo:

CIAPEK 22.06.2005 00:15

Krakow?
w cholere drogi.
moj wolny czas zalezy od tego co bedzie w pracy. a praca jest pokrecona.
jak narazie lipton

frog 22.06.2005 00:17

Ze slaska panowie Frog Zabrze City jak najbardziej CHETNY :> Tylko okreslcie sie ktore to dokladnie dni bo jedyne co moze mi przeszkodzic to PRACA dlatego termin dokladny by musial byc znany...
@Air, @Epol przygarneli byscie jednego KROPKA ;) Sjakis transport wspolny i ta jak juz nimal powiedzial :D "...zaczac omawiac strategie zapisu dla roznych nosnikow
... " ;)

Czołgista 22.06.2005 00:23

A jest jakiś program artystyczny przewidziany ?
np.
taniec modów na linie, albo śpiewy gregoriańskie w wyk. administracji ?

Czy tylko tradycyjne podnoszenie ciężarów :piwo:

?

frog 22.06.2005 00:32

Ja proponuje TROJBOJ SILOWY - ONE DWIE i :piwo: :> NO moze Dwie nie starczyc hehe ;) Nie no mysle ze jestesmy "TWORZCZE TOWARZYSTWO " i napewno cos ciekawego sie wymysli hehe :idea:

shuma02 22.06.2005 00:38

Cytat:

Ja proponuje TROJBOJ SILOWY
juz nie wspomne o pięcioboju.. co to by bylo...

blasfobias 22.06.2005 00:42

Witam wszystkich, a szczególnie psubraci z Zabrza!!!
Znakomity pomysł :piwo: Rano postaram się zakręcić mojego
evil paymastera :bicz: (czyt. szefa) aby pozwolił mi opuścić kołchoz w pierwszy lipcowy weekend :)

hehe @Air, @Epol, @Frog + ja: 4-osobowa horda...już boję się podróży :piwo: ;)

M@X 22.06.2005 01:40

Cytat:

Napisany przez blasfobias

Przypominam ze zaden z Was poza Air'em nie potwierdzil obecnosci na PW dlatego nei ma Was na liscie - potwierdzac jesli bedziecie!

frog 22.06.2005 04:05

Max mozesz podac ten termin kurcze bo jak mam ci potwierdzic cosik co nie wiem kiedy bedzie. Napisz od do...... when and i`m ready...

nimal 22.06.2005 07:38

zeby sie zglosic trzeba znac termin :(
ustalmy cos - wiadomo ze jednym bedzie pasowac ten dzien innym ten... cos trzeba przyjac i sie tego trzymac, inaczej albo spotkanie nie wypali, albo pojedzie na niego kilka osob majacych pernamentnie wolny czas :D kazdy ma plany - u mnie jest urlop, chrzciny Malej, wiec zalezy jak mi sie Zlot wpasuje...

Ormianin 22.06.2005 08:27

Cytat:

Napisany przez nimal
zeby sie zglosic trzeba znac termin :(
ustalmy cos - wiadomo ze jednym bedzie pasowac ten dzien innym ten... cos trzeba przyjac i sie tego trzymac, inaczej albo spotkanie nie wypali, albo pojedzie na niego kilka osob majacych pernamentnie wolny czas :D kazdy ma plany - u mnie jest urlop, chrzciny Malej, wiec zalezy jak mi sie Zlot wpasuje...

Jesli Nimal jedzie, przez trase Wroclaw - Opole to ja sie zabralbym, mam nadzeje ze bede mogl... co do terminu rowniez nie mam danych, ten kto organizuje musi naprawde sie okreslic... oraz jakie nalezy poniesc koszta,

temat chyba pownien byc przypiety i wiecej ludzi musi go przeczytac... a termin dopasowac po jakims czasie do chetnych

nimal 22.06.2005 08:38

Ormianin - oczywiscie ze Cie zabiore, jesli bede jechal - mam 4 wolne miejsca (i bagaznik jesli braknie || )
ale musze znac termin... pozatym fajnie by bylo juz z Poznania z kims jechac - benzynka juz przy dwoch osobach bedzie tansza niz pociag :) no i pyt do organizatorow: bedzie gdzie zaparkowac?
koszty ocywiscie tez chcialbym poznac - napoje wyskokowe, wieadomo - ile kto zmiesci w zoladku :D ale nocleg itp?

Ormianin 22.06.2005 09:09

Cytat:

Napisany przez nimal
Ormianin - oczywiscie ze Cie zabiore, jesli bede jechal - mam 4 wolne miejsca (i bagaznik jesli braknie || )
ale musze znac termin... pozatym fajnie by bylo juz z Poznania z kims jechac - benzynka juz przy dwoch osobach bedzie tansza niz pociag :) no i pyt do organizatorow: bedzie gdzie zaparkowac?
koszty ocywiscie tez chcialbym poznac - napoje wyskokowe, wieadomo - ile kto zmiesci w zoladku :D ale nocleg itp?

:) oraz kto kogo odniesie... i bedzie czuwal nad spokojnym snem:)

A tak serio, nei ma rady, koszty nalezy poznac,.... musi byc jakies orientacyjne wyliczenie, bo przeciez trzeba sie jakos przygotowac psychicznie, fizycznei i finansowo :)

M@X 22.06.2005 09:17

Termin zalezy od Barteza, dajcie mu pare dni na dopiecie wszystkiego, koszty beda znane niedlugo i na pewno zostaniecie poinformowani. Mysle ze raczej nie ma sensu "uszczesliwiac forumowiczow na sile" i robic jakiejs zbiorki na zaopatrzenie - podejrzewam ze kazdy spokojnie zaopatrzy sie na miejscu!

woitas 22.06.2005 09:30

będę z wami duchowo :)
jutro wyjeżdżam za granicę i raczej...

3mcie się, nie spijcie za bardzo, bo izba jest droga... :P

demek 22.06.2005 11:13

@nimal

jesli noclegi jak pisali chca zeby byla na agh to jest duuuuuuuuuuuzo miejsca do zaparkowania samochodu:)

icemac 22.06.2005 11:23

jak w lipcu to tez bede tylko duchowo :(

bo biore urlop z jednej roboty i lece do drugiej na saksy :taktak: tak to jest w Naszym kochanym kraju

Air 22.06.2005 11:50

Cytat:

Znakomicie :piwo:

Trzeba będzie zarezerwować osobny przedział w pociągu :)

Wracając do zlotu, będziemy zwiedzac Wawel i Sukiennice?? ;)

epol 22.06.2005 12:14

Pozostaje poczekac na dokladny termin i przyblizone koszty.

@Air, @blasfobias, @Frog - byloby dobrze :) Jest jeszcze na forum pare osob z TG.

frog 22.06.2005 15:13

no to czekamy na BARTEZA ruch ;) Z tym przypieciem topicu to dobry pomysl i DUZYMI LITERAMI GO ;) Zeby jak najwiecej PERSON sie zebralo :> Mnie osobiscie najbardziej pasuje something od 25lipca do 7 sierpnia bo mam URLOPA no ale inne weekendy tez powinno dac rade wiec czekamy na MORE DATA INFO... ;)

prometeusz 22.06.2005 15:14

no aż wam zazdroszcze, też nietstety nie mogę jechać - ale jeszcze kiedyś się chyba poznamy.
Pamiętajcie koniecznie robić zdjęcia - niech jeden nie pije ;) ii proszę je potem zamieścić

M@X 22.06.2005 15:29

Cytat:

Napisany przez prometeusz
niech jeden nie pije ;)

Czys ty zdrowy ;-D?

Smartek 22.06.2005 15:34

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Czys ty zdrowy ;-D?

ja moge nie pic ^_^
tylko, ze jezdzic tez nie umiem, ale mnie nauczycie ^_^
a na serio - szkoda, ze nie moge jechac ;(
pozdro ;)

prometeusz 22.06.2005 15:38

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Czys ty zdrowy ;-D?

nie pije tak dużo jak pozostali chciałem powiedzieć ;) wystarczy że o 2 :piwo: mniej wypije ^_^

frog 22.06.2005 15:50

@prometeusz ,@smartek juz na bank nie jedziecie ?? Jeszcze terminu nie mamy ustalonego.... CHyba ze was nie bedzie jakis dluzszy czas..
A co do JEDNEGO MEZNEGO co bedzie robil fotki to yyy ja JEZDZIC UMIE ale PIC TEZ wiec ;) ODPADAM chyba ;)

zene_k 22.06.2005 15:53

Ja się wstępnie też piszę i mogę się z kimś umówić ze Szczecina lub gdzieś po drodze, że zabiorę swoim samochodem

Smartek 22.06.2005 15:59

ja bym moze pojechal, ale brak transportu :(
a samemu rodzice mnie nie puszcza - tzn. pociagiem czy jak..
pozdro ;)

prometeusz 22.06.2005 16:10

to może cię puszczą na stopa ;)

Piterniel 22.06.2005 16:12

Ja nie wiem czy pojade. Musze przekonać rodziców co do tego zlotu. (Zaraz czarne wizje, seryjny morderca na forum itp. ahh... :\ no coz martwią się o mnie :) ). Ja jestem z Nowej Rudy okolice Wałbrzycha, Kłodzko te rejony. Do Wrocławia mam 2 godziny jazdy. Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej. Może ktoś tędy jedzie ?:D

blasfobias 22.06.2005 17:29

Dokonało się - email poszedł, więc do zobaczenia w Krakowie :piwo: :)

ps. Air w wielkiej tajemnicy zdradził mi, że przygotowuje mały recital, po którym wygłosi orędzie od użytkowników forum ;)

Air 22.06.2005 18:01

Cytat:

ps. Air w wielkiej tajemnicy zdradził mi, że przygotowuje mały recital, po którym wygłosi orędzie od użytkowniklów forum ;)

jaki recital, to Amandar przemówi przeze mnie :wsciekly:

TORQUE 22.06.2005 19:19

mam nadzieję że wstawicie fotki z imprezki na forum, bo bym chciał was zobaczyć jak próbujecie się utrzymać na nogach. hehe

.::piotrek::. 22.06.2005 23:41

Heh, jak dam rade namowic rodzicow, ktorzy za duzo naogladali sie reklamy "Dziecko w sieci - Czesc, jestem Wojtek, tez mam 12 lat..." to pojade, ale jakby grzeniu jechal to ja na 100% bym tez mogl :|

epol 23.06.2005 21:54

Cytat:

Napisany przez TORQUE
mam nadzieję że wstawicie fotki z imprezki na forum, bo bym chciał was zobaczyć jak próbujecie się utrzymać na nogach. hehe

Wstawimy, ale bedzie mozna je ogladac jedynie za oplata :D

I jak z data??

M@X 23.06.2005 21:59

Pytac Barteza na PM lub GG - jak na razie nei dal znaku zycia. Wspominal cos ze chce zebrac grupke zalozycieli serwisu itp.

frog 23.06.2005 22:42

BARTEZ organizujemy sie cos czy jak ???? Daj znac czy cos organizujesz czy cos potrzeba moze ktos w czyms moze pomoc... Jakies info wiecej ......

epol 23.06.2005 22:45

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Wspominal cos ze chce zebrac grupke zalozycieli serwisu itp.

Hhhmm, cos mi sie zdaje, ze szykuje sie WIELKA imprezka :)

rycho 24.06.2005 07:23

Cytat:

Napisany przez epol
Hhhmm, cos mi sie zdaje, ze szykuje sie WIELKA imprezka :)

Jak WIELKA to jadę!:)

nimal 24.06.2005 07:29

podajcie termin! jutro wypadam na urlop i bede pozalina kilka dni a kolejnych kilka mocno ograniczony (dialup u tesciow :( ) a chcialbym wiedziec czy szykowac sie psychicznie na ta WIELKA IMPREZKE :)

miles 24.06.2005 11:02

Gdyby zlot był hmm 20-25 lipca w Krakov to i Ja bym sie zjawił... ((
eeh fak shit
Wawa? Zawsze

ed hunter 24.06.2005 11:25

pomysł pomysłowy, Kraków może być (tylko te ceny prawie jak w Warszawie :\)

czekam co będzie dalej.

Mily_ 24.06.2005 12:04

Ja niestety nie mogę przybyc... sprawy osobiste...

M@X 24.06.2005 12:13

MEGA UPDATE : Dogadalem sie z Bartezem i znamy juz termin (jak w pierwszym poscie - 16-17 lipca). Wiem, ze to trzeci weekend lipca i jesli ktos z wczesniej zdeklarowanych na pierwszy lub drugi bedzie chcial sie wycofac zrozumiem. Zapisy z oczywistego wzgledu przedluzone do 13 lipca. Zapraszam!

demek 24.06.2005 12:34

ja w domu siedze tak czy tak wiec mi pasuje:)

nimal 24.06.2005 14:24

no to nie jade :(
Ormianin, szukaj innego ransportu, ale Chrzciny Corki wygrywaja ze Zlotem :(
...szkoda...

Loczek 24.06.2005 15:04

Bawcie sie dobrze :) no i fotki maja byc :)

Zadna forumowiczka nie jedzie ?:)

moze cos z golizny ?:)

Moze konkurs zodlerki plytami ?

rycho 24.06.2005 15:09

Cytat:

Napisany przez Czołgista
A jest jakiś program artystyczny przewidziany ?
np.
taniec modów na linie, albo śpiewy gregoriańskie w wyk. administracji ?

Czy tylko tradycyjne podnoszenie ciężarów :piwo:

?

Oczekiwałbym, aby miejscowi zorganizowali PARADĘ CZOŁGÓW.:D:D:D

Smartek 24.06.2005 15:12

byc moze bym pojechal.. nie przejezdza ktos przez Pabianice? :>
pozdro ;)

Predi 24.06.2005 18:16

Cytat:

Napisany przez M@X.666
MEGA UPDATE : Dogadalem sie z Bartezem i znamy juz termin (jak w pierwszym poscie - 16-17 lipca). Wiem, ze to trzeci weekend lipca i jesli ktos z wczesniej zdeklarowanych na pierwszy lub drugi bedzie chcial sie wycofac zrozumiem. Zapisy z oczywistego wzgledu przedluzone do 13 lipca. Zapraszam!

woooo :) tak to mozna jechac :)

ale jeszcze mnie do listy nie dopisujcie bo moze sie wszystko zmienic :(

czechoj 24.06.2005 18:37

koledzy @Piotrek i @grzeniu dajcie znać może wybierzemy sie wspólnie, mam wstępne pozwolenie od mojej "połowicy" a do tego fajnie że to 16-17 lipca

frog 24.06.2005 19:18

No dla mnie GIT :> Slask jedzie or what ? :> Who`s with ME ? :>

malaczarna 24.06.2005 19:29

zycze wszystkim milej zabawy i wypijcie zdrowie nieobecnych:)

pozdrawiam:*

Air 24.06.2005 20:11

Cytat:

Napisany przez frog
No dla mnie GIT :> Slask jedzie or what ? :> Who`s with ME ? :>

Zabrze jedzie, przynajmniej ja, niewiem jak Blasfobias, ale się dowiem dzisiaj na piwie :D

grzeniu 24.06.2005 20:23

Cytat:

Napisany przez czechoj
koledzy @Piotrek i @grzeniu dajcie znać może wybierzemy sie wspólnie, mam wstępne pozwolenie od mojej "połowicy" a do tego fajnie że to 16-17 lipca

Ja czasowo nie dam rady, ten lipiec to caly jest taki ze sie nie rusze.
Powod - robota, nie polowica ;)

mensir67pl 24.06.2005 21:02

JesczeK raz zapytam jak sie organizjue PODKARPACIE na wyjaz :jem:

moze bym sie zkim zabral ?

POZdrawiam

B@rtek 24.06.2005 21:29

Ja będę z Hinksem :D

@Air to, będziesz na AGH czy u @Czołgisty?

@Smartek tak jak ci mówiłem, że chyba jedziemy przez Łódź, więc to chyba dobrze :D

Predi 24.06.2005 22:21

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
JesczeK raz zapytam jak sie organizjue PODKARPACIE na wyjaz :jem:

moze bym sie zkim zabral ?

POZdrawiam

jezeli o mnie chodzi to jezeli bede jechal to przyjade z tej drugiej strony ;)

ale jezeli chodzi o powrot to czemu nie ;)

Hinks 24.06.2005 23:00

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
Ja będę z Hinksem :D

@Air to, będziesz na AGH czy u @Czołgisty?

@Smartek tak jak ci mówiłem, że chyba jedziemy przez Łódź, więc to chyba dobrze :D

Jeszcze musze obgadać z siłą wyższą (czyt. rodzicami).

M@X 24.06.2005 23:26

@malaczarna - a dlaczego Ty nie pojedziesz? Toc my faceci spragnieni artystycznej kobiecej duszy ;-D. BTW : ciekawe co sie dzieje z niebieska... Wyszukiwarka informuje mnie ze taki uzytkownik nie istnieje.... hmmm.... Ja jak widizcie znalazlem sobie nocleg u kolegi takze na AGH sie nie pojawie, ale dogaduje sie z Czolgista ktory jako rodowity Krakowiak moglby co neico pomoc w organizacji ;-D!

demek 24.06.2005 23:27

@frog

ja jestem z jaworzna.......transport odemnie kosztuje 5,50 do krakowa wiec taniej niz auto:)

Loczek 24.06.2005 23:39

Cytat:

Napisany przez demek
@frog

ja jestem z jaworzna.......transport odemnie kosztuje 5,50 do krakowa wiec taniej niz auto:)

Obys trafil chlopie do pociagu po imprezie :) moze tobie sie cos pomyslic i zamiast do domu trafisz na wytrzezwialke, wtedy wyjdzie ze nieoplacalo sie jechac pociagiem :)

Zartowalem, heh

ro29 24.06.2005 23:47

Cytat:

no aż wam zazdroszcze, też nietstety nie mogę jechać - ale jeszcze kiedyś się chyba poznamy.
Pamiętajcie koniecznie robić zdjęcia - niech jeden nie pije ;) ii proszę je potem zamieścić

Witam !
Dopisuję się do powyższego - a może ktoś by wziął kamerę i nakręcił jakiś filmik ??
A oczywiście w dniach zlotu przydałby się dla tych co nie mogą niestety jechać (czyli np. ja, ale znajdzie się jeszcze sporo takich) specjalny temat gdzie by można utopić żale, że nie ma nas z Wami ( a może relacje "na żywo" przez mail'e lub sms'y ?)

Pozdrawiam i już dziś życzę wszystkim wyśmienitej zabawy !!!

ro29

Czołgista 25.06.2005 00:01

Cytat:

Napisany przez rycho
Oczekiwałbym, aby miejscowi zorganizowali PARADĘ CZOŁGÓW.:D:D:D

Hmm, podsunąłeś mi pewien pomysł :)

joujoujou 25.06.2005 00:02

Cytat:

Napisany przez M@X.666
[...] ciekawe co sie dzieje z niebieska... Wyszukiwarka informuje mnie ze taki uzytkownik nie istnieje.... hmmm.... [...]

Źle szukałeś. ;)
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=11365

blasfobias 25.06.2005 03:08

@ Frog

Zabrze jedzie! 100%

czero 25.06.2005 11:09

Mnie niestety nie bedzie :(, bo od 8.07 nie ma mnie w Polsce. Naprawde szkoda, bo chcialem was wszystkich spotkac, pogadac i wypic co nieco pifka ;).

Bawcie sie dobrze i zdjec porobcie :).

M@X 25.06.2005 14:19

czero : we will miss You :(... A zdjec bedize jezeli ktos zabierze aparat - ja niestety takowego nie posiadam...

andrzejj9 25.06.2005 15:05

Ja w sumie za alkoholem nie przepadam, natomiast zdjęcia robić lubię ( i mam aparat ), więc może bym się przydał ;)

Ale to się jeszcze zobaczy :)

B@rtek 25.06.2005 16:38

@Andrzej ja tez lubie pstrykać, ale wiesz amatorko :taktak:

Może kiedyś dobra lustrzanka :idea:

demek 25.06.2005 17:37

@Loczek

nie jade pociagiem.....tylko autobusem:) wsiadam 100 metrow od domu a wysiadam 100m od noclegu:)

B@rtek 25.06.2005 17:48

Kto będzie w moim wieku?

~16lat??

Nie mówcie mi, że sami strasi :(

@Smartek, @Piotrek, @bakupl postarajcie sią jechać :ja_chce:

Predi 25.06.2005 20:17

Cytat:

Napisany przez Loczek
Obys trafil chlopie do pociagu po imprezie :) moze tobie sie cos pomyslic i zamiast do domu trafisz na wytrzezwialke, wtedy wyjdzie ze nieoplacalo sie jechac pociagiem :)

Zartowalem, heh

no chyba lepiej niz do samochodu po imprezie ??? ;)

Smartek 26.06.2005 16:00

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
@Smartek, @Piotrek, @bakupl postarajcie sią jechać :ja_chce:

ja bym pojechal jakby mnie ktos samochodzikiem zgarnal w Pabianicach :|
pozdro ;)

.::piotrek::. 26.06.2005 16:10

@Czechoj No, ja jestem raczej uzalezniony od Grzenia, bo jesli on nie pojedzie, to i ja nie mam transportu ;p

czechoj 26.06.2005 19:19

Grzeniu mówił że nie jedzie, szkoda, ja raczej już zdecydowałem się, ale wstrzymuję oficjalne zapisy (muszę zugodnić w robocie) pojadę autkiem i bede miał 3 wolne miejsca

Ormianin 26.06.2005 20:00

Cytat:

Napisany przez nimal
no to nie jade :(
Ormianin, szukaj innego ransportu, ale Chrzciny Corki wygrywaja ze Zlotem :(
...szkoda...

No, niestety ale mi ten termin ni w piec ni w oko, druga polowa lipca, prowadze seminarium pracownicze i to w weekendy...

Air 27.06.2005 09:48

hehe, widać całe 10 osób będzie, ale to dobrze, przynajmniej piwa dla nas nie zabraknie ;)

joujoujou 27.06.2005 13:05

Wypijcie i za mnie! :piwo: :D

pops 27.06.2005 13:13

Cytat:

Napisany przez Air
hehe, widać całe 10 osób będzie, ale to dobrze, przynajmniej piwa dla nas nie zabraknie ;)

w krakowie jeszcze sie nie zdazylo zeby komus piwa braklo :D

ro29 27.06.2005 14:19

Cytat:

Napisany przez joujoujou

Witam !

Za mnie też - jak mi się uda, to wypiję i za Was :piwo:
;)

ro29

Predi 27.06.2005 22:19

Cytat:

Napisany przez joujoujou

Cytat:

Napisany przez ro29
witam !

Za mnie też - jak mi się uda, to wypiję i za Was

jak bede to na pewno wypije :) :piwo:

Smartek 27.06.2005 22:33

a za smartusia wypijecie? :P
moze jakies foty z "planszami" z napisem Smartek zebym mial pewnosc, ze o mnie pamietaliscie? ^_^ ^_^
pozdro ;)

B@rtek 27.06.2005 23:13

@Smartek wypijemy za ciebie :D

Biorę cyfrówkę, więc będzie coś dla ciebie :>

Czołgista 27.06.2005 23:37

@ Air
No i jak ?
Z Bartkiem1989 w zasadzie już jest obgadane.

prometeusz 28.06.2005 01:06

Cytat:

Napisany przez joujoujou

wypadało by i za nich wypić, wznoszę :piwo:

Czołgista 28.06.2005 01:14

Cytat:

wypadało by i za nich wypić, wznoszę :piwo:

@prometeusz
A ty się wybierasz ?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:19.